Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

Αυτόνομα όπλα τεχνητής νοημοσύνης και η στρατιωτική άσκηση Jade Helm 15 στις ΗΠΑ
Στο 24ο διεθνές συνέδριο τεχνητής νοημοσύνης (Al) (International Joint Conference on Artificial Intelligence (Al)) που πραγματοποιήθηκε στο Buenos Aires, στην Argentina στις 25-27 Ιουλίου 2015,    1.000 ειδικοί των αυτόνομων όπλων και ρομποτικών εξοπλισμών τεχνητής νοημοσύνης « AI and robotics» ερευνητές και προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας όπως ο Elon Musk, ο Stephen Hawking και ο Apple co-founder Steve Wozniak, απέστειλαν ανοιχτή επιστολή για την αποφυγή μιας εξέλιξης που θα μπορούσε να δυναμώσει μια μελλοντική κούρσα εξοπλισμών Al που θα ήταν επιζήμια για την μακροπρόθεσμη επιβίωση της ανθρωπότητας.
η επιστολή τους εμφανίστηκε εννέα μόνο μέρες μετά, από το ξεκίνημα (στις 15-7-15) της στρατιωτική άσκησης Jade Helm 15, σε επτά πολιτείες σε όλη τη Νοτιοδυτική Αμερική που θα διαρκέσει ως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Η Jade Helm 15 στρατιωτική άσκηση χρησιμοποιεί κβαντικό υπολογιστή***
(quantum computing technology) για να αφαιρέσει το ανθρώπινο στοιχείο από τον έλεγχο υψηλού επιπέδου πάνω από τη λήψη αποφάσεων στο πεδίο της μάχης.
στο λογισμικό (network/software engineer) χρησιμοποιεί τη συντομογραφία “DJ” Jade Helm που είναι δοκιμή για να φανεί πόσο πετυχημένη είναι η χρήση των αυτόνομων όπλων τεχνητής νοημοσύνης Al στην πρόβλεψη αντιδράσεων των πολιτών στις στρατιωτικές επιχειρήσεις, έτσι ώστε να διεκδικήσει την ηγεμονία πάνω σε ένα εγχώριο σενάριο μάχης, όπου οι άμαχοι βρίσκονται σε ανοιχτή εξέγερση.

«Τα αυτόνομα όπλα επιλέγουν και εμπλέκουν στόχους χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, οπλισμένα quadcopters τα οποία μπορούν να ψάχνουν και να εξοντώνουν ανθρώπους που πληρούν κάποια προκαθορισμένα κριτήρια, αλλά δεν περιλαμβάνουν πυραύλους cruise ή τηλεχειριζόμενα drones για τα οποία οι άνθρωποι λαμβάνουν όλες τις αποφάσεις σκόπευσης.

Εάν η άσκηση Jade Helm διεξαχθεί με επιτυχία, θα επιτρέψει στους υπεύθυνους (ελίτ) την χάραξη πολιτικής αντικατάστασης των ανθρώπινων στρατηγών και ναυάρχων με κβαντικούς υπολογιστές Al προγραμματισμένους να κυριαρχήσουν στον «ανθρώπινο τομέα» που ορίζεται ως το «φυσικό, πολιτιστικό και κοινωνικό περιβάλλον» που υπάρχει μέσα σε μια ένοπλη σύγκρουση.

(“JADE” είναι μια AI quantum computing technology)
It is a cognitive software based Network Centric Warfare System at the HELM.
how DJ describes Jade Helm 15:
Jade είναι μια Al κβαντική τεχνολογία με τεράστια υπολογιστική ισχύ που παράγει μία ολογραφική προσομοίωση μάχης και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τεράστιες ποσότητες δεδομένων που συλλέγονται για τον ανθρώπινο τομέα, να δημιουργήσει human terrain system σε γεωγραφικές περιοχές με επίκεντρο τον πληθυσμό για τον εντοπισμό και την εξάλειψη των στόχων αντάρτες, επαναστάτες, αναρχικοί, ή στόχοι που θα αναφέρονται με οποιαδήποτε ετικέτα. όλα μπορούν να καταγραφούν μέσα από την κβαντική ανάλυση ανθρώπινων συμπεριφορών και να δοθούν σε ένα παγκόσμιο δίκτυο πληροφορίας (Global Information Grid) στα Network Centric Warfare environments.

Το JADE II battle field system μπορεί να εξετάσει πριν εκτελέσει σχέδια μάχης και να επινοήσει νέες και καλύτερες στρατηγικές για να αυξήσει την αλυσίδα δολοφονιών 'kill chain'.

Η γενιά (II generation of JADE) έχει την ικανότητα για αμφίδρομη επικοινωνία με μη επανδρωμένα αεροσκάφη μέσω της τεχνολογίας OCCOM που θα ολοκληρωθεί στο επόμενο στάδιο αυτού του συστήματος.

Εν ολίγοις η JADE HELM δεν είναι μια μάχη που κατευθύνεται από στρατηγούς και στρατιωτικούς διοικητές, αλλά από έναν κβαντικό υπερυπολογιστή . Είναι μια cognitive software που βασίζεται στο λογισμικό Network Centric Warfare System at the HELM.

Έτσι μάλλον η προειδοποίηση με επιστολή των 1000 για τα αυτόνομα όπλα έφτασε μάλλον αργά.
Η στρατιωτική άσκηση Jade Helm 15 αντιπροσωπεύει την έναρξη της κούρσας των εξοπλισμών προηγμένων αυτόνομων όπλων τεχνητής νοημοσύνης.

Η άσκηση Jade Helm ξεκίνησε στις 15 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 15 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ,
Η άσκηση θα υλοποιηθεί από την Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του Αμερικανικού Στρατού (USASOC)
Ο αμερικανικός στρατός κάνει μαζικές στρατιωτικές ασκήσεις σε διάσπαρτες πόλεις σε επτά πολιτείες σε όλη τη Νοτιοδυτική Αμερική.
Άνδρες των ειδικών δυνάμεων κυρίως από τους Army Green Berets τους Navy SEALs, τις Ειδικές Δυνάμεις της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και τους πεζοναύτες θα διεξάγουν ασκήσεις σε πόλεις στις πολιτείες του Τέξας, του Νέο Μεξικό, της Αριζόνα, της Καλιφόρνια, της Νεβάδα, της Γιούτα, και του Κολοράντο.

Οι πολιτείες θα προσφέρουν ιδιωτική γη πολιτών στον στρατό για την άσκηση

Μια δύναμη 1.200 ανδρών των ειδικών δυνάμεων κάνει μια «ρεαλιστική Στρατιωτική άσκηση» στις επτά πολιτείες των ΝΔ ΗΠΑ
Σύμφωνα με την εφημερίδα Houston Chronicle, σε ορισμένες από τις προβλεπόμενες ασκήσεις θα συμμετέχουν στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων ,οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εκτελέσουν επιχειρήσεις «απαρατήρητοι» από τους κατοίκους ορισμένων περιοχών

Πολλοί σχολιαστές δηλώνουν ότι η άσκηση αφορά καθαρά σενάρια εντός αμερικανικού εδάφους, καθώς και την προετοιμασία των Αμερικανών για εφαρμογή του στρατιωτικού νόμου.
«Συμμετέχουν επίλεκτες δυνάμεις του αμερικανικού στρατού , όπως η δύναμη Delta Force, η Navy SEALs», δηλώνει ο Alex Jones, του Infowars. Το Τέξας αναφέρεται ως εχθρικός τομέας, και φυσικά, είμαστε. Είμαστε εδώ για την υπεράσπιση της δημοκρατίας».
«Αυτή η άσκηση αφορά την βίαιη πολεμική υποταγή του λαού του Τέξας, της Γιούτα, και της Νότιας Καλιφόρνιας που θα εξεγερθούν εναντίον της τυραννία;» γράφει η εφημερίδα Sleuth.
οι Αμερικανοί έχουν τρομοκρατηθεί με τις συνωμοσίες γύρω από την στρατιωτική άσκηση Jade Helm και συνωμοσιολογικές θεωρίες***** μιλάνε για επερχόμενο στρατιωτικό νόμο

Ρώσος πολίτης, αποκαλύπτει ποιος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο πραγματικός σκοπός πίσω τη στρατιωτική άσκηση Jade Helm που διεξάγεται επί αμερικανικού εδάφους
Ισχυρίζεται πως αυτή η τεράστια άσκηση, που έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στην Αμερική, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επικείμενη οικονομική κατάρρευση και τον έλεγχο των απείθαρχων πολιτών.
πηγή
http://exopolitics.org/category/exotechnology/


*** ναι, υπάρχει κβαντικός υπολογιστής

Τον Μάιο του 2011 μια νέα ακμάζουσα εταιρία με το όνομα D-Wave Systems, Inc. ανακοίνωσε τον πρώτο υπερυπολογιστή ονόματι D-Wave One των 128 qubits.Τον Μαιο του 2013 ανακοινώθηκε η πρώτη εκκίνηση «κβαντικού» υπολογιστή απο μια συνεργασία της NASA της Google και του USRA,τον οποίο είχε φτιάξει η ίδια εταιρία και του έδωσε το όνομα D-Wave Two το δεύτερο αυτό δημιούργημα της D-Wave Systems των 512 qubits*****   Οι θεωρίες συνωμοσίας φαίνεται να προέρχονται από το χάρτη που παρουσιάζεται από τη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του Αμερικανικού Στρατού (USASOC), που χωρίζει την περιοχή σε τέσσερα χρώματα, με δύο «εχθρικά» κράτη, δύο «ανεκτικά» κράτη, δύο κράτη που στηρίζεται το ένα στο άλλο και διηρημένη την Καλιφόρνια η στρατιωτική άσκηση Jade Helm και το ενεργειακό κύμα Χ

Ο Dr. Simon Atkins**** είναι ο CEO of Advanced Forecasting Corporation  και έχει κάνει εντυπωσιακές προβλέψεις για τις εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες και τις επιπτώσεις τους.

Μεταξύ αυτών είναι ..η επιτάχυνση και η ένταση της ηλεκτρομαγνητικής  ενέργειας από τον ήλιο και τις άλλες κοσμικές ενέργειες που θα δεχτεί η γη, ειδικά από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2015 και που θα προκαλέσει αυτό που περιγράφεται ως μια «μετατόπιση συχνότητας» στη συνείδηση

Ο Dr. Simon Atkins  αναφέρεται σε εξελικτικές αλλαγές που θα προκύψουν από τις αποκαλύψεις που θα γίνουν στον κόσμο ως αποτέλεσμα της εισερχόμενης  κοσμικής ενέργειας που ο ίδιος περιγράφει ως κύμα Χ
ένα κύμα της εξέλιξης, θα προετοιμαστούμε για να μάθουμε σε μαζική κλίμακα την αληθινή απάντηση σε ερωτήματα όπως «ποιοι είμαστε?» «από πού ερχόμαστε?» «ποιος είναι ο σκοπός μας?»  ο πλανήτης θα «απογειωθεί» με έναν τέτοιο απίστευτο τρόπο.
Σύμφωνα με τον Dr. Simon Atkins η στρατιωτική άσκηση Jade Helm (15-7-2015 έως 15-7-2015) αποσκοπεί στην απόκτηση πληροφοριών σχετικά με τις επιπτώσεις των εισερχομένων κοσμικών ενεργειών, προκειμένου να διαχειρίζονται καλύτερα τις αλλαγές που προκαλούν στην ανθρωπότητα

Η άσκηση αυτή είναι πολύ συνδεδεμένη με την μετατόπιση της συχνότητας με την οποία τα κράτη όπου διεξάγονται οι ασκήσεις αναμένεται να εμπλακούν σε ένα υψηλότερο πεδίο συχνότητας τον Ιούλιο και τον Αύγουστο 2015
αν ο Dr. Simon Atkins είναι σωστός, τότε η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ έχει επίγνωση των εισερχόμενων κοσμικών ενεργειών και λαμβάνει μέτρα για να το διαχειριστεί αυτό. Η κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ είναι πολύ πιθανό να μην είναι η μόνη παγκόσμια οντότητα που γνωρίζει τις εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες και λαμβάνει μέτρα για να το διαχειριστεί

Πηγή 19 -7-2015
http://exopolitics.org/cosmic-energies-predicted-to-trigger-dna-changes-disclosure-events-in-september/


****Dr. Simon Atkins is a climate economist, disaster risk forecaster, doctor of bioelectromagnetics and natural health, a corporate strategist in planetary and solar threats on business continuity, a scientific truth advocate, and a spiritual pacifist.


According to Dr Atkins, the Jade Helm exercise that began on July 15 and runs to September 15, is really aimed at gaining intelligence about the effects of the incoming cosmic energies in order to better manage the changes it triggers in humanity:

Δεν υπάρχουν σχόλια: