Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Οι κρετίνοι του Υπουργείου Προστασίας Εγκληματιών!

Και δαρμένος και διαπομπευμένος!

ήταν η ανάρτηση (κλικ) στην οποία καυτηριάζαμε την ηλίθια πρακτική προβολής στην τηλεόραση, λάθος ανθρώπων

Και σήμερα στις οθόνες μας μέσω των πρωινών εκπομπών, "απολαύσαμε" ξανά και ξανά την τρομακτική εμπειρία που έζησε ένας φουκαράς υπάλληλος βεντζινάδικου, όταν 2 προστατευόμενοι του κάθε Χρυσοχοίδη, τον λήστεψαν υπο την απειλή όπλων.

Το απαράδεκτο ως γελοίο στην υπόθεση είναι ότι, προβάλλονταν τα πλάνα του κλειστού κυκλώματος με καλυμμένα (από το μοντάζ) τα πρόσωπα των εγκληματιών!!!

ενώ έδειχναν, καθαρά το πρόσωπο του θύματος!!!

Έτσι ενώ ακόμα δεν έχει προλάβει η αστυνομία να κινηθεί, οι ένοπλοι ληστές (που βλέπουν τηλεόραση) ξέρουν ότι ο μόνος από το οποίο κινδυνεύουν να τους αναγνωρίσει, είναι ο εργαζόμενος.

Άρα....

Καταλαβαίνουν λοιπόν κάποιοι κρετίνοι από τους Προστάτες μας (λέμε τώρα), γιατί στο εξωτερικό συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, και οι φάτσες των καταζητούμενων για τέτοια σοβαρά εγκλήματα, τοιχοκολούνται στα Ταχυδρομεία, καταχωρούνται σε ολοσέλιδα εφημερίδων, η αναρτούνται σε ειδικές ιστοσελίδες, ώστε ο κόσμος αν τους αναγνωρίσει, να προφυλαχθεί και να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Εδώ, αν κάποτε τους τσακώσουν σε άλλη ληστεία, απλώς μαθαίνουμε εγκυκλοπαιδικά και αόριστα, ότι είχαν λάβει μέρος και σε άλλα στυγερά εγκλήματα.

Πότε επιτέλους το κ...κράτος θα μας φυλάξει από τους ύποπτα πανύβλακες φύλακες μας?

adena-gr.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: