Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009

ΑΜΑ ΒΡΕΧΕΙ - ΠΝΙΓΕΣΤΕ, ΑΜΑ ΚΑΙΕΙ - ΚΑΕΙΤΕ, ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΣΑΛΙΟ - ΦΤΥΣΤΕ !


ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

«Άμα Βρέχει – Πνίγεστε, Άμα Καίει- Καίγεστε, Άμα Έχετε Σάλιο – Φτύνετε Μας Να Μην Ματιαστούμε» Αυτό το τρίπτυχο είναι το νέο δόγμα – προπαγάνδα της κυβερνητικής επιχειρηματολογίας για να υπερασπίσει τον εαυτό της από την λαίκή κατακραυγή για την ανυπαρξία της κατά την πύρινη λαίλαπα.

Επιχειρηματολογία που ούτε ο Νεάτερνταλ δε θα τολμούσε να σκεφτεί ως υποτιμητική της νοημοσύνης του. Το τολμούν όμως οι κυβερνητικοί χωρίς αιδώ. Χωρίς ένα συγνώμη. Χωρίς τσίπα, όταν ο λαός της Αττικής χειμάζεται όχι μόνο από τις φωτιές αλλά και... από την εξαετή κυβερνητική αντιλαϊκή πολιτική. Από την κραιπάλη, την σπατάλη, και την προκλητικότητα των μισθών των golden boys. Σε τί έφταιξε αυτή η χώρα για να’χει τέτοιους κυβερνήτες.

Όταν η μικρή αυτή χώρα διατήρησε και υπεράσπισε ως κόρη οφθαλμού αυτό το Ελληνικό περιβάλλον, αυτό το περίφημο Αττικό κλίμα επί χιλιάδες χρόνια χωρίς να έχει τα τεχνολογικά μέσα που έχουν στη διάθεση τους οι κυβερνώντες , που και τότε υπήρχαν φυσικές καταστροφές και δεν καταστράφηκε το Αττικό Τοπίο, μπορεί να μας εξηγήσει η κυβέρνηση πώς επιτεύχθηκε αυτό;. Και τί ήταν αυτό που μεσολάβησε και έγινε αυτή η ασύλληπτη δήωση του Αττικού και ευρύτερα Ελληνικού Περιβάλλοντος;. Ψύλλους στ’ άχυρα όμως ψάχνουμε με τέτοια ερωτήματα.

Πηγή:taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια: