Σάββατο, 28 Ιουνίου 2008

ALERT: ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΡΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥΗ μεγάλη επανένωση των ψευτοΜακεδόνων της ψευτοΜακεδονικής διασποράς, θα γίνει στις 20 Ιουλίου 2008, στην 105η επέτειο της εξέγερσης του Ίλιντεν* , μεταδίδει το MTB σε όλο τον κόσμο.

Η "Διεθνής κίνηση για τα ψευτοΜακεδονικά Ανθρώπινα δικαιώματα" (MHRMI), τονίζει ότι "είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία για τους πρόσφυγες, που εκδιώχθηκαν απο την Ελλάδα, το 1943-8 και σήμερα 60 χρόνια μετά είναι στα 60 και 70 τους, θέλουν να επιστρέψουν στη γενέθλια γη τους".

Δεν θα είχαμε καμιά αντίρρηση να το κάνουν. Μάλιστα η ιδέα να επιστρέψει κανείς μετά από 60 χρόνια στον τόπο που γεννήθηκε, είναι εξόχως συγκινητική.

Όμως όταν αυτό παίρνει ένα μαζικό χαρακτήρα, αποκτά ..περίεργες διαστάσεις. Αν και είμαστε σίγουροι για τις κακές προθέσεις των διοργανωτών (όχι των παππούδων), θα δεχόμασταν να διευκολυνθούν στη συγκέντρωσή τους, αρκεί να μην υπήρχε αυτή η παράγραφος στο ανακοινωθέν της MHRMI που μας βάζει σε μεγάλες ανησυχίες για τις προθέσεις τους: διαβάστε την συνέχεια εδώ

Πηγή:Τα Χάλια - Greekalert

Δεν υπάρχουν σχόλια: