Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Julio Iglesias στα κατεχόμενα για να ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ!

Θα τραγουδήσει στα εγκαίνια ξενοδοχείου

Μετά την Τζένιφερ Λόπεζ, την Ριάνα και την Αναστάζια έγινε πρόταση και στον γνωστό τραγουδιστή να εμφανιστεί στην Κυρήνεια, και συγκεκριμένα στα εγκαίνια πολυτελούς ξενοδοχείου. Παρ' όλο που οι υπόλοιποι καλλιτέχνες αρνήθηκαν, ο Julio Iglesias αποδέχτηκε την πρόταση και μάλιστα ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα την ημέρα της συναυλίας.

Ήδη έχουν δημιουργηθεί αντιδράσεις από Ελληνοκύπριους οι οποίοι ισχυρίζονται ότι με την εμφάνιση τόσο μεγάλων ονομάτων στη συγκεκριμένη περιοχή αναγνωρίζεται και επίσημα το ψευδοκράτος. Συγκεκριμένα βουλευτές από την Κύπρο, με επιστολή τους προς την Κομισιόν αναφέρουν:

«Ο γνωστός Ισπανός τραγουδιστής JULIO IGLESIAS ανακοίνωσε στο επίσημο site του ότι στις 16/10/2010 θα εμφανισθεί στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου και συγκεκριμένα στην πόλη Κερύνεια, όπου θα δώσει συναυλία στο ξενοδοχείο "MERIT CRYSTAL COVE" το οποίο έχει χτισθεί πάνω σε κλεμμένη περιουσία Έλληνα πρόσφυγα της Κύπρου. Η προσπάθεια του ψευδοκράτους είναι γνωστή: επιχειρεί να προσελκύσει καλλιτέχνες όπως την JENNIFER LOPEZ, τον IGLESIAS κ.α., οι οποίοι θα χρησιμοποιούσαν για τη μετάβασή τους το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, στα κατεχόμενα, και θα προσέφεραν έτσι ένα είδος "νομιμοποίησης" στο ψευδοκράτος το οποίο βασίζεται στην φασιστική βία του τουρκικού στρατού κατοχής. Ως Έλληνες βουλευτές, εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του Ελληνικού λαού, παρακαλούμε να εξετασθεί κατά τρόπο επείγοντα η επιβολή κυρώσεων - όπως προβλέπει άλλωστε η Κοινοτική Νομοθεσία - σε όσους χρησιμοποιούν παράνομες πύλες εισόδου και περιφρονούν τα ανθρώπινα δικαιώματα».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: