Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση Παραίτησης του αντιπροέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής του Νομού Μαγνησίας του ΛΑ.Ο.Σ

Βόλος 30 Σεπτεμβρίου 2010

Προς : Πρόεδρο, Νομαρχιακής Επιτροπής Νομού Μαγνησίας.
ΛΑ.Ο.Σ.


Θέμα : Δήλωση Παραίτησης.

Κύριε Πρόεδρε,

Έχοντας πλήρη επίγνωση της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης της Χώρας και ειδικότερα την πορεία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμου, μου είναι αδύνατον να συνεχίσω ως Αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας, του κόμματος.

Οικογενειακώς καθώς και το ευρύτερο περιβάλλων μου, όπως ξέρετε, ανήκουμε στη Δεξιά Παράταξη, ως Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι, χωρίς καμία παρέκκλιση και ανελλιπώς, κατά παράδοση και όχι μόνον.
Πιστεύουμε ακράδαντα σε μία Ελλάδα ειρηνική, που να ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους Έλληνες, να ελέγχεται από σοβαρούς Έλληνες Πολιτικούς, και όχι κατ΄επάγγελμα, με μία λέξη, καλώς ευνομούμενη, πραγματικά προοδευτική και όχι "σοσιαληστρική", με την συμμετοχή όλων των Ελλήνων ανεξαρτήτου ιδεοπολιτικής τοποθετήσεως.
Μία Μεγάλη Ελλάδα όπως πρέπει να είναι και όχι μία Ελλάδα καθαρά ξενοκρατούμενη, όπως είναι μέχρι σήμερα, χωρίς εδαφικές παραχωρήσεις, όπως Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία, να μπορεί να εκμεταλλεύεται τον πλούτο της πραγματικά και όχι να τον χαρίζει στους υποτιθέμενους ¨φίλους" η προστάτες, γιατί προστάτες απ' ότι ξέρω έχουν μόνον οι κοινές και αδύναμες πόρνες, δηλαδή μία Ελλάδα αποκλειστικά και μόνον για τους Έλληνες.

Μου είναι αδιανόητο να συνεχίζω τον "ρόλο" του θύματος, του εξαπατημένου και του δακτυλοδεικτούμενου, μέσα και έξω από την Χώρα μου, αφού στην πραγματικότητα μόνον έτσι δεν είναι, τουλάχιστον σε εμένα προσωπικά και στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
Ποίος Έλληνας Πολίτης δεν θέλει μία Ελλάδα πραγματικά Δημοκρατική όπως την έχουμε κληρονομήσει από τους προγόνους μας και όχι τύπου ΠΑΣΟΚ, μία πραγματική ελληνική παιδεία και όχι τύπου Κίσινγκερ-Billderberg μέσω της κα. Διαμαντοπούλου-Δραγώνα και λοιπών ανθελληνικών στοιχείων και μοιασμάτων του χώρου, μία Ελλάδα με ένα σύστημα υγείας που θα ζήλευαν και οι πιο "αναπτυγμένες-δημοκρατικές-προοδευτικές" χώρες.

Εδώ, κύριε Πρόεδρε, θα ήθελα να σταθώ και να υπογραμμίσω ότι πριν 3.500 χρόνια, η Αθήνα και ακόμη πιο συγκεκριμένα η Μαγνησία είχε Δημοκρατία, Νόμους, Νόμισμα, Ιατρική, Ναυτιλία, Εμπόριο και ότι αυτό συνεπάγεται ένα καλώς ευνομούμενο κράτος, πραγματικά για τους πολίτες του, όταν στον ίδιο χρόνο οι "φίλοι" μας και σύμμαχοι, και εννοώ τους Ευρωπαίους γιατί Αμερική δεν υπήρχε, ζούσαν σε σπηλιές, κυνηγούσαν με ξύλα και πέτρες, το εμπόριο, οι συναλλαγές και η ανάπτυξή τους βασίζονταν στις ληστρικές επιθέσεις εναντίον άλλων "φυλών" η χώρες, πράγμα που τους έμεινε μέχρι και τις ημέρες μας.
Αυτό δυστυχώς είναι το κόμπλεξ όλων αυτών που μάχονται την Ελλάδα, εις μάτην όμως, όσους "Έλληνες-Πατριώτες" χρησιμοποιήσουν, ταΐσουν, λαδώσουν, εκβιάσουν, δεν μπορούν να φθάσουν στο επιθυμητό, εξάλλου αν δούμε την ιστορία μας σε βάθος και με την πάσα αντικειμενικότητα απέτυχαν, όπως θα αποτύχουν και τώρα, απλά οι "Έλληνες-Πατριώτες" ίσως μείνουν με κάποια ακίνητα, αν μείνουν στην Ελλάδα και δεν εξαφανισθούν προκειμένου να σωθούν.

Πρόεδρε, ηλίου φαεινότερον, ότι λόγοι Εθνικού Συμφέροντος, ηθικής ευθιξίας και υπόληψις, με αναγκάζουν να διαχωρίσω την θέση μου.
Κατά συνέπεια, δεν ανέχομαι τους πολιτικούς κυβισμούς του κόμματος, σιωπηρές η όχι συναινέσεις προς την υποτιθέμενη "κυβέρνηση", του μεγαλύτερου ίσως Απατεώνα του αιώνα, αμέσως μετά τον πατέρα του (καθαρά χρηματοδοτούμενο από το ίδρυμα Ροκφέλερ), του προέδρου του κόμματος, τις απίστευτα αστείες παροιμίες και διάφορες ρητορικές του κου. Αΐβαλιώτη, τις άνευ προηγουμένου αστειότητες-για να μην πω γελοιότητες- του κου Άδωνη Γεωργιάδη, την πολιτική ανεπάρκεια του κου. Ροντούλη και του κου. Π. Μαρκάκη ο οποίος όσο ήταν στην ΝΔ μας χαρακτήριζε επικίνδυνα ακροδεξιούς, από τους οποίους όμως εξελέγησαν και οι δύο τελευταίοι και το σπουδαιότερο ότι από την αρχή αντιστάθηκα στη χειραγώγηση της ΝΕ από τον κ. Π. Μαρκάκη, καθώς επίσης να μετατρέψει την ΝΕ του κόμματος σε "υποκατάστημα" του πολιτικού γραφείου μέσω διαφόρων ατόμων τα οποία συντηρούν η συντηρούνται από την οποιαδήποτε κατάσταση εναλλασσόμενοι μεταξύ ΕΠΕΝ, Πατριωτικού Μετώπου, Χρυσής Αυγής και ΛΑ.Ο.Σ., η επιχειρούν συμφωνίες - κάτω από το τραπέζι - δια ίδιον όφελος και μόνον.
Η ανύπαρκτη σοβαρή σταθερή γραμμή του κόμματος, η παντελής έλλειψη οργάνωσης και ο εσωτερικός έλεγχος του κόμματος έχει δυστυχώς διαλύσει τη βάση, για να μην πώ ότι την εξαπάτησε, οδηγούν με μαθηματική ακολουθία εις το χειρότερον.

Δυστυχώς και το εννοώ με την πάσαν έννοια και ετυμολογία της λέξεως, με μεγάλη πικρία αισθάνομαι εξ απατημένος, αφού πίστεψα ότι το μόνο - όχι μοναδικό - κόμμα το οποίο θα μπορούσε να με εκφράσει ήταν ο ΛΑΟΣ.

Δια ταύτα και κατά συνέπεια όλων, σας υποβάλω την παραίτησή μου από την θέση του αντιπροέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής του Νομού Μαγνησίας και παρακαλώ όπως γίνει άμεσα αποδεκτή και αμετάκλητα καθώς και την διαγραφή μου από το κόμμα.

Με όλο τον σεβασμό και την βαθύτατη εκτίμηση στο πρόσωπό σας, εύχομαι δύναμη και καλό κουράγιο ως Προέδρου της ΝΕ Μαγνησίας.

Μετά τιμής

Δ. Ιμσινέσκης

ΥΓ. Παρακαλώ όπως άμεσα κοινοποιήσετε στα αρμόδια όργανα του κόμματος και στον τύπο όπως προβλέπετε, σε άλλη περίπτωση θα το πράξω ο ίδιος, και πάλι ευχαριστώ για την συνεργασία και τον αμοιβαίο σεβασμό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ Δ. Ιμσινέσκη ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΙΔΙΑΤΕΡΑ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΞΑΘΟΛΟΥ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟ Δι Νε Του ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΚΑ ΟΙ ΨΗΦΗΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΗΔΗ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ.ΝΟΜΙΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ.ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΟΜΩΣ ΟΙΚΤΡΑ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.
ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!

Έτσι είναι οι πραγματικοί Έλληνες .
Παράδειγμα προς μίμηση και οι δυό σας .Μπραβο σας.