Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Το θέμα δεν είναι το τσιγάρο. Είναι η υποταγή μας. ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ...ΜΠΟΡΕΙΣ!

Η απαγόρευση του καπνίσματος είναι μέσα σε όλα και μια δοκιμή υποταγής και πειθάρχησης των μαζών.Βάζετε στοίχημα οτι αυτή την φορά θα περάσει;;

Μέχρι και αυτόφωρο προβλέπει ο νέος νόμος της καθολικής απαγόρευσης καπνίσματος για όσους αρνούνται να συμμορφωθούν. Ο νόμος τίθεται σε εφαρμογή από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου.

Όπως δήλωσε σήμερα η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο νόμος προβλέπει πλήρη απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους και σε όλους τους χώρους εργασίας.

Τα πρόστιμα στους υπεύθυνους διαχείρισης για την εφαρμογή του νόμου, είτε αυτοί είναι καταστηματάρχες, είτε υπεύθυνοι χώρων εργασίας, όπως οι διευθυντές επιχειρήσεων και εταιρειών ή άλλοι, θα κυμαίνονται από 500 ευρώ έως 10.000 ευρώ.

Στους καπνιστές θα επιβάλλεται πρόστιμο από 50 έως 500 ευρώ, ενώ όσοι έχουν να αναφέρουν πληροφορίες, αλλά και καταγγελίες που αφορούν την εφαρμογή του νέου νόμου θα μπορούν να καλούν στο τετραψήφιο νούμερο 1142.

«Πήγαμε στο ήμισυ τα πρόστιμα, γιατί αυτό είναι πιο λογικό, καθώς πιο εύκολα επιβάλλονται και εισπράττονται», τόνισε χαρακτηριστικά η υπουργός.

Οι καπνιστές που θα αρνηθούν να εφαρμόσουν το μέτρο, δεν αποκλείεται να έρθουν αντιμέτωποι ακόμη και με το Αυτόφωρο, εκτιμούν οι υπεύθυνοι, καθώς οι ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν τη δυνατότητα για κάτι τέτοιο.

Η εφαρμογή των μέτρων θα εποπτεύεται από το Λιμενικό Σώμα, τη δημοτική αστυνομία, την αστυνομία, αλλά και τις κοινωνικές υπηρεσίες των νομαρχιών και των δήμων.


ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ,ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ;;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

Δείτε το υπόλοιπο του άρθρου στο
peripatris

Σχόλιο:Λέτε να τους έπιασε ο "πόνος" για την υγεία σας ενώ σας εμβολιάζουνε κάθε τόσο με τον θάνατο; Τα ξεχάσατε τα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ που σας έκαναν και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ γι αυτά και ΔΕΝ σας ζήτησαν ούτε καν μία συγνώμη οι προπαγανδιστές τους; (κλικ εδώ κι εδώ κι εδώ κι εδώ )

Διαβάστε το βιβλίο του Orwell 1984 και θα δείτε πως με την περίπτωση του καπνίσματος σήμερα γίνεται ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ.

Χέστηκαν για την υγεία σου και εν γένει για ΑΝ ΖΕΙΣ Η ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. Μήπως δεν στο έχουν αποδείξει ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ;

Για σκέψου λίγο άνθρωπε και με την ευκαιρία διάβασε και το "Άκου Ανθρωπάκο" ...Ίσως εκεί βρεις τις απαντήσεις που ΔΕΝ ψάχνεις μιας και τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας έχουν φροντίσει να ΜΗΝ σκέφτεσαι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: