Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Κραυγή απελπισίας από κατοίκους στη Ρόδο, με τον δήμαρχο και την αστυνομία ανύπαρκτους!

Παρακαλώ πολύ βοηθήστε μας με την δημοσίευση-ανάρτηση του θέματος από το blog σας γιατί όλοι οι αρμόδιοι στη Ρόδο ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ εδώ και μια 20αετία για τα προβλήματα στην περιοχή μας από επικίνδυνους, τουρκαλβανούς τσιγγάνους, αποφυλακισμένους οι οποίοι έχουν ρημάξει την περιοχή μας και μας έχουν κάνει τον βίο αβίωτο!!

Το τελευταίο διάστημα τα πράγματα έχουν αγριέψει περισσότερο γιατί συνεχίζεται η κατάληψη και εγκατάσταση επικίνδυνων τσιγγάνων στην περιοχή.


H ιστορία λοιπόν έχει ως εξής. Στην αρχή απέναντι από τα σπίτια μας (Αγ. Απόστολοι Ρόδου) σε απόσταση 50 μέτρων εγκαταστάθηκε μια οικογένεια τσιγγάνων και μιας και ήταν αρκετά διακριτική οι κάτοικοι δεν είπαν τίποτα αρχικά.

Σιγά σιγά με τον καιρό πολλαπλασιάστηκαν, με γάμους, γέννες καθώς και με το δέλεαρ των ευρωπαϊκών κονδυλίων (στεγαστικών κλπ) που υποσχέθηκε η πολιτεία στους τσιγγάνους (αλήθεια..τέτοια "προνόμια" ο Έλληνας πολίτης τα έχει;;) που απ'ότι φαίνεται ποτέ δεν δώθηκαν και ούτε πρόκειται να δωθούν, με αποτέλεσμα τη δική μας καθημερινή τυραννία κι εφιάλτη.. Τους λόγους τους ξέρουν καλύτερα οι αρμόδιοι...Έκτοτε κουβαλήθηκε η σάρα και η μάρα, φυλακόβιοι, επικίνδυνοι τουρκαλβανοί, κλέφτες, ναρκομανείς, έμποροι ναρκωτικών κλπ.

Κάθε μέρα η ζωή μας γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη!

5 διαρρήξεις χτες το βράδυ στην περιοχή, τσακωμοί, καυγάδες (και μεταξύ μας αλλά και μεταξύ των ίδιων των τσιγγάνων) με γκλομπς, σιδηρολοστούς, κατοχή όπλων, διακίνηση ναρκωτικών μπροστά στα μάτια μας, με τουρκική μουσική στη διαπασών (συναυλίες και ολόκληρα πολύωρα μεταμεσονύχτια πανηγύρια με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα σαν να είμαστε σε rave party!), απόπειρα βιασμού ατόμου με ψυχολογικά προβλήματα, επιχείρηση κλοπής ζαντών αυτοκινήτων μπροστά στα μάτια μας, χωρίς να δίνουν σημασία στις φωνές μας και στις συστάσεις μας, πλήρης αδιαφορία και αναισθησία στις υποδείξεις και ενστάσεις μας! Η απάντηση τους απλά απειλές, ειρωνικά γέλια και βρισίδια! Κανένας σεβασμός τους ανήμπορους, γερασμένους ή άρρωστους κι ετοιμοθάνατους κατοίκους της περιοχής! Ούτε τα παιδιά της περιοχής δνε μπορούν πλέον να βγουν έξω να παίξουν με ασφάλεια από τους τραμπουκισμούς των άνωθεν..

Βρισίδια όλη μέρα, ξεγυμνώματα, απειλές κι επίδειξη των γεννητικών οργάνων τους σε κάθε μας διαμαρτυρία, σπασίματα μπουκαλιών, κάψιμο λαστίχων, επικίνδυνα σπινιαρίσματα με τα αμάξια και τις κλούβες τους (παρολίγο να σκοτώσουν και διερχόμενους με μηχανάκια, στη μέση του δρόμου όπου σπίνιαραν), δημόσια ούρηση, εκμετάλλευση του Έλληνα πολίτη, παίρνοντας νερό και ρεύμα από τον δικό μας ιδρώτα και κόπο, των Ελλήνων φορολογουμένων!!

Βασανίζουν ακόμα και τα ζωάκια που έχουν στην κατοχή τους!! Έχουν ολόκληρες αγέλες άγριων σκύλων, σκελετωμένων, που τα χτυπούν, τα κλωτσούν και τα αφήνουν νηστικά κι αγριεμένα, με αποτέλεσμα να κυνηγούν τους διερχόμενους και να γαυγίζουν μέρα νύχτα, χειροτερεύοντας την κατάσταση της ψυχικής μας γαλήνης.

Τα τραβούν από λουριά, για να τα κατεβάσουν από τις κλούβες τους, κοντεύοντας να τα πνίξουν! Για τέτοιο σαδισμό μιλάμε!

Δεν σέβονται ούτε ανθρώπους, ούτε ζώα!! Προκλήσεις ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!

Δεν ξέρουμε πια τι μας ξημερώνει με αυτούς. Ζούμε υπό συνθήκες και καθεστώς ΤΡΟΜΟΥ!

20 χρόνια δεν έχουμε πάρει ανάσα! Κοιμόμαστε όποτε θέλουν αυτοί. Ξυπνάμε όποτε θέλουν αυτοί. Ζούμε όπως θέλουν αυτοί! Μας έχουν πλέον σπάσει τα νεύρα!! Δεν είναι ζωή αυτή!

Μήπως να μεταναστεύσουμε εμείς μακρυά από τα σπίτια μας για να παραμείνουν αυτοί στις βρώμικες παράγκες τους και να τα σπάνε όπως αυτοί θέλουν κι όπως η πολιτεία τους επιτρέπει;

Και τώρα πλέον που βλέπουν πως κανείς δεν μας προστατεύει και δεν νοιάζεται για μας, αποθρασσύνθηκαν εντελώς και επεκτάθηκαν στα 5 μέτρα απόστασης από τα σπίτια μας!

Ξαπλώνουν κατάχαμα, πίνουν, μεθούν και βρίζουν ακριβώς έξω από τα σπίτια μας! Ακόμα κι επάνω στα πεζοδρόμια!

Η περιοχή όπου βρίσκεται το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ, το Γυμνάσιο και το νοσοκομείο έχει καταντήσει ένας μεγάλος τσιγγάνικος καταυλισμός, μέσα στη βρωμιά, τη μπόχα, τη δυσοδία και την παρακμή.

Η θέα και ολόκληρη η γειτονιά μόνο τριτοκοσμικές συνθήκες θυμίζει!

Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα! Όσες φορές κι αν τους καλούμε δεν κάνουν απολύτως τίποτα πέρα από μια τυπική εμφάνιση.

Πολλές φορές δεν εμφανίζονται καν κι αναγκαζόμαστε εμείς οι ίδιοι με κίνδυνο της ζωής μας να έρθουμε σε διένεξη με τους τσιγγάνους για να βρούμε λίγη ησυχία, προσωρινή έστω.

Μάλιστα σε μια απ' αυτές τα πιτσιρίκια των τσιγγάνων που είναι δασκαλεμένα, έκλεψαν με μεγάλη δεξιοτεχνία το πορτοφόλι του πατέρα μου με 80 ευρώ!!

Το επέστρεψε μια τσιγγάνα εκ' αυτών (μόνο με την ταυτότητα, δίχως τα χρήματα) για να μην βρουν ίσως μπελά ή για να το παίξουν "καλοί"...
Εγώ προσωπικά δέχτηκα κι επίθεση και παρολίγο χειροδικία, την πρώτη με τσεκούρι ή σκεπάρνι (δέφυγα τρέχοντας στο σπίτι μου) και τη δεύτερη με επικίνδυνη προσέγγιση πρόσωπο με πρόσωπο με έναν απ'αυτούς.

Με έσωσε ένας κύριος που σταμάτησε με το διερχόμενο όχημα του, όταν σταμάτησε και έβαλε τις φωνές "δεν ντρέπεστε ρε να τα βάζετε και να επιτίθεστε σε γυναίκα;".

Παρολίγο φυσικά να την πληρώσει και ο ίδιος μιας και μετά τον περιτριγύρισαν οι τσιγγάνοι που συστηματικά μαζεύονται όλοι μαζί εναντίον όλων όσων ακόμα αντιστεκόμαστε και διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη κατάσταση στη γειτονιά!

Πληρης αδιαφορία του δημάρχου κι άλλων αρμοδίων φορέων του νησιού, παρόλες τις επανειλημένες διαμαρτυρίες μας!

Βαρεθήκαμε και εμείς οι ίδιοι πλέον να τους ενημερώνουμε για να λαμβάνουμε την απάντηση "μην ανησυχείτε, θα τους διώξουμε σύντομα"..

Χρόνια το ακούμε αυτό, αλλά..φως δεν βλέπουμε.

Όσο για αυτούς που μας αποκαλούν "ρατσιστές", εφόσον είναι τόσο.."φιλευσπλαχνοι", να έρθουν να τους πάρουν στα σπίτια τους ή να ανταλλάξουμε σπίτια κι αν αντέξουν..να μας σφυρίξουν κλέφτικα.
Έτσι για να δουν τη "γλύκα" και το πως είναι να συμβιώνεις με κατακάθια, αποβράσματα και επικίνδυνα άτομα. Εκ τους ασφαλούς πολλές οι θεωρίες και οι απόψεις.

Όμως Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!

Όχι η δική τους!

Δεν δίνουν δεκάρα για τον Έλληνα πολίτη!!

Το θέμα έχει βγει και στα τοπικά κανάλια και sites και όλοι οι πολιτικάντηδες αρκούνται στο να σφαιτερίζονται προεκλογικά την υπόθεση υπέρ τους, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα και απομάκρυνση των τσιγγάνων από την περιοχή μας!!

Μόνο ψεύτικες υποσχέσεις!

ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ! Ακούει κανείς;

Νοιάζεται κανείς για τους Έλληνες πολίτες;

Πότε θα ληφθούν μέτρα και πότε επιτέλους θα καθαρίσει η περιοχή μας;
Θα αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι; Ή θα περιμένουμε άλλα 20 χρόνια (αν ζούμε με αυτούς τους επικίνδυνους εγκληματίες έξω από τα σπίτια μας);


Παρακαλώ πολύ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑ!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!!

Ούτε ένας εισαγγελέας να παρέμβει, αν και το πρόβλημα είναι ευρυτέρως γνωστό!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΕΝΟΙ!!

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣ'ΣΤΟ ΦΟΒΟ, ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μην περιμένεις τίποτα αγαπητή μου! Δεν το ξέρεις ότι η Ελλάδα άλλαξε όνομα? Γυφτιστάν το κάναμε... θα σώσουμε όλους τους γύφτους των Βαλκανίων..τους Αφγανούς,Πακιστανούς κλπ. Φυσικά μη μιλάμε για τους Αλβανούς! Αυτοί τακτοποιήθηκαν ήδη.. Είμαστε πλέον δούλοι στην ίδια τη χώρα μας. το κακό είναι ότι οι ίδιοι μας (προοδευτικοί κλπ.)βγάζουμε τα μάτια μας.. Είμαι φοβερά απελπισμένος με όλα αυτά! δεν βλέπω να γίνεται τίποτα..γιατί δεν θέλουν.. Μέχρι κάποια στιγμή να βγεί και ο λαός εξοπλισμένος και να καθαρίσει την κόπρο και το καρκίνωμα.. Μην γίνει κάποια στιγμή η αρχή!!!