Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Οι Ρομά των Βαλκανίων έρχονται στην Ελλάδα

Χιλιάδες Τσιγγάνοι από βαλκανικές και χώρες της Κεντρικής Ευρώπης έχουν εγκατασταθεί στη χώρα μας. Οι συνθήκες διαβίωσής τους είναι άθλιες, ενώ και οι Ελληνες ομόφυλοί τους δεν τους βλέπουν με καλό μάτι...

Ξεπερνούν τους 100.000 οι Τσιγγάνοι που ήρθαν στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια κυρίως από τις γειτονικές βαλκανικές χώρες.

Δεκάδες χιλιάδες Τσιγγάνοι από την Αλβανία, τη Βουλγαρία, τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, μέχρι και αυτές της κεντρικής Ευρώπης (Ουγγαρία, Τσεχία, κ.λ.π.), κατακλύζουν ήδη τη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, ενώ μια μεγάλη μερίδα από αυτούς προβληματίζει για τις εγκληματικές δραστηριότητες που αναπτύσσει. Οι πληθυσμοί αυτοί του νέου κύματος μετανάστευσης προς τη χώρα μας έρχονται να προστεθούν στους 250.000 ήδη υπάρχοντες Ελληνες Τσιγγάνους, οι οποίοι στην πλειονότητά τους αντιμετωπίζουν μάλλον «εχθρικά» τους νεοφερμένους.

Ένας σημαντικός αριθμός τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με Ελληνες ομοφύλους τους ασχολείται με την εισαγωγή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών

Οι Βούλγαροι Τσιγγάνοι είναι είτε έμποροι είτε... πορτοφολάδες. Οι έμποροι περνούν τα είδη που φέρνουν (κυρίως σεντόνια, κουβέρτες και είδη προικός) λαθραία από τα σύνορα και τα πουλούν σε χαμηλές τιμές. «Αν πάρω 100 ευρώ, για την πατρίδα μου ισοδυναμούν με 300 ευρώ και είναι πολύ καλά λεφτά», λένε. Υπάρχουν βέβαια και οι... πορτοφολάδες, ενώ μερίδα των Βουλγάρων Ρομά εμπλέκονται σε υποθέσεις παράνομης υιοθεσίας, διακίνησης ναρκωτικών, σωματεμπορίας και επαιτείας.

Τα κυκλώματα

Στη... ζητιανιά έχουν... ειδικευτεί και οι Ρουμάνοι Τσιγγάνοι, αφού συμμετέχουν στα πιο σκληρά κυκλώματα εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. «Το έγκλημα με τη διακίνηση ναρκωτικών τροφοδοτείται κυρίως από τους Τσιγγάνους του εξωτερικού, αλλά δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν μπει και πολλοί δικοί μας, επειδή δεν έχουν εργασία και βρήκαν τρόπο να βγάζουν εύκολα χρήματα», μας είπε ο κ. Μπότης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σημαντικά «ορμητήρια» για τη διακίνηση σκληρών ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη είναι στη Μενεμένη, στον Εύοσμο, στο Δενδροπόταμο, στον Φοίνικα. Στις περιοχές αυτές το... πάνω χέρι έχουν ελληνικά κυκλώματα που συνεργάζονται με αλλοδαπούς, ενώ την εγκληματικότητα στην περιοχή των Διαβατών ελέγχει η αλλοδαπή μαφία τσιγγάνων και όχι μόνο.


Οι Ελληνες Τσιγγάνοι, όπου ρίζωσαν, έχουν αφομοιωθεί από την κοινωνία και ολόκληρες οικογένειες έχουν ενσωματωθεί σε αυτήν, χωρίς κανένα πρόβλημα...(πηγή)

Διαβάστε ακόμα:

ΣΠΕΙΡΑ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΡΟΜΑ ΕΓΔΥΝΕ ΤΟΝ ΟΣΕ - ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΟΙ "ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ" ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΡΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΟΥ!

Οι "δυστυχισμένοι" με τις λιμουζίνες γυρίζουν απ΄του Βερόπουλου!

Ανακοίνωση για τον παράνομο καταυλισμό roma στο Γέρακα - ΕΧΟΥΝ ΠΗΞΕΙ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Mάχη ανάμεσα σε Σoμαλούς και εισαγόμενους Τσιγγάνους στην παραλία της Πάτρας

OI ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ! Και μας κλέβουν και μας βρίζουν....

Όταν οι επαίτες κάνουν business meeting! Welcome to Greece.Μπέστε ...κι αλέστε!

ΟΡΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΖΗΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ & ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ - ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ - Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ!

Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΡΟΜΑ - ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ....

Μετά τη Γαλλία σε απελάσεις Ρομά σχεδιάζει να προχωρήσει και η ιταλική κυβέρνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: