Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ - ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!

"Νούμερο ένα κίνδυνος" για την ασφάλεια χαρακτηρίστηκε το θέμα της λαθρομετανάστευσης, σε σύσκεψη στρατηγών στο Πεντάγωνο!

Το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων συνεδρίασε το μεσημέρι στο Πεντάγωνο και στη συνεδρίαση συμμετείχε και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Λευτέρης Οικονόμου.

Αποκλειστικό θέμα της συνεδρίασης του ΣΑΓΕ,ήταν η αντιμετώπιση του ανεξέλεγκτου κύματος λαθρομεταναστών που εισέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από τον Έβρο. Αντιθέτως το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης στο Αιγαίο, δείχνει να αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά και σ΄ αυτό έχει βοηθήσει αρκετά η ευρωπαϊκή δύναμη Frontex,ενανέρια μέσα της οποίας περιπολούν τα θαλάσσια σύνορα μας.

Το πρόβλημα στον Έβρο είναι όμως πλέον έξω από κάθε έλεγχο, αφού υπολογίζεται ότι κάθε μέρα περνούν από τα σύνορα 300 λαθρομετανάστες. Τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για την αναχαίτιση του κύματος λαθρομεταναστών εξετάζονται και προβλέπουν μεταξύ άλλων ακόμη και τη κατασκευή συγκεκριμένων έργων που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν αποτρεπτικά.

newsit

Σχόλιο..που είδα πάνω από το δικό μου στο facebook

ΠΟΙΟ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ?ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ,ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΑ,ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ-ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΧΟΥΝ-ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΛΟΥΒΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΚΑΝΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ...ΑΦΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...Διαβάστε ακόμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια: