Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Και που λέτε, ο καλοκάγαθος με τα γυαλάκια, ανακοίνωσε σε κλίμα ευφορίας την έλευση του Αντιχρίστου…


ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ! ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ! τιτίβισαν χαρούμενα η Όλγα, ο Άκης, ο Πρετεντέρης, ο Χατζηλογαριασμός που δεν άνοιξε και οι λοιπές καλοταϊσμένες περσόνες της ΤιΒι.

Γράφει ο Αβραάμ Βαν Χέστινγκς

Αυτοί βλέπεις είναι πραγματικοί “πιστοί”. Ρίχτους το κασέρι και καλωσορίζουν μέχρι και τον δράκουλα σε τράπεζα αίματος.
Άλλοι λοιπόν το λένε “αντίχριστο”, άλλοι Οργουελική προφητεία, άλλοι απλούστερα, εγκαθίδρυση του παγκόσμιου φασισμού με τον απόλυτο έλεγχο στα ανθρώπινα όντα.
Ο χαμογελαστός με τα γυαλάκια, ο καλός μας Παπακωνσταντίνου, ανακοινωσε ότι ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!

Με πρόσχημα βέβαια την “πάταξη της φοροδιαφυγής”!!

Υπήρξε βέβαια μία αμφιβολία, το ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΜ!!! Δηλαδή τα βρέφη και οι λαθρομετανάστες…

Θα απαντήσουμε εμείς:

-Τα βρέφη σταδιακά θα εξαφανιστούν αφού κανείς Γηγενής δεν θα κάνει παιδιά κάτω από αυτές τις συνθήκες.
-Οι λαθρομετανάστες θα κάνουν αυτό που έκαναν μία ζωή, τα τάγματα ασφαλείας του νέου καθεστώτος.
Μια ηλεκτρονική κάρτα που θα χρησιμοποιείται σε οποιαδήποτε συναλλαγή από τους φορογούμενους πολίτες, επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών. Πρόκειται για μία κάρτα, στην οποία θα υπάρχει το ΑΦΜ του πολίτη. Ήδη ξεκίνησαν οι συζητήσεις μεταξύ του υπουργείου Οικονομικών με τις τράπεζες για το εάν θα μπορεί να εκδίδεται από κάθε τράπεζα χωριστά, στους πελάτες της, ή θα εκδίδεται αποκλειστικά από το υπουργείο.

Μετά την συνάντηση που είχε με τους τραπεζίτες, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι: “το υπουργείο και γενικά η κυβέρνηση θέλουν να προωθήσουν μια σειρά από ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Ένα παραδείγματα έχει να κάνει με τη χρήση μίας κάρτας, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στον πολίτη να καταγράφονται ηλεκτρονικά οι συναλλαγές του και έτσι να μην χρειάζεται να συλλέγει αποδείξεις.

Εδώ λοιπόν πάμε στο αντίστοιχο εδάφιο της αποκάλυψης που οπωσδήποτε αναφέρεται στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και το σχέδιο ελέγχου των μαζών που εφαρμόζει με την δικαιολογία “Βρε να μην μαζεύουν οι δύστυχοι πολίτες αποδείξεις”. Βρε πόνος που τον έπιασε για την ταλαιπωρία μας…

ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ”. Το αμέσως προηγούμενο εδάφιο λοιπόν, αναφέρεται ξεκάθαρα στον Γιώργο Παπανδρέου. Ναι, στον Γιώργο Παπανδρέου. Πράγμα που αποκρύπτεται επιμελώς από όλους τους σκληρούς ερευνητές, τους πλέον φανατικούς παλαιοημερολογίτες, ακόμα και τον ίδιο τον Παναγιωτακόπουλο. Δείτε λοιπόν:

ΙΓ’14 και θα πλανά τους κατοίκους της γης με τα θαυμαστά έργα που θα κάνει και θα τους λέει να φτιάξουν το είδωλό του θηρίου της θάλασσας επειδή είχε πληγή μεγάλη από σπαθί αλλά κατάφερε ωστόσο να επιζήσει. ΙΓ’15 και εδόθη στο δεύτερο θηρίο (ψευδοπροφήτη) δύναμη να δώσει ζωή στο είδωλο του πρώτου θηρίου .ώστε και να μπορεί να μιλεί αλλά και να μπορεί να πράξει.

Δείτε την ανάλυση: ΙΓ’14 και θα πλανά τους κατοίκους της γης με τα θαυμαστά έργα που θα κάνει (σαφέστατα αναφέρεται στο πρώτο είδωλο, τον Ανδρέα) και θα τους λέει να φτιάξουν το είδωλό του θηρίου της θάλασσας (Ποιό άραγε είναι το κατασκευασμένο είδωλο του Ανδρέα που τα έχει κάνει θάλασσα; Μα ο Γιώργος βέβαια!) επειδή είχε πληγή μεγάλη από σπαθί αλλά κατάφερε ωστόσο να επιζήσει (Αναφέρεται στην περιπέτεια του Χέρφιλντ όπου ο Ανδρέας βγήκε νικητής και παρά την δύσκολη χειρουργική επέμβαση “σπαθί” γύρισε και πήρε την εξουσία). ΙΓ’15 και εδόθη στο δεύτερο θηρίο (ψευδοπροφήτη) δύναμη να δώσει ζωή στο είδωλο του πρώτου θηρίου (Ο λόγος που το γκόλουμ έδωσε δύναμη στον Γιώργο Παπανδρέου ήταν ακριβώς γιατί μόνο αυτός θα μπορούσε να πλασαριστεί ως είδωλο του Ανδρέα) .ώστε και να μπορεί να μιλεί αλλά και να μπορεί να πράξει (Ξεκάθαρα αναφέρεται στον Γιώργο Παπανδρέου που μετά από τεράστια προσπάθεια μπορεί πλέον να μιλά με προτάσεις άνω των 4 λέξεων και βέβαια, να πράττει μετά την άνοδο του στην εξουσία)

Διαβάστε λοιπόν όλον τον δαιμονικό σχεδιασμό του υπουργείου οικονομικών. Πολλοί ξένοι ούρλιαζαν ότι το “πείραμα” της Ελλάδας είναι προπομπός για όλη την ανθρωπότητα. Εάν υποταχθεί ο Ελληνικός λαός στον απόλυτο έλεγχο, τότε ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως για την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Γι’ αυτό τα μάτια όλων είναι στραμμένα πάνω μας και ΑΠΑΙΤΟΥΝ να δείξουμε τον δρόμο της αντίστασης. Αυτό δεν απαιτεί Θεολογικές γνώσεις, αλλά άμεση ΑΠΟΜΑΛΑΚΥΝΣΗ. Φραγή στον καρπαζοεισπρακτορισμό.

Δείτε στην επιγραφή τι έγραφε ο Ρήσος πριν από μήνες στο Ολυμπία.
Εκεί ακριβώς πρέπει να κινηθούμε. ΟΚ, ήρθε ο αντίχριστος (πωπω ξεφτίλα Θεε μου, γιατί μας τιμωρείς φέρνοντας μας πάλι τρόμπα για αντίχριστο… Χάθηκε ένας Ντε Νίρο;), ήρθε ο Όργουελ, ήρθε ο Χίτλερ και οι επτά νάνοι.

Θα τους αφήσουμε;
Όχι βέβαια. Όπως έγραψε ξεκάθαρα και η Ολυμπιάδα στο επικό άρθρο της:
Το ΔΝΤ και πως να το …τσακίσουμε.
λύσεις υπάρχουν και ήδη γίνονται επιτακτικές όπως αυτή:
Η λαϊκή δράση, περνάει από τη …Λαϊκή!
Απλά πραγματάκια καθημερινής αντίστασης, πριν οι καταστάσεις χοντρύνουν. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε αποκοπεί ακόμα και από τις πηγές τροφής. Μόνο όσοι έχουν τύχη να έχουν επαφές με την επαρχία και το μποστάνι της γιαγιάς έχουν πραγματικά τροφή.
Όλοι οι υπόλοιποι, πιστεύουμε ότι τα κοτόπουλα γεννιούνται στις προσθήκες των supermarkets και αν δεν έχεις την κάρτα θα τρως αγγελικούλες από τα παρτέρια του Κακλαμάνη. Γι’ αυτό πάρτε βαθιές ανάσες, τις αποφάσεις σας και πάμε!
Στη μητέρα των μαχών, ο σκοπός θα κρίνει το αποτέλεσμα.
Σε αυτό ανοίξαμε μία συζήτηση με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για την υλοποίηση ενός συστήματος, που θα δίνει κατά κάποιο τρόπο «πόντους» σε κάθε πολίτη τους επόμενους μήνες, ώστε να μπορέσουμε το 2011 να πάμε σε μία μετάβαση «ηλεκτρονικών αποδείξεων» και ηλεκτρονικών υπηρεσιών”.“Θα χρησιμοποιηθεί η υποδομή των λεγόμενων POS που υπάρχουν στα μαγαζιά, δηλαδή τα μηχανήματα με τα οποία περνάνε οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και θα εγγράφονται έτσι στον «λογαριασμό» του πολίτη οι «πόντοι» από τις αποδείξεις που έχει.
Πάρτε και μουσικό διάλειμα:
Kαι έτσι δεν θα χρειάζεται να συλλέγει ο ίδιος αποδείξεις”, τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου και πρόσθεσε ότι “με τον τρόπο αυτό, εμείς θα μπορούμε να έχουμε μία εικόνα του τζίρου σε διαφορετικά μαγαζιά και αυτό να διασταυρώνεται με τα στοιχεία, τα οποία στη συνέχεια μας δίνουν οι επιχειρηματίες.
Ταυτόχρονα, είναι ένας τρόπος να εξοικειωθεί ο πολίτης με τη λογική της χρεωστικής κάρτας – που είναι διαφορετική από την πιστωτική κάρτα – κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο, γιατί έτσι περνάμε όλο και περισσότερο στη μη χρήση μετρητών, που είναι απαραίτητο για το ελληνικό οικονομικό σύστημα”.
Παράλληλα, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, ένα δεύτερο παράδειγμα έχει να κάνει με τη χρήση ταμειακών μηχανών, οι οποίες θα είναι συνδεδεμένες με το τραπεζικό σύστημα, αλλά και με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, για την πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο των συναλλαγών, ώστε το υπουργείο Οικονομικών να έχει εικόνα του ΦΠΑ, κάτι που επίσης χρειάζεται και είναι μια κατεύθυνση στην οποία θέλουμε να πάμε.

Κοίτα να δεις ρε συ, που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, ο Αρμαγεδών και αν δεν μου το έλεγε ο κολλητός μου ο Δημήτρης, δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι. Σατανάς ο Παπακωνσταντίνου!olympia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο από μηχανής θεός έχει πεθάνει πρό πολλού. Εάν ο λαός δεν μπορεί να δικαιωθεί δικαστικώς μπορει ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΣ.

Γιώργος Αιγάλεω