Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Τι απέγινε με την έρευνα για τα μαϊμού Π.Ο.Π. παρθένα Ελαιόλαδα Καλαμάτας στην Αμερική?

Μετά από τις αναρτήσεις του www.adena.gr με τίτλο Μαϊμού Ελληνικά Π.Ο.Π. αγαθά κατακλύζουν τις ξένες αγορές! υποτίθεται ότι κινητοποιήθηκαν οι Ελληνικές Κρατικές -Προξενικές υπηρεσίες ,για να σταματήσουν και να τιμωρήσουν τους καπηλευτές- εκμεταλλευτές των Προστατευόμενων Εθνικών μας Προϊόντων κλικ .

Φυσικά αν περιμένατε να δείτε αποτελέσματα "άμεσα", θα απογοητευτείτε.

Η κομπίνα (ειδικά εις βάρος των Καλαματιανών και των Ομογενών ) τελείται τις τελευταίες δεκαετίες στο εξωτερικό, και οι αρμόδιοι του Εμπορικού τμήματος των Πρεσβειών, δεν κατάλαβαν τίποτα!!!

Τώρα θα ξυπνήσουν?

Η ιστοσελίδα μας όπως σας έχει πληροφορήσει, έχει στη διάθεσή της άφθονο οπτικό υλικό που αποδεικνύει το...οφθαλμοφανές. Όπως π.χ.στην περίπτωση του Καλαματιανού ελαιόλαδου "ΠΗΓΑΣΟΣ", δεν είναι δυνατόν το παρθένο Ελληνικό προιόν να παράγεται από ελιές 4 χωρών. Ούτε μπορεί η πρωτεύουσα της ΛΑΚΩΝΙΑΣ να είναι η ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ώστε να δίνουν το όνομά της στο προϊόν.

Ρωτούμε λοιπόν τους συμπατριώτες Καλαματιανούς: Η γυάλινη συσκευασία τους ενός λίτρου με το extra virgin olive oil "KALAMATA" που γράφει PRODUCT OF GREECE στο κάτω μέρος, είναι... περισσότερα στο www.adena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: