Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015

Τρικεράτωπας δεινόσαυρος απεικονίζεται σε υπερηχογράφημα μωρού
Αγγλία, η 29χρονη Leanne Sullivan, από το Λίβερπουλ είδε σοκαρισμένη στο υπερηχογράφημα του- 20 εβδομάδων- μωρού της να απεικονίζεται ένας δεινόσαυρος με μακρύ λαιμό. 

Ένας χρονοταξιδιώτης δεινόσαυρος, που πιάστηκε στη φωτογραφία?
το εντυπωσιακό πλάσμα της προϊστορικής εποχής -που απεικονίζεται σαν αλλόκοτη σκιά στο παρασκήνιο της εικόνας- μοιάζει με βροντόσαυρο (σαυρόποδο δεινόσαυρο) έναν γιγάντιο φυτοφάγο τρικεράτωπα δεινόσαυρο, που έζησε πριν από περίπου 150 εκατομμύρια χρόνια, στη Βόρεια Αμερική.
Είχε δύο μεγάλα μετωπιαία κέρατα κι ένα μικρότερο στο ρύγχος του και μακρύ λαιμό, έζησε στα τέλη της Ιουρασικής περιόδου, πριν από 150 περίπου χρόνια.
Ο τρικεράτωπας δεινόσαυρος περιγράφηκε για πρώτη φορά από τον παλαιοντολόγο O. C. Marsh, από το Yale University, το 1877.


Μια εικόνα προϊστορικού ζώου σε απροσδόκητο μέρος, που δεν έχει καμία λογική η επιστημονική εξήγηση ( strange "Fortean" (Charles Fort) phenomenon?)
Το υπερηχογράφημα, απεικονίζει εκτός από το μωρό Ruthie-Lou και τον μακρύ λαιμό ενός βροντόσαυρου.
Η Leanne Sullivan που περιμένει το πρώτο της μωρό, την κόρη της Ruthie-Lou, σε πέντε εβδομάδες, πήγε στο νοσοκομείο για ένα υπερηχογράφημα ρουτίνας. Αλλά ποτέ δεν περίμενε να βρει μια προϊστορική έκπληξη, να παραμονεύει στη σάρωση του 20 εβδομάδων μωρού της.
Η Leanne είπε ότι δεν είχε παρατηρήσει την περίεργη σκιά στο παρασκήνιο, όταν αρχικά πήρε την εκτύπωση του υπέρηχου, από το νοσοκομείο.
Η αλλόκοτη σκιά μοιάζει με το μακρύ λαιμό και το κεφάλι ενός Βροντόσαυρου της Ιουρασικής περιόδου.
Μόνο όταν η Leanne (a William Hill customer assistant) έδειξε το υπερηχογράφημα στην οικογένεια και στον 25χρονο σύντροφό της James Fletcher (council worker ) κάποιος επεσήμανε την παράξενη ομοιότητα.
Η εικόνα έκανε θραύση στο διαδίκτυο ( has been a hit on social media) όταν το ζευγάρι την ανέβασε on line.
το θαύμα της Συγχρονικότητας πίσω από μια περίεργη σύμπτωση?

Συμπτωματικά το υπερηχογράφημα του μωρού όπου απεικονίζεται ο τρικεράτωπας δεινόσαυρος, έγινε ένα μόλις μήνα πριν, από τη νέα ταινία «Jurassic Park film, Jurassic World» που έσπασε ρεκόρ εισπράξεων.

Η  Leanne παραδέχθηκε ότι το υπερηχογράφημα του μωρού της, την ενέπνευσε να πάει και να δει τους δεινόσαυρους στη μεγάλη οθόνη.
όπως είπε «δεν θα έλεγα πως είμαι μεγάλος οπαδός των δεινοσαύρων αλλά πήγα και παρακολούθησα τη νέα ταινία του «Jurassic Park» με τίτλο «Jurassic World» την επόμενη βδομάδα μετά από αυτό που συνέβη με τον υπέρηχο»
το ανεξήγητο φαινόμενο και η περίεργη σύμπτωση μεταφέρουν κάποιο μήνυμα?
Τον βροντόσαυρο που αποτυπώθηκε σαν σκιά στο υπερηχογράφημα, εντόπισε η Τζένη, συνάδελφος της Leanne.

η Τζένη προσέγγισε την εικόνα στο υπερηχογράφημα με «άλλο» νέο τρόπο σκέψης, χωρίς ορθολογισμό
για να «δούμε το θαυμαστό» πρέπει να απαλλαγούμε από τον υπερβολικό ορθολογισμό, τον γραμμικό τρόπο σκέψης και την καρτεσιανή επαγωγική λογική.
Η Leanne Sullivan και ο σύντροφός της είναι για πρώτη φορά πολύ πιο ενθουσιασμένοι για το κοριτσάκι τους.
το μωρό είναι μια χαρά, και η εγκυμοσύνη προχωράει πολύ καλά, αλλά δεν βλέπουν την ώρα να κρατήσουν το μωρό στην αγκαλιά τους.

πηγή 22-7-15
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3170607/It-s-tricera-TOT-Parents-amazed-baby-s-scan-looks-just-like-dinosaur.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: