Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Σεξουαλικό φετίχ θεωρούν την κοιλιά εγκύου που διανύει πολύδυμη κύηση, διεστραμμένοι φετιχιστές που οργανώνονται σε «pregnancy fetish » websitesΔιεστραμμένοι φετιχιστές, που διεγείρονται σεξουαλικά με γυναίκες που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο κύησης, κλέβουν από το Facebook φωτογραφίες,  από εγκυμονούσες γυναίκες που δείχνουν γυμνή την διογκωμένη κοιλιά τους.

Τις φωτογραφίες αυτές τις καταχωρούν σε ιστοσελίδες 'PREGGOPHILA' (Pregnancy fetishism)  fetish sites για να τις μοιράζονται με άλλους, που έχουν την ίδια διαστροφή και για να προτρέπουν και άλλες εγκυμονούσες γυναίκες να δείχνουν  γυμνή τη διογκωμένη κοιλιά τους, σε φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Facebook.

Στην Αυστραλία η 24χρονη Megan Ireland, 24, (από Baulkham Hills, Sydney's north-west) μητέρα δύο παιδιών, ανακάλυψε έκπληκτη ότι  η φωτογραφία της –που έβγαλε λίγο πριν γεννήσει- είχε κλαπεί και είχε καταχωρηθεί σε ένα «pregnancy fetish » website.
ένα προφίλ στο Facebook  με το ψευδώνυμο Afina διείσδυσε σε ομάδες για την εγκυμοσύνη στην Αυστραλία « Aus., international pregnancy groups» και χρησιμοποίησε αυτή τη φωτογραφία της Megan Ireland για να προσκαλέσει και άλλες έγκυες γυναίκες, να ποζάρουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και να δημοσιεύσουν στο Facebook φωτογραφίες, με γυμνή τη φουσκωμένη τους κοιλιά.
Η 24χρονη
Cerys Rumsey από το Ηνωμένο Βασίλειο (from Newport, South Wales) αντιμετώπισε στις αρχές  του Αυγούστου, τον χρήστη με το ψευδώνυμο Afina και συνομίλησε μαζί του διαδικτυακά. Της είπε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Paul, ότι απλά αγαπάει τις έγκυες γυναίκες και δεν βρίσκει να υπάρχει κάτι λάθος με αυτό.

Η Αυστραλιανή ένωση «Multiple Birth Association» και οι ομάδες  της που εδρεύουν στον Καναδά και τη Νέα Ζηλανδία, εξέδωσαν μια διεθνή προειδοποίηση για το Facebook προφίλ με το ψευδώνυμο  'Afina Petrescu' όταν διαπίστωσαν ότι είχε διεισδύσει στα δικά τους, κλειστά «private online groups»

Στη διαδικτυακή συνομιλία τους, ο χρήστης Afina είπε στην Ms Rumsey (who runs the popular 'Anything goes with crazy mothers of multiples' chat group)  « I'm off to b*** my pregnant wife now huba huba»
η κ.
Cerys Rumsey διαπίστωσε ότι φωτογραφίες με γυναίκες που διανύουν τα τελευταία στάδια πολύδυμης κύησης,  δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδες  ['preggophilia' websites] για να τις μοιραστούν μεταξύ τους άνδρες, με την ίδια σεξουαλική διαστροφή.
Στην Αυστραλία, ο σύλλογος «the Multiple Birth Association (AMBA)» σήμανε συναγερμό όταν ανακαλύφθηκε ότι ο Facebook χρήστης με το ψευδώνυμο  'Afina Petrescu' είχε συλλέξει εικόνες εγκύων γυναικών από τις τοπικές ιστοσελίδες και τις αποστείλει σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου.

Η Ali Mountifield  (Group spokeswoman ) εξέδωσε προειδοποίηση όταν ανακάλυψε ότι ο χρήστης με το ψευδώνυμο  'Afina Petrescu' είχε προσχωρήσει στο δικό της «Canberra group»

Η κ. Mountifield   είπε ότι,   ο σεξουαλικός φετιχισμός «Pregnancy fetishism» θεωρεί ως ιδιαίτερα διεγερτικό σεξουαλικό φετίχ, την κοιλιά μιας γυναίκας που διανύει τα τελευταία στάδια μιας πολύδυμης κύησης (όταν δηλαδή περιμένει δίδυμα ή τρίδυμα μωρά)

Η Carolyn Lister από την ένωση « New Zealand Multiple Births Association » πιστεύει ότι, ο χρήστης 'Afina Petrescu' είναι στην πραγματικότητα ένας άνθρωπος.
και δήλωσε ότι υπάρχουν πολλά «
multiple birth clubs» παγκοσμίως που έχουν πληγεί από τη δράση των διεστραμμένων φετιχιστών

Το προφίλ 'Afina Petrescu' αφαιρέθηκε μετά την διεθνή κινητοποίηση εναντίον του, αλλά χωρίς αμφιβολία, θα εμφανιστούν άλλα παρόμοια προφίλ στη θέση του.

«Οι φωτογραφίες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να μοιραστούν μόνον όπου εμείς επιλέξουμε, με τον τρόπο που θέλουμε και δεν επιτρέπεται να κλέβονται για την ικανοποίηση των άλλων» είπε η κ. Ali Mountifield 

πηγή 24-8-15Δεν υπάρχουν σχόλια: