Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Και στο τζόγο τα χουν χαμένα


Θα μας τρελάνει αυτή η κυβέρνηση! Έβγαλε νομοσχέδιο και παραδέχεται ότι γίνεται κόλαση στον παράνομο τζόγο στην Ελλάδα με 4 δις τζιρο. Λειτουργούν 20.000 μηχανάκια και 150.000 υπολογιστές με παράνομα παιχνίδια και γι αυτό θα προσθέσουν άλλα 30.000 φρουτάκια που θα καταπολεμήσουν την παρανόμια.

Σα να λέμε θα ρίξουν βενζίνη στη φωτιά για να σβήσει! Ρε σεις αν είναι τόσα τα παράνομα βάλτε την αστυνομία να τους πιάσει. Από τα πρόστιμα και μόνο θα βγάλετε 4 δις! Τα δικά σας τα φρουτάκια γιατί να τα προτιμήσουμε? Είναι καλύτερα ή θα κλέβουν λιγότερο? Εμ αυτά παθαίνεις όταν προσλαμβάνεις συμβούλους επειδή τους γνώρισες στο τζόκινγκ. Λένε την κουτουράδα τους και την επομένη γίνεται νόμος.

Πόσο τον πλήρωσα αυτόν το σύμβουλο αρχηγέ? Πες στο παλικάρι πως το σημαντικό για τον παίκτη είναι η γκανιότα και πως ότι και να κάνει δεν μπορεί να κλείσει τα site που λειτουργούν νόμιμα σε όλο το κόσμο γιατί θα του την πέσει η ευρωπαϊκή ένωση και δεν θα ξέρει πώς να γλυτώσει. Άιντε έχουμε πήξει στις εξυπνάδες. Αν είναι μάγκας ο σύμβουλος ας φτιάξει στοίχημα που να δίνει περισσότερα από αυτά που υπάρχουν τώρα.

Κ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: