Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

13 ΣΗΜΑΔΙΑ που ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ τα ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ μαςΤα 13 μυστικά σημάδια που δείχνουν πως συμπεριφέρεται κάποιος στο κρεβάτι
(γιατί πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα κάποιον που τρώει τα νύχια του)

Η Relationship expert Tracey Cox λέει πως ακόμη και η παραμικρή χειρονομία προδίδει τα σεξουαλικά χαρακτηριστικά ενός άνδρα.
Αυτός που τρώει τα νύχια του «o nail-biter εξ ου και ο όρος stress-busting biting habit» είναι ένας παθιασμένος εραστής, που του αρέσουν οι εκτός ορίων (extreme) καταστάσεις.
αυτός που έχει το σύνδρομο της νευρικής οδήγησης (ο θυμός που παρουσιάζεται στην οδήγηση) είναι ανυπόμονος στο κρεβάτι.

Ο γραφικός χαρακτήρας με γεμάτες και έντονες κάτω θηλιές στα γράμματα, ( loopy χειρόγραφο με γράμματα που «κρεμάνε»: «γ», «μ», «ρ», «φ», «χ») δείχνει επίσης έντονη σεξουαλικότητα, ενώ η κακή στάση του σώματος δείχνει «τεμπελιά»

Εάν έχει σκυλάκι, δείχνει ότι βάζει προτεραιότητα στις ανάγκες των αγαπημένων του-φυσικά νοιάζεται πρώτα για εσάς- και μετά στις δικές ανάγκες, επίσης δεν έχει την ασθένεια των «καθαρών ανθρώπων» (υπερβολική τάση για καθαριότητα)
εάν δεν είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμος, δεν θα του ρίχνονται άλλες γυναίκες και έτσι θα αφιερώνει χρόνο μόνο για την ευτυχία σας.
σύμφωνα με τους γραφολόγους, αυτός που γράφει το γράμμα 'y' με μια έντονη ουρά έχει υψηλή λίμπιντο και πολλή φαντασία.
Η μυρωδιά είναι ένας από τους δείκτες της έλξης, όσο καλύτερα σας μυρίζει, τόσο μεγαλύτερη γενετική ομοιότητα έχετε. (μοιράζεστε κοινά γονίδια σε μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι οποιαδήποτε ζευγάρια τυχαίων ανθρώπων)

Η καλή στάση του σώματος (ο λαιμός, η πλάτη και το κεφάλι πρέπει να είναι ίσια) η στάση του σώματος είναι ενδεικτικό της τεμπελιάς, εάν στέκεται με τους ώμους πίσω και την κοιλιά μέσα, κάνει φιλότιμη προσπάθεια για να υπάρχει ευτυχία στη σχέση σας.
Η καλή στάση του σώματος, σημαίνει συνήθως ότι, το άτομο έχει αυτοπεποίθηση.

Η Relationship expert Tracey Cox λέει ακόμη πως εάν κάνει έντονες και δραματικές κινήσεις αυτό δείχνει έντονο αίσθημα και παραγωγική δραστηριότητα και βέβαια, μεταφράζεται καλά στην κρεβατοκάμαρα. Σημαίνει ότι έχει ευφάνταστες και δημιουργικές ιδέες και θέλει να κάνει καλό και «παραγωγικό» σεξ.
εάν έχει ευέλικτο αντίχειρα επιδιώκει την σεξουαλική κορύφωση στον έρωτα, η αρχαία κινεζική παράδοση λέει ότι όσο πιο ευέλικτο αντίχειρα έχει τόσο πιο περιπετειώδης εραστής είναι. Εάν δύσκολα μπορείτε να τραβήξετε τον αντίχειρά του από το κύριο σώμα της παλάμης, τότε είναι συντηρητικός εραστής.
Δώστε προσοχή εάν έχει μεγάλο και βαρύ αντίχειρα, αυτό σημαίνει ότι διαθέτει τεράστια ποσά σεξουαλικής ενέργειας και του αρέσει να έχει τον έλεγχο. Οι μικρού μήκους αντίχειρες δεν είναι ότι καλύτερο, (δείχνουν μάλλον άβουλο άτομο, είναι ασταθής με αδύναμο χαρακτήρα) Ωστόσο εάν ο κοντός αντίχειρας βρίσκεται πολύ χαμηλότερα από τη ρίζα του δείχτη, κοντά στον καρπό αυτό δείχνει ότι είναι αντισυμβατικός και ακραία περιπετειώδης (του αρέσει το παιχνίδι του κυνηγού και το ριψοκίνδυνο σεξ.

εάν είναι κολλημένος με τη ρουτίνα του και κάνει καθημερινά τα ίδια πράγματα σαν ρομπότ, αυτό δείχνει ότι είναι πολύ προβλέψιμος και πιθανότατα κάνει έρωτα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
αυτό μπορεί να δείχνει σταθερότητα και ίσως αξίζει να μείνετε κοντά του αλλά πρέπει να εξετάσετε εάν είναι αρκετά ευέλικτος ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.
Εάν αυτοσαρκάζεται δείχνει ότι είναι αυθεντικός (αληθινός) στο κρεβάτι, δεν παίρνει ιδιαίτερα σοβαρά τον εαυτό του και δεν είναι εγωκεντρικός
εάν είναι προσκολλημένος στους φίλους του, δείχνει ότι είναι μάλλον νευρικός εραστής που χρειάζεται ενθάρρυνση και αποδοχή για να χαλαρώσει επειδή μάλλον δεν κάνει καλές σκέψεις για τον εαυτό του.
εάν είστε κυριαρχικός τύπος και δεν σας ενοχλεί να το παίζετε δάσκαλος, ξεκινήστε τη σχέση σας μαζί του, εάν ξέρετε τι θέλετε θα προσαρμοστεί και θα ταιριάξει μαζί σας. Αλλά μην περιμένετε εκπλήξεις είναι μάλλον πολύ φοβισμένος για να πάρει το ρίσκο να εξερευνήσει άγνωστα βασίλεια.

Πηγή 26-6-14
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2670912/The-13-secret-signs-tell-man-like-bed-eye-one-bites-nails.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: