Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Μετά τη Lopez ακύρωσε και η Anastacia συναυλία στα κατεχόμενα της Κύπρου

Οι Τουρκοκύπριοι προσπαθούν αγωνιωδώς να οργανώσουν μια συναυλία διεθνούς ακτινοβολίας στα κατεχόμενα, ώστε να αρθεί επικοινωνιακά από την απομόνωση η αυτοαποκαλούμενη "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρεια Κύπρου", ένα κράτος που δεν αναγνώρισε κανείς εκτός από αυτούς που κατέλαβαν με πόλεμο, ένα κομμάτι της ανεξάρτητης δημοκρατίας της Κύπρου.Στην αρχή κάλεσαν τη δημοφιλή Jennifer Lopez και μάλιστα την ημέρα της επετείου της εισβολής, για να εγκαινιάσει με συναυλία το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Cratos Premium, ιδιοκτησίας της μεγάλης Τουρκικής κατασκευαστικής Bozgroup με έδρα την Κωνσταντινούπολη.

Μετά από γενικό ξεσηκωμό η Jennifer Lopez κατάλαβε το λάθος και ακύρωσε τη συναυλία. Πρόσφατα μια άλλα σπουδαία τραγουδίστρια η Anastacia δέχθηκε να ταξιδέψει στην κατεχόμενη Κύπρο για μια συναυλία στις 25 Σεπτεμβρίου, μετά την εμφάνισή της στην Αθήνα, στο Eurovoice, που γίνεται στις 24-25 Σεπτεμβρίου.Η Anastacia μάλιστα ανακοίνωσε το γεγονός στην ιστοσελίδα της (
http://www.anastacia.com/gigs), αλλά μετά τις νέες διαμαρτυρίες των Κυπρίων, ακύρωσε και αυτή, τη συναυλία, αφαίρεσε το γεγονός από την παραπάνω ιστοσελίδα και ενημέρωσε το επίσημο fanclub της.
"According to the Official Fanclub, the concert in Cyprus will be canceled. The date was already removed from the oficial website", λέει η ανακοίνωση.
Έτσι οι ιδιοκτήτες του καζινο-ξενοδοχείου θα βολευτούν με δύο πολύ μεγάλα ονόματα της Τουρκικής μουσικής σκηνής, τον δημοφιλέστατο Tarkan και την εξισου γνωστή Ajda Pekkan.


taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια: