Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΞΙΦΙΑ

έντυπο του "Ξιφία" με σαφές κομματικό στίγμα

Συνέχεια από εδώ:

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΄21 ΑΛΒΑΝΟΥΣ!

Αρχικά να αναλύσουμε τι ακριβώς είναι ο ΞΙΦΙΑΣ.

Είναι ένα έντυπο απόστρατων του Πολεμικού Ναυτικού,απόλεμων και άκαπνων,οι οποίοι μπήκαν εν ειρήνη και εν ειρήνη αποστρατεύθηκαν. Το έντυπο στηρίζει και προβάλλει το έργο της ηγεσίας, χωρίς να την κρίνει και χωρίς να μεταφέρει τα προβλήματα των εν ενεργεία συναδέλφων, περιοριζόμενο στο να κάνει δημόσιες σχέσεις με τους εκάστοτε διοικούντες και κυβερνήσεις.

Μέσα από τα δημοσιεύματα του, βλέπουμε να στηρίζει και την νεοταξική πολιτική της Κυβερνήσεως, σε θέματα σχετικά με την ανέγερση του τζαμιού, χωρίς να πει λέξη για την καθολική αντίδραση του ελληνικού λαού κατά της ισλαμοποίησης της πατρίδας μας, ούτε επίσης για την εισαγωγή αλλοδαπών στις στρατιωτικές σχολές λόγω της κατάργησης του Γένους από τις προϋποθέσεις εισαγωγής στον πιο ευαίσθητο κλάδο του Κράτους, που είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Προσφάτως προκειμένου να στηρίξει την νεοταξική πολιτική προέβη σε κατάπτυστες δημοσιεύσεις, όπου με προκλητικό τρόπο υιοθετώντας διεθνιστικές απόψεις, βαπτίζει τους Σουλιώτες, αλβανούς (σ.σ.το συγκεκριμένο τεύχος - καλοκαίρι κλικ εδώ - δεν το έχουν δημοσιεύσει ακόμα (;;;) στο διαδίκτυο. Αν δεν το κάνουν θα το σκανάρουμε και θα δημοσιευθεί από εμάς). Σε παράπλευρη σελίδα του δεν παρέλειψε να κολακεύσει την από αποστρατεία ηγεσία του ΠΝ.

ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΣΜΕΔ,ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΣΕ.

Η προσπάθεια καπελώματος ενός συνδικαλιστικού φορέα, μέσω της ίδρυσης ενός νέου ΣΥΣΜΕΔ, έχει σαν σκοπό την τελειωτική διάλυση του στρατεύματος,από φερέφωνα της πολιτικής εξουσίας, γιατί τα συνδικαλιστικά αυτά όργανα αποσκοπούν μόνο στα οικονομικά προβλήματα των στρατιωτικών, ενώ αγνοούν προκλητικά όλα όσα έχουν σχέση με την αποστολή τους, τα ιδανικά, το ήθος, και όλα αυτά συνάγονται από την δράση και τον τρόπο που χειρίστηκαν την κατάσταση μέχρι τώρα, επίσης αποφεύγουν να προτρέψουν τους συναδέλφους στο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ.

Με αυτό τον τρόπο έχουν σαν σκοπό να ελέγξουν την αυθόρμητη αντίδραση των στρατιωτικών, ενάντια στις αντεθνικές μεθοδεύσεις των Κυβερνήσεων της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ..

Αυτό δε το πέτυχε όπως αποδείχθηκε από την αυθόρμητη παρουσία 1000 ενστόλων στο Σύνταγμα ,μετά από το 1909, πλην όμως δεν εθίγη κανένα από τα φλέγοντα ζητήματα. [κλικ εδώ, εδώ κι εδώ].

Όλοι αυτοί οι αποτυχημένοι συνδικαλιστές, είπαν να δοκιμάσουν την τύχη τους για μια ακόμα φορά, καλώντας κρυφά, μέσω SMS, ανυποψίαστους συναδέλφους, και κάτω από την προστασία του ΞΙΦΙΑ,να δημιουργήσουν νέο ΣΥΣΜΕΔ.

ΤΑ ερωτηματικά μας είναι: Τι στόχο είχε αυτή η συγκέντρωση, γιατί ο Πρόεδρος του ΞΙΦΙΑ, Βασιλείου, απαγόρευσε ρητά την είσοδο σε ορισμένα στελέχη εν ενεργεία,τι ήταν αυτό που έπρεπε να συζητηθεί στα σκοτεινά ;

Οι πληροφορίες μας λένε πάντως, ότι μπρος στην αυθόρμητη αντίδραση των ενστόλων, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα νέο ελεγχόμενο συνδικάτο.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ '' ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ''.

Προς το παρόν σεβόμενοι την ιδιότητα όσων συμμετείχαν, 12 στο αριθμό, δεν θα παρουσιάσουμε ονόματα τους και πρόσωπα, γιατί υπήρχαν και ανυποψίαστοι ανάμεσα τους, που το κάναν καλοπροαίρετα.

ΑΟΡΑΤΟΣ ΛΟΧΑΓΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ούτε επίσης για την εισαγωγή αλλοδαπών στις στρατιωτικές σχολές λόγω της κατάργησης του Γένους

KAI ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟ ?

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΥΠΟ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ Λ.Χ ΟΙ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ?ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ?ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ?

Η ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ?Η ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΣ ΘΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ?

ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ...

ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΚΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΙ ΚΥΡΙΕ ΚΙΟΥΡΚΤΣΟΓΛΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ-ΚΡΑΤΟΥΣ.


ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ Η ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ,ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ,ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΖΩΗ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΜΠΝΤΟΥΛΑ?

ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ.ΤΟ ΧΡΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ,ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω.αλλα ποτε?