Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΙ ΘΑ ........ΚΑΝΟΥΜΕ???

Ζούμε μία ακατανόητη περίοδο της Ιστορίας μας. Η χώρα βρίσκεται σε μία ταχύτατη περιδίνιση θανάτου, με ηγέτες από απρόθυμους έως ανίκανους να τραβήξουν το μοχλό ανόδου. Βιώνουμε καταστάσεις οι οποίες προκαλούσαν τη λοιδορία και την κοινωνική απομόνωση, την γραφικότητα έως την φασιστική ετικέτα όταν τις προέβλεπες τις δεκαετίες που πέρασαν.

Τελικά ο εχθρός δεν ήταν εξωτερικός. Δεν ήταν οι σκοτεινοί άνθρωποι με τα μαύρα κουστούμια εγκάθετοι των διαφόρων ξένων υπηρεσιών που βυσσοδομούσαν για την καταστροφή της ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο εχθρός ήταν μέσα. Δρούσε σαν μυστική πέμπτη φάλαγγα και σήμερα που τα προσχήματα έχουν εγκαταλειφθεί, οι μάσκες έχουν πέσει και οι προθέσεις ξεπροβάλλουν ανάγλυφες στα έντρομα και θολά μάτια της κοινωνίας αντιλαμβανόμαστε την φοβερή αλήθεια.

Είμαστε το πρώτο σκαλοπάτι. Το αρχικό πείραμα. Το πρώτο αίμα. Στο βρώμικο και ανήθικο βωμό της παγκόσμιας κυβέρνησης που οικοδομείται με επιμονή,λύσσα και απάνθρωπα μέσα. Της παγκόσμιας κυβέρνησης που με τόσο σθένος, με άψογα επιχειρήματα και αγγλικά και χωρίς καμμία συναίσθηση ντροπής, υπερασπίστηκε ο Έλληνας(????) πρωθυπουργός από το βήμα της παγκόσμιας μαριονέτας που λέγεται ΟΗΕ. Ο αμερικανοτραφής και αλλεργικός σε ότι Ελληνικό, ελέω απίστευτων ψευδών, πρωθυπουργός, που εγκατελείποντας πλέον όλα τα προσχήματα παραπονέθηκε ότι "δεν καταλαβαίνει τους Έλληνες" και "ότι οι Έλληνες δεν τον καταλαβαίνουν". Φοβερές κουβέντες έτσι? Να ακούγονται από το στόμα του υποτιθέμενου ηγέτη της χώρας. Του αρχιστράτηγου των ΕΔ!

Η πολιτική σκοπιμότητα και η καταραμένη εφεύρεση του πολιτικού κόστους δεν ενδιαφέρουν πλέον τον Γιώργο Παπανδρέου. Διότι είναι πεπεισμένος ότι μέσα στην επόμενη τριετία θα έχουν υλοποιηθεί οι στόχοι των εντολοδόχων του.(ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ). Μόνο έτσι εξηγείται η ανερμάτιστη αμετροέπεια των υπουργών του, από το "αυτιστικοί" του συνταγματολόγου μέχρι το εξωφρενικά εξοργιστικό "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά" του σάρκινου όγκου που αυτάρεσκα αποκαλείται αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Αλήθεια που είναι κρυμμένοι σήμερα οι δημοκρατικοί και σοσιαλιστές κουλτουριάρηδες της δεκαετίας του '80 και του ΄90. Πού με περισσή ευκολία σου κόλλαγαν ταμπέλες όταν τολμούσε να ψελλίσεις "θεωρίες συνωμοσίας". Σήμερα που η εφαρμογή των συνωμοσιών αυτών είναι απροκάλυπτη, που γονατίζει ένα περήφανο και ένδοξο λαό, που διαλύει την ιστορία του, τις μνήμες του τις ρίζες του, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? Μήπως η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους συνοψίζεται στον "Εμφύλιο" ή ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ, με τους κατατρεγμένους "πολεμιστές της ελευθερίας", οι οποίοι υποστήριξαν ένα σύστημα που κατέρρευσε πολύ σύντομα εις τα εξ ών συνετέθη?

Να καταλάβουμε κύριοι επιτέλους. Βαδίζουμε ολοταχώς προς τη διάλυση της χώρας. Ήδη οι πρώτες επιστροφές είναι ορατές. Είναι τυχαίο συνέλληνες ότι εν όψει της Καλλικράτειου εφαρμογής, έχουμε μία δηλωμένη Τουρκάλα στη Θράκη και έναν Αλβανό στη Μυτιλήνη να διεκδικούν μεγάλους δήμους της χώρας? Φαντάζεστε να επικρατήσουν?

Είναι τυχαία η κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας στον Αγ. Παντελεήμονα, ή ένα ακόμα πείραμα διεξάγεται σφυγμομετρώντας τα ελαστικά όρια των Ελλήνων και την αντίδρασή τους ή την υποταγή τους.Καί μετά από τρία τέρμινα, εδέησε ο "προστάτης των φτωχών και αδυνάτων", να παρουσιάσει το θέμα στην εκπομπή του. Και μετά από τους γνωστούς του τραμπουκισμούς σε ότι δεν τον βόλευε να ακουστεί, ακούσαμε για τα πάθη των φτωχών Λιβανέζων στην Ελλάδα και την ευημερία των πλουσίων Λιβανέζων στο Κολωνάκι!!!!!!!!!!!!!!!!Για τον μέσο Έλληνα του Αγ, Παντελεήμονα???Ποιός είναι αυτός???

Μήπως είναι ακούσια η "έξωση " των Ελληνικών καραβιών του Πολεμικού Ναυτικού από την ανατολική πλευρά του 25ου μεσημβρινού, μετά τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας?

Μήπως είναι αμελητέα η αντίδραση του Γκρουέφσκι, στο ενδεχόμενο συνάντησής του με τον "εντεταλμένο" στον ΟΗΕ? Από που άραγε αντλεί τόσο θράσος ο ανθρωπάκος αυτός. Μήπως από τον Άλεξ Ρόντος?

Μήπως είναι άνευ σημασίας η εκδήλωση των Αλβανών υπό την αιγίδα της κ. Μπερίσα με τις απροκάλυπτες απειλές κατά της Ηπείρου, η οποία σύμφωνα με τον σχεδιασμό τους του χρόνου θα είναι Αλβανική?

Μήπως είναι συνήθεις η ταχεία αποδυνάμωση των ΕΔ από ικανό στελεχιακό δυναμικό, είτε με εκούσιες αποστρατείες λόγω ηθικών προβλημάτων είτε με τις παράλληλες επετηρίδες και άλλα εφευρήματα? Γιατί οι ΕΔ χάνουν το αξιόμαχό τους κάθε λεπτό που περνάει? Και ποιά είναι η τελική επιδίωξη των κυβερνώντων.

Τα πολιτικά ανδρείκελα, οι ξεχαρβαλωμένες μαριονέτες υπάρχουν. Μήπως πρέπει να αποδομήσουμε και το στράτευμα ώστε να παραδόσουμε τα συμφωνημένα χωρίς καμμία εστία αντίδρασης?

Είναι δυνατόν να πιστεύετε συνέλληνες ότι τα 300 εκ. ευρώ του προβαλλόμενου χρέους, είναι δυνατόν να εξοφληθεί. Όταν η κοινωνική αναταραχή σε όλες τοιε κοινωνικές ομάδες έχει σταματήσει όλους τους αναπτυξιακούς ρυθμούς στη χώρα? ΠΩΣ θα ξεχρεώσουμε???Με τα ψέματα?? Ή το ξεπούλημα, κυριολεκτικά, της χώρας έχει ήδη αρχίσει?

Το μεγάλο και καίριο ερώτημα είναι ένα. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?? ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ? Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΣΒΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟΚΟΝΔΥΛΙΑ 3.500 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

Για να δικαιωσουμε ισως και την κ. Αρβελερ!!!!

Ένας Έλληνας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουν γνώσει οι φύλακες .!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι να γίνουν απλά πορείες, χωρίς πράξεις, τότε δεν αξίζει να βαράμε τα παιδιά που στέκονται απέναντι μας, τα ΜΑΤ, γιατί και από αυτούς κόβουν πολλά επιδόματα και αυτοί νιώθουν την Ελλάδα απλά περιμένουν και αυτοί να αλλάξει η Ελλάδα...Οπότε, αν πούμε ότι θα υπάρξει ένα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ από την πορεία, όπως να πιάσουμε τους αρχηγούς των κομμάτων και τους ****** υπουργούς..τότε, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ..!!

Ανώνυμος είπε...

Τα χειρότερα έπονται. Η αυτολύπηση και η τρομολαγνεία δεν ταυτίζονται με το Ελληνικό πνεύμα.
Ο κάθε Έλληνας έχει μία και μοναδική υποχρέωση, να κάνει την εκπαίδευσή του καθημερινά, να ετοιμαστεί για τα χειρότερα. Όλοι οι σώφρονες ανά την υφήλιο αυτό κάνουν. Έσω έτοιμος και κόψε την κλάψα. Μάθε να είσαι αυτάρκης, πολυμήχανος, να επιβιώνεις σε επίκίνδυνες καταστάσεις και να τις αντιστρέφεις.
Το σημαντικότερο! Έχεις υποχρέωση να εκπαιδεύσεις τα παιδιά σου και να αφυπνίσεις τους φίλους σου.
Όταν έρθει η στιγμή θα είμαστε όλοι έτοιμοι, με την ίδια εκπαίδευση και με την ίδια φλόγα.

Μαρία.

Ανώνυμος είπε...

Ο θεός να σε φυλάει Μαρία.Ελπίζω να κάνεις πράξη αυτά που λές και να εισαι παντα γερή, να κάνεις πολλά παιδά που να σκέπτονται και να δρουν έτσι, μακριά απο τον αστικό τρόπο.ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ