Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

οι αρχές προειδοποιούν για την πιο επικίνδυνη ναρκωτική ουσία που εμφανίστηκε εδώ και 20 χρόνια, εντοπίστηκε στις ΗΠΑ, ονομάζεται "gray death" και είναι συνδυασμός πολλών οπιοειδών με αναισθητικό που χρησιμοποιείται για μεγάλα ζώα, όπως οι ελέφαντες

ΗΠΑ, Οχάιο , οι αρχές προειδοποιούν για ένα νέο, επικίνδυνο συνδυασμό οπιοειδούς με άλλο αναισθητικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για αναισθησία μεγάλων ζώων, όπως οι ελέφαντες.
το αποκαλούν  "gray death" και αποτελεί τον πιο τρομακτικό συνδυασμό που έχει εμφανιστεί εδώ και 20 χρόνια στη χημική ανάλυση (forensic chemistry drug analysis) των ναρκωτικών.
Η ουσία είναι ένας συνδυασμός πολλών οπιοειδών, συμπεριλαμβάνει ηρωίνη, φεντανύλη, καρφεντανίλη - μερικές φορές χρησιμοποιείται για να αναισθητοποιήσει μεγάλα ζώα όπως ελέφαντες - και ένα συνθετικό οπιοειδές που ονομάζεται U-47700.
ο Deneen Kilcrease που διαχειρίζεται το τμήμα χημείας στο Γραφείο της Γεωργίας "chemistry section at the Georgia Bureau" του εργαστηρίου για τη διερεύνηση εγκλήματος (Investigation's crime lab) αναφέρει ως τρομακτική την ουσία "gray death" που η χρήση της εντοπίστηκε  στην Αλαμπάμα, τη Γεωργία και το Οχάιο.

πηγή 5-5-17
http://abc22now.com/news/local/warning-issued-in-ohio-for-dangerous-new-opioid-combo-dubbed-gray-death

Δεν υπάρχουν σχόλια: