Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

Νέα επίθεση με μαχαίρι που συνδέεται με τον Slender Man


Οχάιο, Hamilton County, 13χρονη επιτέθηκε στη μητέρα της με μαχαίρι, στην κουζίνα του σπιτιού τους επηρεασμένη από τον μυθικό δαίμονα Slenderman που παρακολουθούσε στο διαδίκτυο.
πριν από μια βδομάδα στο Ουισκόνσιν, δύο δωδεκάχρονες επιτέθηκαν σχεδόν μέχρι θανάτου με μαχαίρι σε συμμαθήτριά τους,  επίσης επηρεασμένες από τη φανταστική φιγούρα του Slenderman. (τον γνώρισαν στο creepypasta.wikia.com, ένα δικτυακό τόπο αφιερωμένο σε ιστορίες τρόμου και αστικούς μύθους)
Η 13χρονη που μαχαίρωσε τη μητέρα της, κρατήθηκε στο Hamilton County Juvenile Detention Center.   Ειδικοί που εξέτασαν τα γραπτά της, ανακάλυψαν πολλές αναφορές στον Slenderman και τις ιστορίες του με δολοφονίες ( είχε εμμονή με τον τρομακτικό boogyman Slenderman, μάλιστα δημιούργησε ένα ιστοχώρο για τον Slender Man στο παιχνίδι mine craft)

όπως διηγήθηκε η μητέρα της –δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί το όνομά της- στη δημοσιογράφο Karin Johnson του WLWT News 5’s, η 13χρονη κόρη της αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα έβλαπτε τη μητέρα της και θα έκανε απόπειρα δολοφονίας.
Μια νύχτα που η μητέρα επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά, η 13χρονη -γοητευμένη με τις ιστορίες τρόμου, το φανταστικό και τους δαίμονες- φόρεσε μια λευκή μάσκα και περίμενε στην κουζίνα. Η μητέρα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την κόρη της, που φορούσε μάσκα, κρατούσε μαχαίρι και φαινόταν να παίζει κάποιο ρόλο –δεν ήταν στον εαυτό της-
Η 13χρονη επιτέθηκε στη μητέρα της με το μαχαίρι. Η μητέρα φέρει μαχαιριές στο λαιμό, στο πρόσωπο και στην πλάτη της υπάρχει ένα βαρύ μηχανικό τραύμα (τραύμα διάτρησης από μαχαίρι)
τα γραπτά και οι ζωγραφιές της 13χρονης είναι σκοτεινά και απεικονίζουν τρελούς δαίμονες
οι ιστορίες του Slender Man τον παρουσιάζουν συχνά να καταδιώκει ή να τραυματίζει ανθρώπους.
πηγή 7-6-14
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2651285/ANOTHER-knife-attack-linked-Slender-
Man-Mother-claims-disturbed-daughter-13-stabbed-obsessed-creepy-horror-character.html

Σχετική μας ανάρτηση 6-6-14
Ο SLENDER MAN είναι TULPA που οδήγησε ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΕΣ στο ΕΓΚΛΗΜΑ
πηγή
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2014/06/slender-man-tulpa.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: