Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Γυάλινες καράφες σχεδιασμένες με κανόνες της Ιερής Γεωμετρίας, βελτιώνουν τη δομή των μορίων του νερού και φέρνουν υγεία και ευεξία όταν το καταναλώνουμεΟ Ιάπωνας επιστήμονας Dr. Masaru Emoto (1943-2014) δημοσίευσε το 1999, ένα σπουδαίο βιβλίο, «Τα μηνύματα του Νερού» από τα ευρήματα του με νερό, από όλο τον κόσμο.
Ο Dr. Emoto ανακάλυψε πολλές συναρπαστικές διαφορές στην κρυσταλλική δομή του νερού από πολλές διαφορετικές πηγές και καταστάσεις σε όλον τον πλανήτη. Νερό από παρθένες πηγές και ρέματα σε βουνά δείχνουν πανέμορφους γεωμετρικούς σχηματισμούς στην κρυσταλλική τους μορφή. Μολυσμένα και τοξικά νερά από βιομηχανικές και κατοικημένες περιοχές και στάσιμα νερά από αγωγούς δεξαμενές δείχνουν κακοσχηματισμένες και τυχαίως διαμορφοποιημένες κρυσταλλικές δομές παγωμένων σταγόνων νερού.
Το μυστικό μήνυμα του νερού
Επιστημονικά πειράματα αποδεικνύουν ότι το νερό είναι ζωντανό και επικοινωνεί
το νερό είναι μια ζωντανή οντότητα που ανταποκρίνεται συνειδητά όχι μόνο στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος του αλλά και στις ανθρώπινες ψυχικές ενέργειες
έχει την ιδιότητα να μαγνητίζεται, δηλαδή να αποτυπώνει και να μεταφέρει τις αόρατες ψυχικές ενέργειες καθώς και τα συναισθήματα των ανθρώπων.
ο Dr. Masaru Emoto απέδειξε την θαυμαστή ανταπόκριση του νερού, στη μουσική, στα εξωτερικά ερεθίσματα, στις λέξεις, στο περιβάλλον και στα ανθρώπινα συναισθήματα.
το ζωντανό δομημένο νερό (Structured Water) -σχηματίζει -με την κατάψυξή του- αρμονικές μορφές κρυστάλλων  εκπληκτικής ομορφιάς
ωστόσο η δομή του αλλάζει όταν δέχεται αρνητικές επιδράσεις, οι κρύσταλλοι που σχηματίζει είναι παραμορφωμένα και αδόμητα θραύσματα. Γνωρίζουμε βέβαια, ότι το ράγισμα ή η κατάρρευση της κρυσταλλικής δομής, δεν είναι καλό σημάδι.

η αυστριακή επιχείρηση υαλουργίας Waldviertel, δημιούργησε γυάλινα σκεύη με αρμονικά σχήματα και μορφές που έχουν την ικανότητα να αναδιαρθρώσουν τα μόρια του νερού (με την επωνυμία Nature's Design)
τα προϊόντα της βασίζονται στη σχεδιαστική φιλοσοφία της Φύσης, στη χρυσή αναλογία, στο ισχυρό σύμβολο του  "Flower of Life" και σε προσεκτικά επιλεγμένα υλικά.

The Flower of Life can also be related to sacred geometry by understanding Metatrons Cube. Metatrons cube is the name for a geometric figure that is made from connecting lines from the center of each 13 circles to the other 12 circles. These circles come from the Fruit of Life, which comes from an extended version of the Flower of Life. To understand this more, please check out the video below for a more thurough explanation.

πηγή 3-5-17
https://www.newscientist.com/article/mg23431243-200-feedback/

η έρευνα δείχνει ότι η χρήση υάλινων αντικειμένων "Nature's Design" βελτιώνει τη δομή των μορίων του νερού στο ανθρώπινο βιολογικό σύστημα:
η κατανάλωση υγρού από γυαλικά "Nature's Design" , όπως οι καράφες από φυσητό γυαλί που παρασκευάζει η επιχείρηση υαλουργίας Waldviertel, αποδείχθηκε ότι επιφέρουν βελτίωση στη γενική υγεία και ευεξία, αλλά και στα επίπεδα  άγχους του οργανισμού.

πηγή
http://naturesdesign.com.au/about-harmonic-glassware.html

Παρατηρήθηκε μια σημαντική αύξηση σε αρμονικά γεωμετρικά σχήματα των κατεψυγμένων κρυστάλλων νερού, μετά τη διατήρηση του σε γυάλινη "Nature's Design" καράφα
Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν στο εργαστήριο EF Braun στο Uttingen,στην Ελβετία.
σύμφωνα με αποτελέσματα της ανάλυσης από το Εργαστήριο EF Braun CH-3664 Burgistein, το δομημένο νερό (Structured Water) είναι το καλύτερο νερό για  ενυδάτωση, αποτοξίνωση, αναζωογόνηση και γενική υγεία και ευεξία.
Τα μόρια του νερού εκτίθενται σε υψηλή πίεση μέσα στις σωληνώσεις, σε ρύπανση και σε τεχνητά περιβάλλοντα, αλλά αρχίζουν να αναδιαρθρώνονται από μόνα τους, όταν διατηρηθούν ακόμα και για λίγα λεπτά μέσα στις γυάλινες καράφες, καθώς ανταποκρίνονται στον αρμονικό συντονισμό που παράγεται από τη μορφή τους.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών και οι πριν-και-μετά φωτογραφίες υπάρχουν στο εργαστήριο EF Braun, όπου για τη διαδικασία χρησιμοποιήθηκαν οι τεχνικές του Dr. Masaru Emoto.

Οι αριθμοί Φιμπονάτσι είναι το αριθμητικό σύστημα της φύσης
αριθμοί Fibonacci. 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, ....... Oι πρώτοι δύο αριθμοί Φιμπονάτσι είναι το 0 και το 1, και κάθε επόμενος αριθμός είναι το άθροισμα των δύο προηγούμενων.
Επιπλέον, ο λόγος δύο διαδοχικών αριθμών της ακολουθίας Φιμπονάτσι τείνει προς την χρυσή τομή ή χρυσή αναλογία, δηλαδή τον αριθμό φ=1,618033989.
Οι αριθμοί Φιμπονάτσι εμφανίζονται στη φύση. Είναι το αριθμητικό σύστημα της φύσης.
Τους συναντάς παντού, στη διάταξη των φύλλων ενός φυτού, στο μοτίβο των πετάλων ενός λουλουδιού, στο άνθος της αγκινάρας, σε ένα κουκουνάρι ή στο φλοιό ενός ανανά. Ισχύουν για την ανάπτυξη κάθε ζωντανού οργανισμού, ενός κυττάρου, ενός κόκκου σιταριού, μιας κυψέλης μελισσών, ακόμη και για όλη την ανθρωπότητα.
Η ακολουθία Fibonacci εμφανίζεται στη διάταξη των πετάλων των λουλουδιών, στο κέλυφος των σαλιγκαριών, στο σώμα του δελφινιού, στον αστερία, δηλαδή παντού στη φύση και βέβαια και στο ανθρώπινο σώμα.
Περιγράφεται ως χρυσή αναλογία ή ιερή γεωμετρία. Αυτή η γεωμετρία εφαρμόστηκε στο σχήμα και τη μορφή των προϊόντων Nature's Design.
Η ίδια η μορφή παράγει μια σιωπηλή δόνηση που περιγράφεται ως "αρμονική συνήχηση"
Η δόνηση που εκπέμπεται από τις γυάλινες καράφες  συντονίζεται με  αρχέγονους κυματισμούς κοσμικών χορδών [ primary wave structure of the Major Chords (Κοσμικές Χορδές, κοσμικές δονήσεις που δημιουργούν κυματισμούς στο χωροχρόνο)]
Η επιρροή αυτών των δονήσεων σην υγεία των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών εκφράζεται με την ενεργοποίηση και την αναζωογόνηση τους.
πηγή
http://naturesdesign.com.au/Nature's_Design_Water_Science.pdf

Κάθε καράφα είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης.οι σχέσεις και οι αποστάσεις μεταξύ των καμπυλών συσχετίζονται με τους κανόνες της Ιερής Γεωμετρίας.
Το γυαλί που χρησιμοποιείται για να γίνουν τα "Nature's Design"υαλικά είναι περίπου 40% πυριτική άμμος, η οποία είναι γνωστό ότι είναι ένα πολύ ενεργητικό "energetic medium", ​​και είναι εντελώς απαλλαγμένο από μόλυβδο ή οποιαδήποτε άλλα βαρέα μέταλλα. στα περισσότερα κομμάτια υπάρχει το "Flower-of-Life or Affirmations"  στη βάση τους  "emblazoned"  σε 600 βαθμούς Κελσίου (περ. 1100 F).
Τα γυαλικά πρέπει να καθαρίζονται με προσοχή και υπάρχουν οδηγίες για τον καθαρισμό τους.
το Ιερό Λουλούδι της Ζωής πιστεύεται ότι παράγει τον δικό του "energetic resonance" και ενισχύει δυναμικά τη θετική επίδραση της υαλουργίας.
πηγή
http://naturesdesign.com.au/about-harmonic-glassware.html

Το νερό αντιδρά επίσης στον ήχο και το φως, σημαντικό είναι να εκτεθεί σε φυσικό φωτισμό και τις θεραπευτικές συχνότητες της  ιερής μουσικής.
Επίσης μπορούμε να τοποθετήσουμε την καράφα σε ένα γυάλινο τραπέζι του καφέ και να βάλουμε από κάτω μια λάμπα, που θα φωτίζει το λουλούδι της ζωής.
Χρησιμοποιούμε όλα τα είδη νερού (από τη βρύση, αποσταγμένο και εμφιαλωμένο) αλλά είναι προτιμότερο το νερό της βροχής που θα συλλέξουμε σε ένα μπολ. (το φυσικό νερό έχει φυσική μνήμη)
Εάν έχουμε κατοικίδια ζώα (γάτες, σκύλους) θα διαπιστώσουμε ότι τα ζώα μας προτιμούν να πίνουν το νερό από τη γυάλινη καράφα (TC carafe water) και πίνουν μάλιστα περισσότερο νερό.
Τα φυτά εσωτερικού χώρου αναπτύσσονται γρηγορότερα με το νερό από αυτή την καράφα.

ένα ακόμα προϊόν της επιχείρησης είναι τα καλάμια "Nature’s Design “Calamus”" που η μορφή τους υπακούει επίσης στους κανόνες της Ιερής Γεωμετρίας. Αυτοί οι κομψοί γυάλινοι σωλήνες αποτελούν επίσης ισχυρά ενεργειακά ραβδιά.
πηγή 3-5-17
Sacred geometry carafes serve up restructured water
https://www.newscientist.com/article/mg23431243-200-feedback/

Δεν υπάρχουν σχόλια: