Τρίτη, 24 Ιουνίου 2008

Οτσαλάν, Σημίτης, Τσουκάτος και …εμείςΤο 1999, αφού ο Σημίτης παρέδωσε τον Οτσαλάν στην Τουρκία ξαναζήτησε την ψήφο μας Την ίδια ώρα ο Τσουκάτος "έπαιρνε" 1 εκ. μάρκα από την Siemens....

....

Οι ίδιοι άνθρωποι, που μόλις είχαν παραδώσει τον Οτσαλάν στην Τουρκία, το 1999 ζήτησαν ξανά την ψήφο μας, για να μας οδηγήσουν στην τρίτη μετά τα Ίμια εθνική συμφορά: στο Χρηματιστήριο.

Οι εγκάθετες γραφίδες του εκσυγχρονισμού είχαν προετοιμάσει το έδαφος. Ο Σημίτης ήταν ένας «μεγάλος» και «αποτελεσματικός» πολιτικός, μία μοναδική φυσιογνωμία… Κάτι μεταξύ Βίλλι Μπράντ, Μιτεράν, Μπερλιγκουέρ και Κέννεντι… Η δε παράδοση Οτσαλάν στην Τουρκία ήταν μία "ρεαλιστική" απόφαση που ελήφθη με γνώμονα το "καλό" της χώρας...

Για τα υπόλοιπα δεινά του τόπου έφταιγαν διάφοροι δαίμονες: οι «υπερπατριώτες», η διάχυτη «ακροδεξιά», ο ελληνικός «εθνικισμός», οι τριτοκοσμικοί «Ελληναράδες» και οι υπόλοιπες ιδεοληψίες της Καραμάνου.

Οι αποδιοπομπαίοι τράγοι είχαν εφευρεθεί, και τα παντός είδους πολύχρωμα φερέφωνα του Σημίτη τους διέσυραν τιτιβίζοντας, χορτασμένα από δολάρια, διαμερίσματα και πολυθεσίες στο δημόσιο.

Τότε λοιπόν, το δεξί χέρι του Σημίτη, ο πρώην ΕΚΚΕτζής Θ. Τσουκάτος, «τσέπωνε» 1 εκ μάρκα, μόνο από την Siemens! Αδιάφορο αν ήταν για το ΠΑΣΟΚ. Τώρα ο «στρατηγός» κελαηδάει και καρφώνει εμμέσως τον Κινέζο!

Όμορφος κόσμος ηθικός
..
αγγελικά πλασμένος,


αυτός των εκσυγχρονιστών…Τις εκλογές τότε τις κέρδισε ο Σημίτης γιατί η ΝΔ δεν θέλησε να εκμεταλλευτεί την «υπόθεση Οτσαλάν», ούτε το φιάσκο των Ιμίων.

Τι αντάλλαγμα έδωσε το ΠΑΣΟΚ γι αυτή την σιωπή, μας είναι άγνωστο…

Πάντως μετά τις εκλογές ο Έλληνας αποταμιευτής βάδισε κατ ευθείας στο βάραθρο του Χρηματιστηρίου.

Και τι ειρωνεία!

Το σκάνδαλο της Siemens ξεκίνησε ως γνωστόν από τους Αμερικανούς. Και τώρα, από αυτό πλήττονται οι δουλικότεροι φίλοι τους στην Ελλάδα, οι εκσυγχρονιστές του Σημίτη.

Πηγή:LupusCynodictus

Δεν υπάρχουν σχόλια: