Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Δρούτσας… εκχώρησε στον ΟΗΕ την Εθνική μας Κυριαρχία!

ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Η ομιλία του Έλληνα ΥΠΕΞ Δημήτρη Δρούτσα στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, αποτελεί ΠΡΟΚΛΗΣΗ για τους Έλληνες.

Το παρακάτω απόσπασμα, αποτελεί ΠΡΟΣΒΟΛΗ στη μνήμη όσων έχυσαν το αίμα τους για να ελευθερωθεί αυτή η χώρα και να μπορέσουν οι Έλληνες ελεύθεροι, να καταστούν κύριοι της μοίρας τους και να εκπληρώσουν το εθνικό τους πεπρωμένο.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να νομίζει ότι θα επιβάλλει ετσιθελικά τα αλλότρια και αντεθνικά δόγματα της παγκοσμιοποίησης, μπορεί να θεωρεί ότι μπορεί ανενόχλητη να προσβάλλει την ιερή μνήμη όλων όσων έπεσαν «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι», όμως δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να επιταχύνει την πτώση της.

Αν νομίζουν ο εκ των συντακτών του Σχεδίου Ανάν Δημήτρης Δρούτσας και ο πρωθυπουργός του, ότι οι Έλληνες θα παραχωρήσουν την εθνική τους κυριαρχία σε κάποια ολοκληρωτικής υφής «παγκόσμια διακυβέρνηση», πλανώνται πλάνη οικτρά.

Το παρακάτω απόσπασμα, αναδεικνύει ποια είναι η πραγματική προτεραιότητα της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Διαβάστε το και κρίνετε μόνοι σας:

«Σήμερα το πραγματικό ζήτημα έγκειται στην ανάγκη να επιβεβαιώσουμε τη σημασία της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παγκόσμια κοινότητα.

Εάν καθένας από εμάς μπορέσει να αντιληφθεί πλήρως και να δεχθεί αυτόν τον φαινομενικά αυταπόδεικτο ισχυρισμό, τότε δεν θα υπάρξει καμία αμφιβολία για τον κεντρικό ρόλο των Ηνωμένων Εθνών στη διαδικασία αυτή.

Εν προκειμένω, θεωρώ ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι τα Ηνωμένα Έθνη είναι ο μόνος παγκόσμιος φορέας που φέρει καθολική νομιμοποίηση.

Είναι ο Οργανισμός τον οποίο πρέπει όλοι ενεργά να στηρίζουμε ώστε να επιτύχουμε συλλογικές και επομένως βέλτιστες λύσεις στο διαρκώς αυξανόμενο αριθμό πολύπλευρων ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε.

Η ιδέα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ωστόσο, είναι πολύ πιο ευρεία από αυτό. Παρόλο που είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η έννοια αυτή συνεπάγεται τη δημιουργία του Λεβιάθαν του Hobbes σε παγκόσμια κλίμακα, παραμένει ωστόσο σε κάθε περίπτωση γεγονός ότι η προσπάθειά μας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας είναι πέρα από τις μεμονωμένες δυνατότητες των κρατών.

Σε αυτό το σημείο αναδεικνύεται ο ρόλος των Ηνωμένων Εθνών και γι’ αυτό και η συζήτησή μας για τη μεταρρύθμιση και την αναζωογόνηση του Οργανισμού είναι πρωταρχικής σημασίας.

Την ίδια στιγμή, εμείς, τα κράτη-μέλη των Ηνωμένων Εθνών, πρέπει να συγκεντρώσουμε το δυναμικό μας, τις εμπειρίες και την τεχνογνωσία μας και να ενεργήσουμε ως συνεκτικό σύνολο, αυτό που είναι και η έννοια της παγκόσμιας διακυβέρνησης».

Πρέπει να φύγουν ΤΩΡΑ!

Δεν πάει άλλο με αυτούς της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ! Αντιπαθούν την έννοια του έθνους-κράτους και δεν το κρύβουν! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ και μάλιστα σύντομα, πριν ζημιώσουν άλλο τον τόπο!

Η ανάγκη να ηττηθούν στις 7 Νοεμβρίου, φαντάζει πλέον ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ. Όσοι επικροτήσουν στην κάλπη την πολιτική της κυβέρνησης του μνημονίου της υποδούλωσης, θα είναι πλέον συνυπεύθυνοι. Και κάτι τελευταίο: «του Έλληνος ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: