Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Αλλάζει η σύσταση του πληθυσμού στον Έβρο...

Από το http://tomadakis.blogspot.com/

Αλλάζουν πολλά στον Έβρο, όμως δυστυχώς πολλοί εξακολουθούν να κοιμούνται στον ύπνο του δικαίου ή καλύτερα στον ύπνο του παντελώς κοιμισμένου.


Όπως έχουμε προαναγγείλει η σύσταση του πληθυσμού μεταβάλλεται.


Τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για όσους επιδιώκουν την αλλαγή (πιστέψτε μας δεν είναι μόνο η Τουρκία) καθώς η Βουλγαρία αποτελεί μέλος της Ε.Ε. και όσοι διαθέτουν βουλγαρικό διαβατήριο μπορούν να εργάζονται και να εγκαθίστανται σε όποια Ευρωπαϊκή χώρα επιθυμούν.

Τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες Βούλγαροι (χριστιανοί) μετανάστευσαν στον Έβρο. Εκτός από τις Βουλγάρες οι οποίες παντρεύτηκαν με Έλληνες, ήρθαν και πολλοί εργάτες αναζητώντας μία καλύτερη τύχη.

Τους τελευταίους όμως μήνες εκτός από τους χριστιανούς, στον Έβρο και ειδικά σε πόλεις με διάφορες προφάσεις εγκαθίστανται Βούλγαροι μουσουλμάνοι. (τουρκόφωνοι).

Μάλιστα έχει παρατηρηθεί ότι αθίγγανοι των δύο χωρών συνάπτουν πολύ στενές σχέσεις και σχεδιάζεται να προχωρήσουν σε γάμους.

Το έχουμε ξαναγράψει, αλλά θα το επαναλάβουμε για ακόμα μία φορά μέχρι να γίνουμε κατανοητοί.

"Δε βλέπουμε φαντάσματα".

Γνωρίζουμε τι συμβαίνει και προβλέπουμε τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον.

Η εγκατάσταση μουσουλμάνων στον Έβρο θα συνεχιστεί με γοργούς ρυθμούς και σύντομα η αναλογία του πληθυσμού θα μεταβληθεί κατά πολύ.

Το ελληνικό κράτος φαίνεται πως δεν μπορεί να αντιδράσει, λόγω Ε.Ε.

Φοβούμαστε όμως ότι δε διαθέτει και σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης, καθώς πολλά περιστατικά που εξελίσσονται είναι άγνωστα.

Σ' αυτό το σημείο πρέπει να προσθέσουμε ότι έλεγχοι στα σύνορα είναι περιορισμένοι, πάλι λόγω κανονισμών της Ε.Ε. και θα περιοριστούν με την πλήρη εφαρμογή της συνθήκης Σέγκεν.

Το ιστολόγιο παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα αναφερθεί σε κάθε κρίσιμο σημείο.
πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που γράφει είναι παλιά, όπως λέμε πέρυσι, πρόπερσι.
Οι βούλγαροι αρχίζουν να φεύγουν και για τους αθίγγανους τα πράγματα είναι δύσκολα.
Ο κόσμος έχει σταματήσει να δίνει χρήματα σε ζητιάνους και ακόμα και στην εκκλησία για τα συσσίτια. Διαφορετικά ονομάζεται το κράτος έκοψε το 20% των μισθών.
Με τις μειώσεις μισθών που θα γίνουν το 2011, δεν θα υπάρχουν ούτε χρήματα για να κλέψουν.