Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ανοίγει το πρώτο εστιατόριο κανιβάλων! ΟΤΑΝ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ"

Κανείς δεν γνωρίζει τι είδους πελατεία θα προσελκύσει, όμως ένα εστιατόριο στη Γερμανία αποφάσισε να σερβίρει ανθρώπινη σάρκα όταν ξεκινήσει τη λειτουργία του τον επόμενο μήνα. Αν βέβαια δεν πρόκειται για κάποια φάρσα,

Το εστιατόριο λέγεται Flime, και ψάχνει για δωρητές, οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν κάποιο κομμάτι του σώματός τους για φαγητό. Και πέρα από την αναζήτηση σερβιτόρων και λαντζέρηδων, οι υπεύθυνοι ψάχνουν επίσης και για κάποιον χειρούργο με ανοιχτό μυαλό, ώστε να βοηθά στη προετοιμασία των εδεσμάτων.

Το εστιατόριο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 8 Σεπτεμβρίου, και όπως λένε οι ιδιοκτήτες του, έχουν επηρεαστεί από τη φυλή Waricacas του Αμαζονίου, η οποία εφαρμόζει «συμπονετικό κανιβαλισμό».

Στην ιστοσελίδα του εστιατορίου, οι μελλοντικοί δωρητές ερωτώνται για θέματα υγείας τους, ποσοστό σωματικού λίπους κλπ. Οι διαφημίσεις όμως του εστιατορίου, έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και οργής. Μερικοί βέβαια υποψιάζονται πλάκα. Ο Michael Braun, υπαρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Βερολίνο, μιλάει για διαφημιστικό κόλπο.


Όπως ανέφερε στην εφημερίδα Bild: «Πιστεύω πως πρόκειται για διεστραμμένο χιούμορ. Όμως είναι αηδιαστικό, ειδικά καθώς πρόσφατα είχαμε τη περίπτωση ενός Βερολινέζου που δολοφονήθηκε από έναν κανίβαλο». Πρόκειται για την υπόθεση του Armin Meiwes, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 2006, επειδή σκότωσε και έφαγε έναν μηχανικό υπολογιστών. Ακόμη πιο πρόσφατα, ένας Γάλλος κατάδικος καταδικάστηκε σε επιπλέον 30 χρόνια, επειδή σκότωσε τον συγκρατούμενό του στο ίδιο κελί, και του έφαγε το πνευμόνι.

Αν όντως πρόκειται για «αρρωστημένη πλάκα» ή όχι, δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί από το μενού, το οποίο είναι ασαφές όσον αφορά στα συστατικά των πιάτων. Τα περισσότερα από αυτά μιλάνε απλά για κρέας. Ότι και να είναι, θα χρειαστεί και μπόλικο κρασί.

S.A. (The First Post)
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: