Τρίτη, 25 Αυγούστου 2009

Εταιρία πουλάει ΒΙΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ!!!Το βίντεο με την συγκεκριμένη εταιρεία το είχαμε αναρτήσει εδώ σε αναδημοσίευση από το ιστολόγιο Ίσες Αποστάσεις.Νέο δημοσίευμα για την εταιρεία που πουλά καμμένη γη ανενόχλητη:

Οι εμπρηστές έχουν όνομα και επώνυμο και δεν επιτρέπεται να διαφημίζονται στο διαδίκτυο!
Αν πάτε στο site agorapolisia.gr θα δείτε ότι πουλάνε κανονικά βίλες μέσα σε δασικές εκτάσεις, σε σημεία που έχουν ήδη καεί. Για του λόγου το αληθές ανεβάζουμε κάποιες φωτογραφίες που επιδεικνύουν με θράσσος αυτοί οι αλήτες στους υποψήφιους αγοραστές."

"Η εταιρεία αυτή που πουλάει τις βίλες στα καμμένα χρησιμοποιεί μια υπηρεσία που αποκρύπτει τα πραγματικά στοιχεία του/των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας. Αυτό απαγορεύεται στις εταιρείες από το Ελληνικό, το Ευρωπαϊκό και το διεθνές δίκαιο, δηλαδή μια εταιρεία Α.Ε., Ε.Π.Ε. και οποιουδήποτε άλλου τύπου δεν έχει δικαίωμα να αποκρύπτει τα στοιχεία της ιστοσελίδας της (whois). Είναι αυτονόητο γιατί οι αλήτες κρύβουν τα στοιχεία τους, απλώς εξηγούμε την κατάσταση για όσους θεωρήσουν ότι είναι όλα νομότυπα. Για να κρύβει μια εταιρεία κερδοσκοπική το whois της σημαίνει ότι είναι εταιρεία βιτρίνα. Αλλιώς έχει πραγματική έδρα, γραφεία, εκπρόσωπο, υπεύθυνο κ.τ.λ."

Διαβάστε τα αναλυτικά το άρθρο και τα δημόσια δημοσιευμένα στοιχεία της ιστοσελίδας καθώς και των υποδομών της στο Απολίτιστο Στέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: