Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΜΠΑΡΑΖ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΩΣ;

Μπαράζ μεταθέσεων έχει εξαπολυθεί στο Πολεμικό Ναυτικό.
Επιτέλους οι επανελθόντες ως μηδέποτε απομακρυθέντες ναύαρχοι Κρυονερίτης, Αποστολάκης, Κάτσαρης και ΣΙΑ, τα 2/3 των οποίων έχουν διατελέσει υπασπιστές του μεγάλου οικονομικού εγκεφάλου για το προσωπικό του συμφέρον Άκη Τσοχατζόπουλου, - αλλά περιέργως δεν γνωρίζουν πως ο Τσοχατζόπουλος ως υπουργός Εθνικής Αμύνης δημιούργησε την τεράστια περιουσία του- βρήκαν λόγο ύπαρξης.

Ο μόνος λόγος επαναφοράς τους απ’ ότι φαίνεται, ήταν η προσπάθεια δημιουργίας κλίματος υποταγής και φόβου στα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, που δεν ανέχονται νομιμοφανείς διαδικασίες παραβίασης του Συντάγματος, παραδόσεις οχυρών (Βοτανικός) και αδιαφανείς μεθοδεύσεις.

Τη στιγμή που οι οι κύριοι αυτοί, ελάχιστοι εκ των οποίων έχουν ρίξει βόλι στη ζωή τους, φροντίζουν για τον παραθερισμό τους και τον παραθερισμό των φιλιππινέζων τους (ναι δεν διαβάσατε λάθος, φιλιππινέζες μέσα σε Ναυτικές Βάσεις) στα θέρετρα της Αγίας Μαρίνας, ταυτόχρονα όχι μόνο υποχρεώνουν τα στελέχη τους να πληρώνουν από τη τσέπη τους και από το πενιχρό εισόδημά τους τις μετακινήσεις τους από και προς τα πλοία, αλλά επίσης τους μεταθέτουν τιμωρητικά εάν διαμαρτυρηθούν.

Οι άξιοι διοργανωτές χορών και δεξιώσεων, που αμφιβάλλουμε αν θα υπηρετούσαν στο Πολεμικό Ναυτικό αν υπήρχε έστω καιν η υποψία πολέμου, εξασκούν τις εξουσίες που τους δίνει η θέση τους, όχι προς όφελος της πατρίδος, αλλά προς ικανοποίηση των προσωπικών τους παθών και στη προσπάθεια να πείσουν τους πολιτικούς τους προϊσταμένους ότι είναι και αυτοί χρήσιμοι σε κάτι.

Ανίκανοι(;) να αντιληφθούν το μέγεθος των γεγονότων που τρέχουν, έχουν φτάσει στο σημείο να ξεπουλάνε τα ιερά και τα όσια. Το ερώτημα είναι ένα: Στα πόσα τζαμιά καίγεσαι κύριε Κρυονερίτη; Στο ένα; Στα 7; Στα 15; Γιατί σε λίγο θα ζητήσουν και δεύτερο τζαμί. Τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε από την εθνική μας κυριαρχία την οποία έπρεπε να υπερασπίσετε;

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ;

Παρά το γεγονός ότι ιεραρχικά το Ναυτικό είναι δεύτερο σε σχέση με το Στρατό Ξηράς, στη πραγματικότητα είναι ο κλάδος που εκφράζει τον Έλληνα .Οι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες του Πολεμικού Ναυτικού με την προοπτική του απέραντου γαλάζιου έχουν εκ φύσεως δομήσει την ψυχολογία της ελευθερίας μέσα τους. Δεν είναι τυχαίο ότι το μοναδικό κίνημα που έγινε ενάντια στη χούντα των Συνταγματαρχών ξεκίνησε από το Πολεμικό Ναυτικό με την ανταρσία του «Βέλους».
Οι μόνοι που θα ήθελαν να περιορίσουν, καταπιέσουν, ποδηγετήσουν, φιμώσουν το Πολεμικό Ναυτικό δεν μπορεί να είναι παρά τα μέλη μιας νέας χούντας, χειρότερης από κάθε άλλη, διότι αυτή η νέα χούντα είναι η χούντα προσκυνημένων, νεοταξιτών, νεόπλουτων, πουλημένων, ισλαμιστών, μελλοντικών πρόθυμων, τεμένων, τζαμιών και μεντρεσέδων.

Σε αυτή τη χούντα ανήκετε κύριοι των ανώτατων συμβούλων και των 3 κλάδων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας;

Για αυτό σας επανέφεραν κύριε Κρυονερίτη; Για να συνεχίσετε το έργο που αφήσατε στη μέση ως υπασπιστής του Τσοχατζόπουλου;

ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ;

Για πόσο νομίζετε ότι θα φοράτε τη στολή που ως σύμβολο σας προστατεύει και ως ιδέα εσείς προδίδετε;

Τα κατώτερα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού δεν έχουν ψυχή;

Εσείς που δηλώνετε σοσιαλιστής στις παρέες σας, σε ποιον σοσιαλισμό πιστεύετε; Αυτόν των ολοκληρωτικών καθεστώτων;
Αυτών της αρπαχτής και της ρεμούλας ο οποίος παίρνει φτωχούς πολιτικούς και τους μετατρέπει σε κροίσους;
Αυτών της 3ης Σεπτεμβρίου;

Τι είδους σοσιαλισμός είναι αυτός που μεταθέτει τα κατώτερα στελέχη του Ναυτικού, που διαλύει υπηρεσίες, που σπέρνει την έριδα, που προσπαθεί να τρομοκρατήσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: