Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Αγρότης βρήκε τις 32 αγελάδες του, νεκρές από κεραυνό, στις ΗΠΑ. Αλλά οι "UFO hunters" θεωρούν ότι εξωγήινοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από τις μαζικές απώλειες των ζώων, με τον ανεξήγητο αυτό τρόπο

ΗΠΑ, στο αγρόκτημά τους στο Missouri, ο αγρότης Jared Blackwelder και η σύζυγός του Misty, ανακάλυψαν έντρομοι ότι,  ολόκληρο το  κοπάδι τους, από αγελάδες βιολογικής εκτροφής, ξεκληρίστηκε από μια καταστροφική καταιγίδα, στις 29-4-17.
Το κοπάδι τους αποτελούνταν από 32 αγελάδες γαλακτοπαραγωγής που  βρέθηκαν νεκρές από καταστροφικό χτύπημα κεραυνού.
Οι αγελάδες που χάθηκαν, είχαν όλες πιστοποίηση βιολογικής εκτροφής και κόστιζαν περίπου
$ 2.500 (£ 1.925) η κάθε μία.
ο Blackwelder είπε στους τοπικούς δημοσιογράφους "δεν είναι σαν pets κατοικίδια ζώα, αλλά αυτές που είχα για άρμεγμα, τις μεγάλωσα από μικρές, κάθε μία από αυτές"

Αλλά δεδομένου ότι έγινε μαζική θανάτωση, πολλοί θεωρητικοί συνωμοσιολόγοι έθεσαν υπό αμφισβήτηση τον πραγματικό λόγο, για τον θάνατο των αγελάδων.
Οι "UFO hunters" θεωρούν ότι υπάρχει κάτι περισσότερο, που ευθύνεται για τη θανάτωση των αγελάδων.
ένας  YouTube χρήστης και ο λεγόμενος truth-seeker SecureTeam 10,  εικάζουν ότι η παράξενη φύση του θανάτου, θα μπορούσε να έχει μια άλλη κοσμική εξήγηση.
"Φαίνεται μια νέα τάση τα τελευταία δύο χρόνια,  βλέπουμε μαζικές απώλειες ζώων που πεθαίνουν από κεραυνούς, όλα την ίδια χρονική στιγμή και για όλο αυτό το φαινόμενο, θεωρούνται σαν αιτία οι κεραυνοί", λέει ο vlogger YouTube.

"Δεν ακούγαμε για αυτά τα πράγματα τον προηγούμενο καιρό και σε όλες αυτές τις υποθέσεις, κανένας από αυτούς τους αγρότες δεν είδε την αστραπή."
εξήγησε ότι οι ακρωτηριασμοί βοοειδών είναι γνωστή υπόθεση στην κοινότητα για τα UFO, υπονοώντας ότι οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να είναι πίσω από την ανεξήγητη σφαγή.
"Μπορεί  όλο αυτό, να εξηγηθεί με ένα μαγικό κεραυνό που προέκυψε, χωρίς καν να υπάρξει καταιγίδα?"   "αναρωτιέμαι αν υπάρχει συγκάλυψη εδώ"
Περισσότεροι από 129.000 άνθρωποι παρακολούθησαν το κλιπ σε λιγότερο από 24 ώρες στο YouTube.  Τα άτομα που είδαν το κλιπ ήταν εξ ίσου σκεπτικά σχετικά με το λόγο της μαζικής θανάτωσης τόσων αγελάδων.
ένας σχολίασε: "έζησα σε αγροκτήματα για πάνω από 50 χρόνια και ποτέ δεν άκουσα κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. έχω δει δυο φορές, να σκοτώνονται ένα ή δύο ζώα κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης καταιγίδας, αλλά μόνο αυτό έχω δει"
ένας άλλος σχολίασε ότι τα πτώματα των αγελάδων δεν φαίνονται καθόλου καμένα και ούτε υπάρχει νερό από μεγάλη βροχή στο έδαφος.
Το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Wright στο Μιζούρι (Wright County Missouri Farm Bureau)  ανέβασε φωτογραφίες από τις νεκρές αγελάδες στη σελίδα του στο Facebook. Η ανάρτηση είχε αμέσως πάνω από 14.000 κοινοποιήσεις.
πηγή 6-5-17
http://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/611929/aliens-annihilate-32-cows-farm-lightning-strike-unexplained-UFO-sky-video-footage


Δεν υπάρχουν σχόλια: