Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

το επικίνδυνο ναρκωτικό SnapChat drug στην ΑυστραλίαΑυστραλία, περιοχή  Darwin, παράνομο ναρκωτικό που ονομάζεται SnapChat drug,  προκαλεί αλλοπρόσαλλη και επιθετική συμπεριφορά στους χρήστες του.
Μέσα σε μια βδομάδα στο
Darwin,  οκτώ άτομα εισήχθησαν στο νοσοκομείο μετά τη λήψη του. Το ναρκωτικό κυκλοφορεί σε ροζ και γαλάζια χάπια -με πράσινα στίγματα- που φέρουν το λογότυπο της γνωστής εφαρμογής για smartphones, Snapchat.

-Βασικό γνώρισμα του κοινωνικού δικτύου είναι η δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών (snaps) που αυτοκαταστρέφονται λίγα δευτερόλεπτα μετά την παραλαβή τους-

Ο επιθεωρητής της αστυνομίας (Drug and Organised Crime Division Superintendent) Clint Sims προειδοποιεί  ότι  το παράνομο ναρκωτικό  δεν παρασκευάζεται σε κατάλληλες εργαστηριακές συνθήκες, οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι παίρνουν και τι επιπτώσεις έχει επάνω τους, οι χρήστες  του Snapchat εμφανίζουν αποπροσανατολισμό, ζάλη, απρόβλεπτη, παράλογη
και επιθετική συμπεριφορά.  Η χρήση του Snapchat –είναι ναρκωτικό ιδιαίτερα δημοφιλές στους εφήβους- είναι επικίνδυνη και δυνητικά θανατηφόρα.

πηγή 15-6-14


Δεν υπάρχουν σχόλια: