Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Πολτοποιημένα κλωσσόπουλα βρήκε μέσα σε κατεψυγμένους ψαροκεφτέδες, που αγόρασε από σουπερ μάρκετ γερμανικής αλυσίδας καταστημάτωνΑγγλία, στην περιοχή Seaham, County Durham,    η 27χρονη Rochelle Lainé βρήκε δύο πολτοποιημένα πουλάκια, μέσα σε κατεψυγμένα μπιφτέκια ψαριού, που αγόρασε από σουπερ μάρκετ της γερμανικής αλυσίδας καταστημάτων Aldi.
Η Rochelle –που είναι μητέρα μιας μικρούλας 20 εβδομάδων- αηδίασε όταν είδε ένα ολόκληρο κοτοπουλάκι με τις φτερούγες και το ράμφος του να προεξέχουν από τον έναν κατεψυγμένο ψαροκεφτέ μιας συσκευασίας δύο τεμαχίων (δύο μπιφτέκια ψαριού αξίας £ 1,49 ) της Aldi,   στη συνέχεια, εντόπισε μια φτερούγα και ένα πόδι κοτόπουλου να προεξέχουν και από τον δεύτερο ψαροκεφτέ της συσκευασίας.
Η Rochelle αισθάνθηκε το στομάχι της να γυρίζει ανάποδα, όταν έβγαλε από το αλουμινόχαρτο τα δύο μπιφτέκια ψαριού για να τα μαγειρέψει και αντίκρισε τα νεκρά πτηνά να προβάλλουν από τους ψαροκεφτέδες.

Η Ms Lainé ειδοποίησε τον σύντροφό της Robert Charlton που δεν πίστευε σε ότι έβλεπε.
Η Aldi ζήτησε συγνώμη από τη νεαρή μητέρα και δήλωσε πως θα κάνει σχετική έρευνα για να ανακαλέσει αυτό το προϊόν από τα καταστήματά της.

Το προϊόν έχει αγορασθεί από προμηθευτή του Ηνωμένου Βασιλείου, με εργοστάσιο που παράγει μόνο ψάρια και θαλασσινά και διαθέτει διαπιστευμένο εργαστήριο.
έχει διατεθεί σε μια σειρά από μεγάλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου του Ηνωμένου Βασιλείου και η προμήθειά του διακόπηκε πέρυσι, έτσι περιορίζεται μόνο στα αποθέματα που σήμερα είναι διαθέσιμα σε μικρό αριθμό καταστημάτων.
Η Ms Rochelle Lainé μετά την μακάβρια ανακάλυψη, δήλωσε ότι, δεν θα αγοράσει ξανά τρόφιμα από σουπερ μάρκετ της Aldi.

Πηγή 6-8-15

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3187127/It-s-fish-n-chicks-Teacher-horrified-two-squashed-baby-BIRDS-packet-fishcakes.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: