Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Καλώς ήλθατε Κύριε Πρωθυπουργέ!!!

Κύριε Πρωθυπουργέ, καλημέρα σας και καλώς ήλθατε στην Αθήνα!

Θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι το διάστημα που λείπατε από τον τόπο μας, ταξιδεύοντας αρχικά στο Όσλο, στο συνέδριο της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εργασίας, (αλήθεια, γιατί συμμετείχαμε εμείς? Μήπως πρόκειται να υπάρξει ποτέ ανάπτυξη και δυνατότητα αύξησης της απασχόλησης στον τόπο μας? ) και μετά στην Νέα Υόρκη για τις μεγάλες επενδυτικές συναντήσεις με τα οικονομικά λόμπυ του Κατάρ και ίσως άλλων χωρών, τον λόγο που βγάλατε στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, τα χαμόγελα και τις θετικές κρητικές που εισπράξατε για το "έργο" που κάνετε εδώ στους αυτόχθονες, θα ήθελα να σας ενημερώσω (επειδή μάλλον κανείς δεν το κάνει), τι ακριβώς έγινε, όσο λείπατε:

Λοιπόν, αυτά τα σοβαρά, αναπτυξιακά, υπέροχα και προβλέψιμα πράγματα που γίνανε όσο λείπατε, είναι τα εξής:

1. Επιτέλους βρέθηκε η φόρμουλα για να βγάλουν μαλλιά οι φαλακροί!

2. Βρέθηκε η εντελώς ανώδυνη μέθοδος για αποτρίχωση στο "μπικίνι" και τις μασχάλες των γυναικών, χωρίς καθόλου Πόνο!!

3. Ανακαλύφθηκε μια σύνταξη που είχατε ξεχάσει να την περικόψετε από ένα συνταξιούχο του ΤΕΒΕ! Ο κρατούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Υψίστης Ασφαλείας του San Pedro της Βολιβίας!

4. Επιστήμονες του Υπουργικού Συμβουλίου, ανακάλυψαν την τετραγωνική ρίζα της βασικής σύνταξης, την διαίρεσαν με το γινόμενο του μισθού πείνας ενός νεοδιοριζόμενου, αφαίρεσαν τις περικοπές του ΔΝΤ και κατέθεσαν τα σχετικά έγγραφα στην Παγκόσμια επιτροπή Σοφών, για το επόμενο Νόμπελ Χημείας!

5. Απορρίφθηκε ως μη αξιόπιστη, η μήνυση κατά του μνημονίου που είχαν καταθέσει περίπου 10.000.000 συμπατριώτες σας. Το Ανώτατο Δικαιοδοτικό όργανο της Μποτσουάνα, αποφάνθηκε ότι το Μνημόνιο είναι ασφαλές για κατανάλωση και τα συντηρητικά "Ε" που περιέχει, δεν έχουν βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία!!

6. Επιτέλους υλοποιήθηκε η εξαγγελία της Κυβέρνησής σας για την ορθολογιστική πληρωμή των Τελών Κυκλοφορίας των ΙΧΕ. Τα τρίμηνα σεμινάρια για την κατανόηση του τρόπου που επέλεξε το Υπουργείο Περιβάλλοντος, ξεκινούν την 1η του Οκτώβρη! Μπορούν να συμμετέχουν όσοι πολίτες έχουν μεταπτυχιακό στα Μαθηματικά και Master στην Στατιστική!

7. Αποφασίστηκε -επιτέλους- η "Περαίωση" όσων πολιτών έχουν απομείνει ζωντανοί!!

8. Αποφασίστηκε ότι για το Βατοπαίδι, για την SIEMENS κλπ, δεν ευθύνεται κανείς, αλλά μόνο ο Χατζηπετρής!

9. Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που μοίραζε ψωμί και γάλα σε σχολεία και άπορες οικογένειες, μετά από καταγγελία μεγαλο-εισαγωγέων και επιχειρηματιών του κλάδου. Οι συλληφθέντες δήλωσαν: "Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία"

10. Τα Ακίνητα του δημοσίου δεν πουλήθηκαν ακόμα, γιατί προς το παρόν πωλούνται τα κινητά! ( Υπολογιστές, έπιπλα, αυτοκίνητα, οικοσκευές, περούκες, μάσκες κλπ.)

Καλώς ήλθατε Κύριε Πρωθυπουργέ....


Νίκος Περάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: