Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Υποστηρίξτε την παγκόσμια εκστρατεία για τη Μακεδονία

Θα είναι ντροπή ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ άν με πάνω απο 1.000.000 Έλληνες χρήστες του διαδικτύου, να μήν συλλεγούν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500.000 υπογραφές.

Αν δεν το καταφέρουμε η ήττα θα είναι αποκλειστικά δική μας !

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Ελέγχονται οι διπλοεγγραφές προκειμένου να μήν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την ψηφοφορία ως φαλκιδευμένη !!!Η Αίτηση*

Εμείς οι υπογράφοντες, δηλώνουμε ότι:

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η διεθνής κοινότητα και το διεθνές νομικό σύστημα να επιτρέψουν την αρχή του αυτοπροσδιορισμού να επηρεάσει την πολιτιστική και ιστορική ταυτότητα που ανήκουν σε άλλο έθνος εδώ και χιλιετίες. Σε κανέναν δε θα πρέπει να επιτραπεί η χρησιμοποίηση ενός όρου εθνολογικά, ο οποίος ανήκει σε ένα άλλο έθνος, πολιτιστικά και ιστορικά για αιώνες. Στην περίπτωσή μας, θα πρέπει να εκληφθεί ως μια προφανής προσπάθεια της πΓΔΜ να οικειοποιηθεί οτιδήποτε Μακεδονικό.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αποκλειστική χρήση του ονόματος «Μακεδονία», κατά κύριο λόγο υιοθετήθηκε από τους Σλάβους της πΓΔΜ, και η προώθησή τους ως «εθνικά Μακεδόνες» είναι ένα κίνητρο για επεκτατικές αξιώσεις από την πΓΔΜ και τη Διασποράς της. Οι διεκδικήσεις τους ως προς «τα δικαιώματά τους για αυτοπροσδιορισμό" είναι αδικαιολόγητες και παραβιάζουν τα δικαιώματά μας. Κατά συνέπεια, αντιτιθέμεθα σθεναρά στη χρήση του όρου "Μακεδόνας" από ένα Σλαβικό έθνος, βόρεια της Ελλάδας, προς προσδιορισμό των πολιτών του, ενός όρου που αποτελεί μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού της Ελλάδας εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η αναγνώριση μιας "Μακεδονικής" εθνότητας, σαφώς και χωρίς αμφιβολία, θα μπορούσε να διεκδικήσει οτιδήποτε Μακεδονικό, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας, του πολιτισμού, ακόμη και των εδαφών, αποσταθεροποιώντας μεταξύ άλλων, ολόκληρη την περιοχή.

*Η αίτηση θα σταλεί στο Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών καθώς και στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Σημείωση: Παρακαλούμε αποφύγετε τη διπλο-εγγραφή. Όλες οι υπογραφές ελέγχονται ώστε να αποφευχθούν οι πλαστές υπογραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: