Τρίτη, 25 Αυγούστου 2009

Όταν τσούζει η Αλήθεια τον ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΡΕΛΟΓΕΡΟ


Πάνε να βγάλουνε τρελό τον Περικλή Κοροβέση και γι' αυτό το λόγο συνεδριάζουν σήμερα στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για να γλιτώσουν τα χειρότερα που θα ρθουν από Σεπτέμβρη. Η συγκυρία των πυρκαγιών τους έσωσε στην κυριολεξία από του χάρου τα δόντια.

Όσο κι αν διαφωνούμε κάθετα με πολλές από τις απόψεις του κυρίου Κοροβέση, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στην πραγματική διάσταση των πραγμάτων την οποία περιγράφει άριστα ο Γιώργος Βότσης στην Ελευθεροτυπία στο φύλλο της Δευτέρας (διαβάστε προσεκτικά το άρθρο).

Μέσα σε όλα αυτά, τα οποία σίγουρα κανείς μας δεν θα αφήσει να περάσουν έτσι, άξια αναφοράς είναι και μια άλλη άποψη του Περικλή Κοροβέση σχετικά με τις καταλήψεις, όπου ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πρωτοστατούσε...

Απόσπασμα από την εφημερίδα "η Εποχή":

Μια κατάληψη κάποιας σχολής που δεν έχει τη συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών ή των σπουδαστών είναι άχρηστη, γιατί στρέφουμε την πλειοψηφία εναντίον μας.
Είναι άλλο πράγμα να σπάνε μια τράπεζα οι δανειολήπτες και άλλο πράγμα να τη σπάσει στο όνομά τους μια μικρή ελίτ της επαναστατικής πρωτοπορίας. Και είναι διαφορετικό να υπάρχει ένα μαζικό κίνημα που να αρνείται να πληρώσει φόρους και είναι άλλο να πετάμε ένα μολότοφ στην Εφορία. Στην αριστερή πολιτική δεν ισχύει η μαγική φόρμουλα «πες το κι έγινε» αλλά κάθε μας ενέργεια πρέπει να γίνεται με κριτήριο την ωφέλεια των πολλών. Αλλιώτικα είμαστε δυνάστες στο μέτρο του δυνατού και μέχρι εκεί που μας παίρνει στο όνομα κάποιας κούφιας εγωιστικής επαναστατικότητας που συντηρεί το «εγώ» μας.
Διαβάστε τη συνέχεια στο
gkaratheodoris

Δεν υπάρχουν σχόλια: