Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Δημοσιογράφοι του ΔΝΤ ! Δεν τους ξεφεύγει τίποτα!

Δείτε παρακάτω πως "διορθώνονται" οι διαρροές ... on the fly , στο φτερό δηλαδή:

Μας έρχεται ενημερωτικό email από την ιστοσελίδα BANKNEWS.GR του Χρήστου Κώνστα όπου διαβάζουμε τα εξής:

Το colpo grosso του τραπεζικού καρτέλ!
Tuesday, 28 September 2010 23:07

Όποιος έχει πιστέψει, ότι ο πραγματικός λόγος της χθεσινής επίσκεψης των επιφανών εκπροσώπων του τραπεζικού καρτέλ στον Γ. Παπακωνσταντίνου και τον Μ. Χρυσοχοϊδη ήταν για να βρεθεί ένας τρόπος να στηριχθεί με ρευστότητα η πραγματική οικονομία, μάλλον είναι έτοιμος να πιστέψει και ότι οι τράπεζες διοικούνται από… χερουβείμ. Ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του “B” ήταν να τεθεί σε εφαρμογή το colpo grosso του τραπεζικού καρτέλ, να αρχίσει με… συνενοχή της κυβέρνησης η ύστατη προσπάθεια των τραπεζών να δημιουργήσουν ποταμό κερδών από… αέρα κοπανιστό (out of thin air, κατά την αγγλική έκφραση που θα ταίριαζε στα τραπεζικά golden boys).

Είχε πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος γραφής και ήταν πρωτόγνωρος οπότε σπεύδουμε να κάνουμε κλικ στον σύνδεσμο για να διαβάσουμε τη συνέχεια του άρθρου και ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ:

Ο τίτλος του άρθρου που αναφερόταν σε ΚΑΡΤΕΛ ... άλλαξε (!) ... σε κάτι γενικότερο διότι απαγορεύεται ... να μάθει ο κοσμάκης ότι η αγορά ελέγχεται ΠΛΗΡΩΣ από τα καρτέλ . Απαγορεύεται να μάθει ο κοσμάκης ότι οι ιδιωτικοποιήσεις, οι συγχωνεύσεις και τα άνοιγμα των επαγγελμάτων είναι παραγγελίες των τραπεζών για να σβήσουν οι μικροί και να μείνουν 2-3 μεγάλοι "παίκτες" που θα συμφωνούν τις τιμές και θα τις κρατούν ψηλά.

Και τώρα διαβάστε τις κόκκινες γραμμές επάνω από το newsletter και τις κόκκινες υπογραμμίσεις στην ιστοσελίδα.

Εξαφανίστηκε ΞΑΝΑ η φράση ... "ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΡΤΕΛ" ...

και επίσης...

εξαφανίστηκε η φράση ... "ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" (!) .

Αυτές οι φράσεις ΔΕΝ επιτρέπεται να υπάρχουν σε μία ιστοσελίδα που αντλεί ΕΣΟΔΑ από το ΚΑΡΤΕΛ των ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
Παραπλήσια υπόθεση είχαμε εντοπίσει πριν λίγες μέρες και στην εφημερίδα ΙΣΟΤΙΜΙΑ... όπου ... έγιναν "σημαντικές" αλλαγές προκειμένου οι αναγνώστες να γνωρίζουν ΟΣΟ το δυνατόν λιγότερα από όσα συμβαίνουν γύρω τους:
ΠΡΩΤΑ... ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ... ΞΕΝΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ


macedonia-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: