Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2009

ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ Η ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ;Σχεδόν όλοι οι Πόντιοι,Αρμένιοι,Ρώσσοι ,Γεωργιανοί οι οποίοι εργάζονται στα ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΔΑΦΗ της Κύπρου χρησιμοποιούν το ψευδοαεροδρόμιο των τούρκων, αυτό της κατεχόμενης Τύμπου όταν ταξιδεύουν .

Αρκετοί μάλιστα χρησιμοποιούν το λιμάνι της Κερύνειας για να διασχίσουν οδικώς την Τουρκία και να πάνε στις χώρες τους.

Μάλιστα αρκετοί από αυτούς εργάζονται σε επιχειρήσεις εκτοπισθέντων (εστιατόρια ξενοδοχεία κλπ).

Είμαστε υπόχρεοι να ανεχόμαστε αυτή την συμπεριφορά όλων αυτών των τουρκόφωνων γιατί είναι ομογενείς;

Αφού αυτοί δεν σέβονται τη χώρα που τους πρόσφερε ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ. Και άμα δεν σέβεσαι την χώρα που σου προσφέρει ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ δεν αξίζεις να ζεις σε αυτή τη χώρα.

Αφού αυτοί δεν μας σέβονται και για λίγα ευρώ χρησιμοποιούν τα παράνομα αεροδρόμια και λιμάνια γιατί εμείς να τους έχουμε στισ επιχειρήσεις μας;

Για να δούμε τι θα κάνουν τα ΜΜΕ της Κύπρου για αυτό;

Καθημερινά έξω από τα γραφεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων σε όλες τις πόλεις απο τις 4 το πρωί ευρίσκονται εκατοντάδες άτομα για να υπογράψουν για το ανεργιακό.

Το 90 % είναι "ομογενείς" τους οποίους συντηρούμε εμείς με τις εισφορές μας. Άσε που σχεδόν όλοι είναι εργαζόμενοι και υπογράφουν και ως άνεργοι.

Τους καλούμε να σεβαστούν τον τόπο που τους φιλοξενεί και να μην προδίδουν τον αγώνα μας .Να μην προδίδουν και να μην προσβάλλουν και τους εκτοπισθέντες εργοδότες τους με τα να συνεργάζονται με τουρκικά ταξιδιωτικά γραφεία.

Τζαβέλλας Κώστας

Έλληνας Κερυνειώτης


Σχόλιο: Ομογενείς η Ομογενοποιημένοι;... Ιδού η απορία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: