Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2008

Σύλληψη αλλοδαπών στη Σάμο και την Ηγουμενίτσα


Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Σάμου, από όργανα της οικείας Λιμενικής Αρχής, τρεις (03) αλλοδαποί (02 άνδρες, ένας ανήλικος), στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, οι οποίοι είχαν, κατά δήλωσή τους, ξεκινήσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια, με πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο με αλλοδαπό χειριστή, ο οποίος επέστρεψε στις απέναντι τουρκικές ακτές.

Οι ανωτέρω αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν Σάμου για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις. Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Σάμου.

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο το οποίο θα απέπλεε με προορισμό το εξωτερικό, 46χρονος, οδηγός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου , διότι σε έλεγχο που έγινε από όργανα της οικείας Λιμενικής Αρχής, βρέθηκε κρυμμένος στο όχημά του ένας αλλοδαπός, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από την Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, η οποία διενεργεί προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

Πηγή:ana-mpa.gr

Σχόλιο:Δεν προλαβαίνουν να συλλαμβάνουν λαθρομετανάστες οι αρχές. Το παραπάνω είναι ένα πολύ μικρό δείγμα των περιστατικών που δημοσιεύονται κατά δεκάδες καθημερινά. Υπολογίστε και αυτούς που δεν συλλαμβάνονται και κάντε τους υπολογισμούς σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: