Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Αλβανός έμπορος ναρκωτικών εισέπραττε… επίδομα ανεργίας...ΒίντεοΤη συνδρομή της Ιντερπόλ ζήτησε η Ελληνική Αστυνομία για τις έρευνες σχετικά με την πενταμελή σπείρα εμπορίας ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στο Ηράκλειο.

Οι πέντε Αλβανοί που συνελήφθησαν βρέθηκαν να έχουν κρύψει περίπου 15 κιλά χασίς σε βαρέλια σε διαμέρισμα πολυκατοικίας κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 38χρονο, ο οποίος φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της σπείρας, ενώ μαζί του συνελήφθησαν δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

Η εκτίμηση των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης είναι ότι ο 38χρονος εισήγαγε στην Ελλάδα πολύ μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Από τις σημειώσεις που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προκύπτουν αγοραπωλησίες ύψους 50.000 ευρώ για το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ βρέθηκαν, επίσης, εμβάσματα ύψους 40.000 ευρώ προς την Αλβανία.

Ο 38χρονος, μάλιστα, εισέπραττε και επίδομα ανεργίας ενώ στην κατοχή του βρέθηκε μια πλαστή ρουμανική ταυτότητα, την οποία χρησιμοποιούσε, όπως παραδέχτηκε, για την εκμίσθωση διαφόρων ακινήτων με σκοπό τις παράνομες συναλλαγές του.

Εκτός από τα 15 κιλά χασίς οι αστυνομικοί βρήκαν, μεταξύ άλλων, 50 γραμμάρια ηρωίνης, 20 κοκαΐνης (τα οποία ήταν σε δόσεις και φυλάσσονταν σε ταμειακή μηχανή!), ένα όπλο, φυσίγγια, 17 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, 6.000 ευρώ και μία ζυγαριά ακριβείας.
zougla
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: