Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Οι Αννουνάκι, η εξόρυξη χρυσού πάνω στη γη, η παρέμβαση τους στο ανθρώπινο DNA, ο πλανήτης Νιμπίρου ή 9ος πλανήτης, η θεωρία του Ζεκάρια Σίτσιν και το έγγραφο του αστροφυσικού Jason Wright

Σύμφωνα με τον Αμερικανό συγγραφέα Ζεκάρια Σίτσιν,  ένας υποθετικός πλανήτης στο σύμπαν που ονομάζεται Νιμπίρου, φιλοξενεί την αρχαία εξωγήινη προηγμένη φυλή  Αννουνάκι (Σουμερο-Βαβυλωνιακοί θεοί που αναφέρονται στα σουμεριακά κείμενα ή Νεφιλίμ κατά τη Βίβλο).

Ο Σίτσιν υποστήριξε ότι οι Αννουνάκι  που κατοικούν στον Νιμπίρου, επισκέφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια τη γη και μετέτρεψαν γενετικά το ανθρώπινο είδος σε Homo Sapiens (αρχαία εξωγήινα όντα  διαστασταυρώθηκαν με τον Homo Erectus και δημιούργησαν το είδος Homo Sapiens, για να το χρησιμοποιήσουν σε εργασίες εξόρυξης χρυσού, στην Αφρική)
Αυτά τα αρχαία εξωγήινα όντα, οι Αννουνάκοι του μύθου των Σουμερίων, έγιναν οι πρώτοι θεοί της ανθρωπότητας.   Η ιδέα ότι, οι πολυάριθμοι αρχαίοι θεοί των διαφόρων πολιτισμών είναι εξωγήινοι, δεν είναι «μυθική»

Ο ερευνητής Charles Fort πολύ γνωστός για την αποκάλυψη και έρευνα των φορτεανών φαινομένων "Forteana" (bizarre (genetic) anomalies and mysteries) αναφέρεται στην πραγματική υπόσταση μυθολογικών πλασμάτων και αλλόκοτων φαινομένων (που θεωρούνται εξωπραγματικά ή θρησκευτικά)
οι Αννουνάκι επισκέπτονται τη γη και  αλληλεπιδρούν με την ανθρωπότητα.
σχετική η ανάρτηση
22-4-17

20,000 YEAR OLD TABLETS REVEALED THE REAL REASON OF OUR EXISTENCE ON EARTH
http://www.pagalparrot.com/twenty-thousand-year-old-tablets-revealed-the-real-reason-of-our-existence-on-earth.html
το 1849 ο Βρετανός αρχαιολόγος Austin Henry Layard έφερε στο φως 22.000 πήλινες πινακίδες στην αρχαία πόλη των Σουμερίων, τη Νινευή, που βρίσκεται στο σημερινό βόρειο Ιράκ. πηγή
https://gr.pinterest.com/pin/432345632956393097/

Οι πινακίδες ήταν γραμμένες σε σφηνοειδή γραφή, ένα από τα πρώτα συστήματα γραφής, που δημιουργήθηκε από τους Σουμέριους πριν από 6.000 χρόνια.
***************
το 1976, ο Ζεκάρια Σίτσιν δημοσίευσε την προσωπική του ερμηνεία των σουμεριακών κειμένων σε μια σειρά βιβλίων με τίτλο "τα χρονικά της γης"
σύμφωνα με τον Σίτσιν, οι πήλινες πινακίδες περιγράφουν μια αρχαία εξωγήινη φυλή, γνωστή ως Ανουνάκι, η οποία επισκέφθηκε στην αρχαιότητα τη γη για να εξορύξει χρυσό -ο πλανήτης Νιμπιρού, χρειαζόταν χρυσό για να επιβιώσει-
Ωστόσο οι Ανουνάκι δεν περιορίστηκαν μόνο στην εξόρυξη χρυσού, ασχολήθηκαν επίσης με τη γενετική των ανθρώπων και πραγματοποίησαν επεμβάσεις στη δομή της.
Υπάρχουν πολλές θεωρίες σχετικά με τους Ανουνάκι, αλλά ποτέ δεν βρέθηκαν απτά στοιχεία του πολιτισμού τους και της παρουσίας τους πάνω στη γη,
το 2005 ο Johan Heine ανακάλυψε μια αρχαία πόλη στην Αφρική, που θα μπορούσε να είναι ο χαμένος οικισμός των Ανουνάκι.
πρόκειται για τα ερείπια μιας τεράστια  μητρόπολης, 150 χιλιόμετρα περίπου δυτικά του λιμανιού του Μαπούτου (σημερινή πρωτεύουσα της Μοζαμβίκης) στη νότια Αφρική.
η αρχαία πόλη υπολογίζεται ότι κάλυπτε μια περιοχή 1.500 τετραγωνικών χιλιομέτρων.
(έχει ηλικία μεταξύ 160.000 και 200.000 ετών)
κοντά στη μητρόπολη υπάρχουν αρχαία μεταλλεία χρυσού, γεγονός που υποδηλώνει την παρουσία ενός προηγμένου πολιτισμού, που ήταν σε θέση να κάνει εξόρυξη χρυσού, γύρω στα 200.000 π.Χ.
το ερώτημα που γεννάται είναι: ποιος πολιτισμός θα μπορούσε να εξορύξει όλον αυτόν τον χρυσό, σε μια εποχή που στη γη υπήρχε ο Homo jabilis?
ίσως η απάντηση να βρίσκεται στον αρχαίο, μυστηριώδη λαό των Ανουνάκι.
Η Γη έχει ηλικία 4,5 δισεκατομμυρίων ετών, [σύμφωνα με τα παρατηρησιακά δεδομένα της Γεωλογίας (πετρώματα και απολιθώματα) και της Αστρονομίας (χημική σύσταση και τροχιές πλανητών, ηλικία του Ηλιου) ]

Ο Ζεκάρια Σίτσιν χρειάστηκε 20 χρόνια για να μεταφράσει τις ηλικίας 20.000 ετών  πήλινες πινακίδες που βρέθηκαν στην αρχαία πόλη των Σουμερίων, τη Νινευή.
αυτό που ανακάλυψε, του άλλαξε τη ζωή.

οι πήλινες πινακίδες είχαν γραφτεί ακόμα παλαιότερα και ακολούθησαν οι γλωσσικές αλλαγές στην αρχαία γλώσσα των Σουμερίων (σφηνοειδής γραφή)
Μετά από μια πλήρη μετάφραση, ο Σίτσιν υποστήριξε ότι πρόκειται για μια αυτοβιογραφία ενός αλλοδαπού (εξωγήινου) από τον πλανήτη που ονομάζεται Nibiru.
Το όνομά του αλλοδαπού ήταν Enki.
ο Enki, μαζί με 20 αστροναύτες και τη σύζυγό του, έφτασαν στη γη σε αναζήτηση ενός υλικού που θα επέτρεπε να συνεχιστεί η ζωή στον πλανήτη του.
οι πήλινες πινακίδες αποκάλυψαν ότι η ατμόσφαιρα του πλανήτη έπρεπε να έχει σκόνη χρυσού, για να μπορεί να αντανακλά την υπεριώδη ακτινοβολία και αυτό έκανε πολύ δύσκολη τη ζωή στον Nibiru.
για να εξορύξουν τον χρυσό από τη γη, χρειαζόταν υπαλλήλους, έτσι του ήρθε η ιδέα να μετατρέψει γενετικά τους ανθρωπίδες στη γη.

η γυναίκα του ΄Ενκι, ανέλαβε το έργο της παρέμβασης στο DNA του ανθρώπινου είδους.
έτσι ξεκίνησε η ζωή.
ο Σίτσιν πιστεύει ότι ο Nibiru κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον ήλιο, περίπου κάθε 10.000 χρόνια και είναι ο 10oς πλανήτης στο ηλιακό σύστημα.
--------------------------------
Ερευνητές σε όλο τον κόσμο διατυπώνουν την άποψη ότι υπάρχει  και 9ος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα (πέρα από τον Πλούτωνα που ενώ θεωρούνταν ο 9ος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, η Διεθνής αστρονομική ένωση το 2006, τον ανακατέταξε σε πλανήτη νάνο)

Η επιστημονική κοινότητα (συμπεριλαμβανομένης της ΝΑSA) εξετάζει στοιχεία και δεδομένα που παρουσιάζουν ερευνητές πανεπιστημίων από όλον τον κόσμο και καταλήγει πως αν επιβεβαιωθεί η ύπαρξή του, τότε θα αναθεωρηθεί το υπάρχον μοντέλο του ηλιακού μας συστήματος.

τον Ιανουάριο του 2016, οι ερευνητές Konstantin Batygin και Mike Brown,του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Καλιφόρνια,  διατύπωσαν την άποψη ότι υπάρχει  και  9ος πλανήτης, στις παρυφές (όρια) του ηλιακού μας συστήματος,
 αν και δεν έχει εντοπιστεί από τα ραδιοτηλεσκόπια που σαρώνουν τον ουρανό.
μεγάλα τηλεσκόπια, όπως το Ιαπωνικό Subaru, ερευνούν την περιοχή όπου πιθανολογείται ότι, βρίσκεται αυτός ο πλανήτης»

τον Μάϊο του 2016, οι αστρονόμοι Gongjie Li και Fred Adams του Harvard Smithsonian Centre for Astrophysics, κατέληξαν σε τρεις εκτιμήσεις για το πως διαμορφώθηκε αυτός ο πλανήτης.
[μπορεί να δημιουργήθηκε σε κάποιο άλλο ηλιακό σύστημα το οποίο βρίσκεται κοντά στο δικό μας και τελικά να πέρασε στην περιστροφική τροχιά του δικού μας συστήματος]
οι επιστήμονες κατάφεραν με προσομοίωση σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές να καταλήξουν στις θεωρίες για το πως μπορεί να δημιουργήθηκε
Πιστεύεται ότι βρίσκεται σε απόσταση που κυμαίνεται από  40 έως 140 δισεκατομμύρια μίλια μακριά από τον Ηλιο μας.

όλα τα στοιχεία μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο 9ος πλανήτης που ανακαλύφθηκε πρόσφατα, είναι ο γνωστός με πολλά ονόματα πλανήτης  Nibiru,  πλανήτης Χ, (Rabolou "Ερκόλουμπος") κλπ
οι επιστήμονες τον θεωρούν 10 φορές μεγαλύτερο από τη γη.
Τον περιγράφουν σαν κόκκινο πλανήτη με χρυσαφί απόχρωση (που συνοδεύεται από ένα φεγγάρι που χρησιμεύει σαν πηγή θερμότητας)
Η περιγραφή του Σίτσιν για τον Νιμπίρου, φαίνεται ότι προσέγγισε αρκετά την αλήθεια.

Ο συνομωσιολόγος  David Icke διατύπωσε τη θεωρία συνομωσίας των ερπετοειδών, πάνω στη θεωρία περί έλευσης των Ανουνάκι στη γη.
Τη θεωρία έλευσης των Ανουνάκι στη γη,διατύπωσε πρώτος ο Zecharia Sitchin, ο οποίος όμως δεν αναφέρει ότι οι Ανουνάκι είναι ερπετοειδείς.

ο Jason Wright, λέει ότι ευφυές άγνωστο είδος ζωής, με προηγμένη τεχνολογία, έζησε κάποτε στο ηλιακό μας σύστημα και άφησε το αποτύπωμά του "technosignatures"
σχετική μας ανάρτηση στις 7-5-17
πηγή

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2017/05/jason-wright-technosignatures.html
ο Jason Wright, διακεκριμμένος αστρονόμος-αστροφυσικός του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια (Penn State),  πιστεύει  ότι  πρώην αυτόχθονα είδη (technological species)  κατοικούσαν στο ηλιακό μας σύστημα και άφησαν το αποτύπωμά τους "technosignatures"

 στις 30-4-17  επεσήμανε σε γραπτή  έκθεση ότι πιθανότατα, ένα είδος ζωής με προηγμένο πολιτισμό,  προηγήθηκε από την ανθρωπότητα και έζησε κάπου στο ηλιακό μας σύστημα, εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια πριν εξαφανιστεί από κάποια σύγκρουση ή κάποιο κατακλυσμό.

το σχετικό έγγραφο της έκθεσης
Prior Indigenous Technological Species
 https://arxiv.org/pdf/1704.07263.pdf

αν και δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξή αυτού του ευφυούς είδους όντων, τα ίχνη του χαμένου πολιτισμού τους, ενδέχεται να βρίσκονται κάπου στο ηλιακό μας σύστημα.

Αλλά τι είδους ίχνη  "technosignatures" έχει στο νου του ο Wright?
αναφέρεται σε « technosignatures» και αρχαιολογία διαστήματος.

 ο όρος περιλαμβάνει μια σειρά πιθανών αντικειμένων  που συμπεριλαμβάνουν αρχαιολογικά ερείπια, παλαιές εργασίες εξόρυξης, συνθετικές χημικές ουσίες ή πυρηνικά ισότοπα που θα μπορούσαν να προκύψουν μόνο από τεχνολογικές διαδικασίες.

Αλλά είναι απίθανο να βρούμε αντικείμενα από αυτό το ευφυές είδος όντων στη γη, γιατί η διάβρωση της επιφάνειας και η μετακίνηση  των τεκτονικών πλακών στον πλανήτη μας, κατά πάσα πιθανότητα θα τα είχε διαγράψει εδώ και πολύ καιρό  (ή θα τα είχε αλλάξει τόσο δραματικά που δεν θα μπορούσαμε  να τα αναγνωρίσουμε ως προϊόντα της τεχνολογίας).

μόνο και μόνο επειδή τα διαστημόπλοια σε τροχιά και τα rovers που έχουμε στείλει στον Άρη δεν απέδειξαν ότι,  υπάρχουν technosignatures ", αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι εκεί. Μπορεί απλά να βρίσκονται βαθιά κάτω από την επιφάνεια.

είμαστε σίγουροι ότι δεν υπήρχε σύνθετη ζωή, και τεχνολογία, πάνω στην επιφάνεια της Γης, πριν από αυτή τη γεωλογική εποχή?
αρχαιολόγοι και παλαιοντολόγοι ίσως απαντήσουν κάποτε σε αυτό το ερώτημα
Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι θα πρέπει να αναζητήσουμε προηγούμενους πολιτισμούς που υπήρχαν στη γη, κατά μήκος του ηλιακού μας συστήματος.
η ομάδα αναζήτησης εξωγήινης νοημοσύνης (SETI) εξετάζει το ενδεχόμενο να αναζητηθούν αρχαίοι πολιτισμοί στο ηλιακό σύστημα.
για παράδειγμα, ανοιχτά βραχώδη ορυχεία,θα μπορούσαν να είναι ενδειξη ότι ένα ευφυές είδος έσκαψε για να εξάγει μια συγκεκριμένη ουσία από το έδαφος.
το έγγραφο του Wright δείχνει ότι χρειάζεται να ψάξουμε πολύ περισσότερο, κάτω από την επιφάνεια, όπως για αρχαίους διαστημικούς σταθμούς που έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και πολύ καιρό.

πηγή 2-5-17
http://www.nbcnews.com/storyline/the-big-questions/did-intelligent-space-aliens-once-live-our-solar-system-n753816

πηγή 2-5-17
https://techdigg.com/2017/05/05/should-we-look-for-technologically-advanced-ancient-civilizations/
Δεν υπάρχουν σχόλια: