Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Δύο Αλβανοί συνελήφθησαν για παιδική πορνογραφία στην Ηλεία Πελοποννήσου, Βρισκόταν στην Ελλάδα, χωρίς άδεια παραμονής και επικοινωνούσαν με ανήλικα κορίτσια από όλη τη χώρα, μέσω facebook. Τους κατήγγειλε μητέρα από την Κρήτη,όταν προσέγγισαν την ανήλικη κόρη της, για πορνογραφικούς σκοπούς


Δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 40 και 32 ετών συνελήφθησαν με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας, κατοχή φωτογραφικού υλικού ανηλίκων με ανήθικο περιεχόμενο και προσέγγιση παιδιού για πορνογραφικούς σκοπούς,
Η σύλληψή τους έγινε την Τετάρτη, στην Βάρδα της Ηλείας στην  Πελοπόννησο και ανακρίθηκαν όλο το πρωϊνό της Πέμπτης από ειδικούς ερευνητές.
Εντοπίστηκαν μετά από καταγγελία μητέρας στην Κρήτη, που ανακάλυψε ότι ένα άγνωστο πρόσωπο ζητούσε στο facebook, προσωπικές φωτογραφίες της ανήλικης κόρης της.
αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή από την αστυνομία η επιχείρηση για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο -τα ύποπτα άτομα παρακολουθούνται online και εντοπίζεται η θέση τους.
σύμφωνα με την αστυνομία ο 40χρονος είχε δημιουργήσει περισσότερα από 10 διαφορετικά προφίλ σε κοινωνικά δίκτυα, μέσω των οποίων συνδεόταν με ανήλικα κορίτσια σε όλη την Ελλάδα, επικοινωνούσε μαζί τους και στη συνέχεια τα έπειθε να στείλουν φωτογραφίες τους με πορνογραφικό περιεχόμενο.
μόνο στο κινητό του βρέθηκαν πάνω από 500 αρχεία με πορνογραφικό υλικό και στοιχεία από συνεργάτες του, που κατηγορούνται επειδή γνώριζαν τη δράση του και τον βοηθούσαν.
Οι δύο υπήκοοι Αλβανίας, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ακόμα δημοσιευθεί, βρισκόταν στην Ελλάδα χωρίς άδεια παραμονής
πηγή 25-5-17
http://www.droni.al/web/Greqi_foto_intime_me_minorene_dy_pedofilet_shqiptare_e_pesojne_keq_39631_1-148.php

Δεν υπάρχουν σχόλια: