Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!...Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

Τι σχέση έχει ένας κάτοικος του Α. Παντελεήμονα με ένα μέλος της Κου Κλουξ Κλάν ; Τι σχέση έχει ένας κάτοικος της Πλατείας Αμερικής με ένα φεουδάρχη της 3ης χιλιετίας π.Χ. στην Αίγυπτο ; Και όμως όταν είναι να χαρακτηριστούν από τα προπαγανδιστικά μέσα θα χαρακτηριστούν με το ίδιο ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ λεξιλόγιο ! Ρατσιστής και αυτός που του σφάζουν την οικογένεια, εξίσου ρατσιστής και εκείνος που καιει μαύρους ανθρώπους χωρίς καν λόγο ! Είναι αυτό το πράγμα λογικό ;

Ο απλός κόσμος έχει πέσει θύμα μιας απίστευτης προπαγάνδας από είτε ανόητους Δημαγωγούς (εντάσσονται και δημοσιογράφοι, πολιτικοί ) είτε από έξυπνους Δημαγωγούς (εντάσσονται και δημοσιογράφοι, πολιτικοί).

Όταν μας βολεύει μια λέξη είναι σταθερή : Ρατσιστής και ο κάτοικος του Α. Παντελεήμονα αλλά και ο Χίτλερ !
Στο ίδιο σακί !


Όταν δεν μας βολεύει μία έννοια ή μια λέξη την αλλάζουμε : Λαθρομετανάστης = μη νόμιμος Μετανάστης = Μετανάστης, μετά (ως δια μαγείας) πρόσφυγας με άσυλο και τέλος Έλληνας πολίτης !

Πήγαν να κάνουν στον Σαρκοζί τέτοια παιγνίδια στο θέμα των Ρομά. Πήγε στην Ευρώπη τους τα είπε καλά και ηρέμησαν. Η αλήθεια : ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ! Γερμανία , Βέλγιο, Ιταλία, Ολλανδία κλπ .

Οι ειδήσεις εδώ ; ΟΛΗ η Ευρώπη εναντίον Σαρκοζί ! Και τι προβάλανε ; Τις δηλώσεις του Λουξεμβούργιου Πρωθυπουργού, που και αυτός συνεσταλμένος ήταν και ο νοών νοείτω .

Η Ιστορία μεταβάλλει κάποιες καταστάσεις :

Είναι σαν ένα καράβι που ταξιδεύει. Ξεκινά π.χ. από τον Πειραιά και πηγαίνει Ν. Υόρκη. Εμείς εδώ έχουμε Έλληνες πολιτικούς μέσα στο καράβι αυτό που ισχυρίζονται ότι βλέπουν το λιμάνι του Πειραιά ενώ το καράβι βρίσκεται στο λιμάνι της Ν. Υόρκης !

Τα σωστά Ελληνικά είναι : Η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα έχει ήδη πάρει διαστάσεις εισβολής μουσουλμανικού θεμελιωτισμού (φονταμενταλισμού) : Η στρατηγική που ακολουθούν οι φονταµενταλιστές είναι καθαρά πολιτική και ΔΗΘΕΝ ακτιβιστική (πολιτικού «εθελοντισμού») . Επιλέγουν ένα θέμα, το ανάγουν σε θέμα αιχμής και αγωνίζονται µε κάθε τρόπο να επιβάλουν την άποψή τους ως τη μόνη ορθή. Αλλά και αν αυτό δεν γίνει δεκτό, βολικό ή αρεστό καθυποβάλλεται στους «οπαδούς» η αίσθηση ότι αγωνίζονται για τις ιδέες τους ! και έτσι σύνέχεια πιέζουν για την υλοποίηση του !

Η προσπάθεια αυτή τους οδηγεί σε συσπείρωση. Έτσι καθιστούν εντονότερα αισθητή την παρουσία τους. Εάν αυξάνει συνέχεια το ποσοστό τους η επικράτηση τους είναι βέβαιη !

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ «ΔΕΚΤΑ», ΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ «ΑΡΕΣΤΑ»

Χρέος μας είναι, τουλάχιστον σε όσους καταλαβαίνουν τη σημερινή πραγματικότητα, είναι πείσουμε τους «άπιστους Θωμάδες» για τη καταστροφή που υφιστάμεθα αλλά και να περιορίσουμε τους προδότες με τα μέσα που ήδη μας δίνει ο νόμος… ή… θα ακουστεί η κραυγή πόλις εάλω.. και μετά σιγή…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΙΔΙΑ