Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

το ενεργειακό κύμα Χ, έρχεται στις 28 Σεπτεμβρίου 2015 και αλλάζει τη ζωή μας

Ομάδες εσωτερικής ψυχολογίας και μεταφυσικών ερευνών προετοιμάζονται για μια ισχυρή μεταβολή που άρχισε ήδη, θα κορυφωθεί στις 28-9-15, και θα αλλάξει τις ζωές πολλών ανθρώπων.

Όπως υποστηρίζουν «η γη κινείται σε μια περιοχή του γαλαξία που οδηγεί σε αύξηση των κοσμικών ενεργειών που επηρεάζουν τον ήλιο μας και θα επιφέρουν αλλαγές στο ανθρώπινο DNA (αναβάθμιση) και στην ανθρώπινη εξέλιξη (εξελικτική αλλαγή ή εξελικτικό άλμα) Προβλέπεται ότι αυτό θα οδηγήσει σε πολλές αλλαγές στην ανθρώπινη κοινωνία, θα γνωστοποιηθούν προηγμένες τεχνολογίες, μυστικά διαστημικά προγράμματα και θέματα σχετικά με την εξωγήινη ζωή.
στις 28-9-15 το ενεργειακό κύμα Χ θα βομβαρδίσει τη Γη με ενέργεια (ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία) και φωτόνια γ. Αυτές οι πολύ υψηλές ενέργειες θα προκαλέσουν ηλεκτρομαγνητικές αλληλεπιδράσεις,
Η κορύφωση της κοσμικής ενέργειας στις 8-9-15 θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στην ανθρώπινη φυσιολογία
Το μπλε φεγγάρι (2η πανσέληνος του Ιουλίου) στις 31 Ιουλίου 2015,  σηματοδότησε την έναρξη του μετασχηματισμού στη φυσιολογία των όντων και τα αποτελέσματά της στο σώμα, το μυαλό και τα συναισθήματά τους.
η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία γ μπορεί να επιδράσει στιγμιαία στο DNA οποιουδήποτε είδους (στην ανώτερη μορφή του)

η νέα ενέργεια που παίρνουμε από το διάστημα για το εξελικτικό μας άλμα είναι καταλύτης στην εξέλιξη της συνείδησης (συνειδησιακός καταλύτης)
η εξέλιξη της συνείδησης και οι αλλαγές στη φυσιολογία των όντων
(οι αλλαγές στα επίπεδα του νου, της ψυχής και του φυσικού φορέα (σώματος)
από το ρεύμα συνείδησης, δημιουργείται ο κόσμος του νου, ο κόσμος της ψυχής και ο κόσμος της ενέργειας –ύλης.
τα όντα εκδηλώνονται σε αυτά τα πεδία με το νου (πηγάζει από τον παγκόσμιο νου και είναι το συλλογικό μας ασυνείδητο), την ψυχή (πηγάζει από την παγκόσμια ψυχή και είναι το ατομικό μας ασυνείδητο) και τον υλικό φορέα –σώμα τους.
Η γαλαξιακή ενέργεια προκαλεί αλλαγή-μετατόπιση (στα αιθερικά πεδία) της συνείδησης για το εξελικτικό άλμα.

Η αλλαγή με την επιτάχυνση –αφύπνιση συνείδησης γίνεται αντιληπτή από τα παρακάτω φαινόμενα (υπερφυσικές ικανότητες)

Τηλεπαθητική επικοινωνία με τα ζώα
συναίσθηση, λήψη συναισθηματικής ενέργειας
προαισθήματα, οράματα μελλοντικών γεγονότων

Τηλεπάθεια, ψυχική επικοινωνία,
προφητικά όνειρα, οράματα μελλοντικών γεγονότων
υψηλότερο IQ, αύξηση δύναμης του εγκεφάλου
αιώνια νεότητα, ο φυσικός φορέας δεν φαίνεται να φθείρεται από το χρόνο
ικανότητα χρησιμοποίησης της αύρας για άμυνα

Τηλεκίνηση,
ψυχομετρία, λήψη πληροφορίας από το άγγιγμα αντικειμένων
τηλεπαθητική επικοινωνία με φυτά, δένδρα
και
υπάρχουν πολλές άλλες  ικανότητες που ήδη παρουσιάζονται και θα κορυφωθούν με τη λήψη της νέας κοσμικής ενέργειας από το διάστημα, αν και αυτό δεν είναι επιθυμητό από όσους επιζητούν τον έλεγχο της ανθρώπινης συνείδησης.
Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την επιτυχή επίδραση σε όλα τα όντα της γης, από το κύμα Χ.
Μερικές από τις δυνατότητες που θα ενισχυθούν με την αύξηση της κοσμικής ενέργειας
Animal Speaking – telepathic communication with animals.

Enhanced Empathy- influencing and receiving emotional energy.

Inter-dimensional Perception- seeing into other dimensions of reality.

Clairsentience.

Levitation – ability to raise one’s self into the air.

Dreamwalking – enter another persons dreams with your astral body.

Premonitions – having visions of future events.

Astral Projection

Telepathy – psychic communication.

IQ – More brain power.

Precognitive Dreaming – dreaming of future events.

Eternal Youth – bodies don’t appear to age anymore.

Remote-viewing – visualizing events that happen anywhere.

Cryokinesis – ability to control ice.

Pyrokinesis – ability to control fire.

Hydrokinesis – ability to control water.

Electrokinesis – ability to control electricity.

Chronokinesis – ability to change ones perception of time.

Intangibility- ability to pass through solid objects.

Force Field – ability to use the aura for defense and protection.

Biokinesis – ability to control genes in the body to alter your look.

Psychometry – to gain information by touching objects.

Telekinesis – ability to move things with your mind.

Bi-location – ability to be two places at once.

Teleportation – instantly transport anywhere.

Flying – achieved through mastery of levitation.

Quick Healing- your rate of healing will increase!

Mind Reading

Plant Speaking – ability to communicate with plants telepathically.
πηγή 28-7-15

https://ascendingstarseed.wordpress.com/category/solar-system-and-galaxy/space-weather-affecting-earth/

Η κόκκινη σελήνη 
το αστρολογικό αυτό φαινόμενο  παρατηρείται μία φορά κάθε 500 χρόνια.
Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται «Τετράδα» και αποτελείται από τέσσερις συνεχόμενες σεληνιακές εκλείψεις, ανάμεσα στις οποίες θα παρεμβάλλονται έξι πανσέληνοι. Οι σεληνιακές εκλείψεις προκαλούνται όταν ο Ήλιος, η Γη και η Σελήνη ευθυγραμμίζονται και το φως του Ήλιου διαθλάται, δίνοντας στο φεγγάρι έντονο κόκκινο χρώμα, σαν αίμα. Το φαινόμενο ξεκίνησε στις 15 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 Σεπτεμβρίου.


η στρατιωτική άσκηση Jade Helm και το ενεργειακό κύμα Χ
Ο Dr. Simon Atkins**** είναι ο CEO of Advanced Forecasting Corporation  και έχει κάνει εντυπωσιακές προβλέψεις για τις εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες και τις επιπτώσεις τους.

Μεταξύ αυτών είναι ..η επιτάχυνση και η ένταση της ηλεκτρομαγνητικής  ενέργειας από τον ήλιο και τις άλλες κοσμικές ενέργειες που θα δεχτεί η γη, ειδικά από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2015 και που θα προκαλέσει αυτό που περιγράφεται ως μια «μετατόπιση συχνότητας» στη συνείδηση

Ο Dr. Simon Atkins  αναφέρεται σε εξελικτικές αλλαγές που θα προκύψουν από τις αποκαλύψεις που θα γίνουν στον κόσμο ως αποτέλεσμα της εισερχόμενης  κοσμικής ενέργειας που ο ίδιος περιγράφει ως κύμα Χ
ένα κύμα της εξέλιξης, θα προετοιμαστούμε για να μάθουμε σε μαζική κλίμακα την αληθινή απάντηση σε ερωτήματα όπως «ποιοι είμαστε?» «από πού ερχόμαστε?» «ποιος είναι ο σκοπός μας?»  ο πλανήτης θα «απογειωθεί» με έναν τέτοιο απίστευτο τρόπο.

Σύμφωνα με τον Dr. Simon Atkins η στρατιωτική άσκηση Jade Helm (15-7-2015 έως 15-7-2015) στις ΗΠΑ, αποσκοπεί στην απόκτηση πληροφοριών σχετικά με τις επιπτώσεις των εισερχομένων κοσμικών ενεργειών, προκειμένου να διαχειρίζονται καλύτερα τις αλλαγές που προκαλούν στην ανθρωπότητα

Η άσκηση αυτή είναι πολύ συνδεδεμένη με την μετατόπιση της συχνότητας με την οποία τα κράτη όπου διεξάγονται οι ασκήσεις αναμένεται να εμπλακούν σε ένα υψηλότερο πεδίο συχνότητας τον Ιούλιο και τον Αύγουστο 2015
αν ο Dr. Simon Atkins είναι σωστός, τότε η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ έχει επίγνωση των εισερχόμενων κοσμικών ενεργειών και λαμβάνει μέτρα για να το διαχειριστεί αυτό. Η κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ είναι πολύ πιθανό να μην είναι η μόνη παγκόσμια οντότητα που γνωρίζει τις εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες και λαμβάνει μέτρα για να το διαχειριστεί

Πηγή 19 -7-2015
http://exopolitics.org/cosmic-energies-predicted-to-trigger-dna-changes-disclosure-events-in-september/****Dr. Simon Atkins is a climate economist, disaster risk forecaster, doctor of bioelectromagnetics and natural health, a corporate strategist in planetary and solar threats on business continuity, a scientific truth advocate, and a spiritual pacifist.

According to Dr Atkins, the Jade Helm exercise that began on July 15 and runs to September 15, is really aimed at gaining intelligence about the effects of the incoming cosmic energies in order to better manage the changes it triggers in humanity:
 στις 27 Σεπτεμβρίου 2015, η πρώτη ολική έκλειψη υπερπανσελήνου από το 1982 
Η πρώτη ολική έκλειψη υπερπανσελήνου από το 1982,  είναι ίσως το φαινόμενο που θα καλύψει όλα όσα έχουν προηγηθεί την περασμένη χρονιά και είναι εξαιρετικά σπάνιο μια και αναμένεται να μην ξανασυμβεί πριν το 2033.
 Η NASA κυκλοφόρησε ένα βίντεο που μας συστήνει το σπάνιο αυτό φαινόμενο ενώ παράλληλα εξηγεί τη σημασία του και τη διαδικασία που το προκαλεί.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ΝΑSA τη βραδιά εκείνη, η Σελήνη θα φαίνεται έντονα κόκκινη και 14% μεγαλύτερη σε μέγεθος από το σύνηθες στην παρατήρησή της από τη Γη.   Όπως εξηγεί και το physicsgg.me, η «υπερπανσέληνος» συμβαίνει διότι η τροχιά της Σελήνης γύρω από τη Γη δεν είναι κυκλική αλλά ελλειπτική. Ενώ η μέση απόσταση Γης – Σελήνης είναι περίπου 384.600 χιλιόμετρα, η πιο μακρινή απόσταση είναι 405.600 χιλιόμετρα (απόγειο) και η πιο κοντινή 363.700 χιλιόμετρα (περίγειο).
Υπερπανσέληνο έχουμε όταν η Σελήνη βρίσκεται στο περίγειό της και τότε φαίνεται 14% μεγαλύτερη και 30% λαμπρότερη σε σχέση με την εμφάνισή της όταν βρίσκεται στο απόγειό της.
Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: