Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Το ήθος και η ηθική των 'διανοούμενων' και των 'πολιτικών' της χώρας!

Συνέχεια από εδώ:
ΤΣΟΚΛΗΣ:«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός από την κοπέλα που προκαλεί»

«Είναι αναρχικές αυτές οι σκέψεις, το ξέρω, αλλά δεν είναι φυσικές;» λέει από την πλευρά του ο Κώστας Τσόκλης (Φωτογραφία: Αρχείο ΔΟΛ )

Άναυδοι παρακολουθούσαν οι τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης, που την πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες, τον ευνοημένο με κάθε τρόπο από τα ΜΜΕ -κυρίως τα κρατικά- εικαστικό Κώστα Τσόκλη, όχι απλά να εξομοιώνει τα θύτη με το θύμα, αλλά να αθωώνει τον θύτη και να ενοχοποιεί το θύμα σε περιπτώσεις βιασμού.
Διαβάστε και βγάλτε συμπεράσματα. Είπε λοιπόν ο προβεβλημένος κ. Τσόκλης:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός από την κοπέλα που προκαλεί. Τη βία τη ζητά η ίδια. Ποιος είναι αλήθεια ο πιο ζωντανός άνθρωπος; Ο γερο-ηλίθιος που κάθεται στο σπίτι του και δεν έχει κανένα ερωτισμό μέσα του ή εκείνος ο οποίος ρισκάροντας την ζωή του και την ελευθερία του επιτίθεται σε ένα πλάσμα σεξουαλικό; Και δεν είναι ωραίο πράγμα στο κάτω κάτω βρε παιδί μου η επίθεση»;


Δηλαδή, αν ένας 'ζωντανός' άνθρωπος, βίαζε την κόρη του ή την εγγονή του, αν έχει, ο κ. Τσόκλης θα αθώωνε τον βιαστή και θα καταδίκαζε την κόρη του και την εγγονή του;

Όμως, η περίπτωση Τσόκλη δεν είναι η μοναδική, είναι η κορυφή του παγόβουνου. Ο κύκλος των 'διανοουμένων' και της πολιτικής ελίτ της χώρας είναι ένας οχετός, όπου όλα τα άλλα έχουν χώρο, εκτός από την ηθική.

Όσο πιο ανήθικος είναι κανείς, όσο πιο άθλιος, συκοφάντης, άδικος, ψεύτης, απατεώνας και κλέφτης είναι, τόσο απολαμβάνει της τιμής και της υπόληψης αυτής της κλίκας 'διανοουμένων-πολιτικών' που έσυρε την Ελλάδα στο βόρβορο, την ανυποληψία και την οικονομική καταστροφή.

Για του λόγου το αληθές, η κόρη του υψηλού διανοούμενου που έκανε τις απίστευτες αυτές δηλώσεις, η κ. Μάγια Τσόκλη, τριγυρνώντας επί πολλά χρόνια σε όλη την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο με έξοδα της ΕΡΤ, δηλαδή με δικά μας λεφτά, φωτογράφιζε και έγραφε κείμενα, με τα οποία εξέδωσε το περιοδικό PASSPORT, σε συνεργασία με τον Όμιλο Αλαφούζου.

Ηθικό; Δεν νομίζω, όπω λέει και ο συμπαθής διαφημιστής.
Ποια ήταν η ανταμοιβή της από την
κλίκα που κυβερνά και ορίζει τις τύχες της χώρας και του Έθνους;

Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ!

Κατά μάνα κατά κύρη που λέμε και η ... στα λάχανα.

Βρώμα και δυσωδία!

infognomonpolitics

Διαβάστε ακόμα:

ΗΘΙΚΟ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ!

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην...ανέμελη ταξιδεύτρια Μάγια Τσόκλη,που υβρίζει την Ορθοδοξία και απαξιώνει τις παραδόσεις του Έθνους μας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από βιαστές γυναικών, υπάρχουν και βιαστές ανδρών. Στο πακιστάν βιάζουν άντρες γιατί τους προκαλούν, ο άντρας είναι χριστιανός, δέχεται να παντρευτεί την μουσουλμάνα αλλά αρνείται να αλλάξει θρησκεία, προκαλεί πρέπει να βιαστεί σε αιγυπτιακό στυλ, κατά την διάρκεια του βιασμού δέρνουν το θύμα.

Αυτός που κάνει τέτοιες δηλώσεις θα του άρεσε να τον βιάζουν ομαδικά ενώ ταυτόχρονα τον χτυπάνε;