Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009

Ο δικηγόρος Ταουξής μήνυσε τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος- Στο απυρόβλητο ο Πάκης

-Απίστευτες δηλώσεις του μηνυτή Βασίλη Ταουξή!

"Πώς είναι δυνατόν να γίνονται αρχηγοί σε σώματα ασφαλείας όσοι ήρθαν από ένα χωριό με έναν ντενεκέ τυρί, πώς γίνεται να διοικήσουν αυτοί οι άνθρωποι".

ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ Ο ΠΑΚΗΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Μηνυτήρια αναφορά κατά του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος κατέθεσαν σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία των Πρωτοδικών της Αθήνας οι δικηγόροι Βασίλης Ταουξής και Ειρήνη Μαρούπα προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες που φέρει στον άκαρπο -όπως αποδείχθηκε- τρόπο αντιμετώπισης των πρόσφατων πυρκαγιών στην περιοχή του Γραμματικού.

Με τη συγκεκριμένη αναφορά, οι δύο δικηγόροι στρέφονται και κατά παντός υπευθύνου, πολιτικού και μη, ο οποίος θα εντοπιστεί από την Προανακριτική εξέταση που έχει ήδη διατάξει η Εισαγγελία.

Σε δηλώσεις που έκανε ο ένας εκ των δύο δικηγόρων , ο κύριος Βασίλης Ταουξής ήταν κυριολεκτικά καταπέλτης εναντίον του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, κυρίου Αθανασίου Κοντοκώστα. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του κυρίου Ταουξή:

Ο κύριος Ταουξής ξεκαθάρισε ότι πήρε την πρωτοβουλία αυτή ως ενεργός πολίτης και ως μέλος σε εθελοντική ομάδα δασοπυρόσβεσης και δασοπροστασίας και θεώρησε χρέος του να καταγγείλει αυτόν που σύμφωνα με μαρτυρίες εθελοντών πυροσβεστών, ευθύνεται για την ολιγωρία που έγινε η αιτία να χαθεί ο έλεγχος της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει από τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου στο Γραμματικό.

"Έχω μαζέψει υλικό από μαρτυρίες πολιτών, εθελοντών πυροσβεστών και από όσα μετέδιδαν τα κανάλια καθ' όλη τη διάρκεια του εφιαλτικού τετραημέρου που έπληξε τη Βορειοανατολική Αττική. Θεωρώ ως άμεσα υπεύθυνο φύσει και θέσει τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος τις κρίσιμες στιγμές δεν έδωσε τις απαιτούμενες εντολές, ώστε να σβηστεί έγκαιρα η φωτιά στο Γραμματικό".

Σε ερώτησή μας για το κατά πόσον θεωρεί υπεύθυνο και τον πολιτικό του προϊστάμενο και Υπουργό Εσωτερικών, κύριο Προκόπη Παυλόπουλο, ο κύριος Ταουξής απέφυγε να τον κατηγορήσει, όχι λόγω φόβου, όπως δήλωσε ο ίδιος, αλλά επειδή πιστεύει ότι το λάθος ήταν στρατηγικό και δε θα μπορούσε ένας Υπουργός να γνωρίζει ακριβώς και να έχει την εμπειρία σε θέμα δασοπυρόσβεσης, ώστε να αποφασίσει αν και πότε θα έπρεπε να πετάξουν τα πυροσβεστικά αεροσκάφη.

"Αν και δεν ανήκω στη Νέα Δημοκρατία", δήλωσε ο κύριος Ταουξής, "δε μπορώ να πω ότι φταίει ο Υπουργός Εσωτερικών και γι' αυτό και δεν υπέβαλα μήνυση εναντίον του. Δεν ήθελα να κάνω μια κίνηση εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας. Ο Υπουργός ασχολείται με τόσα πράγματα ταυτόχρονα, ο αρχηγός της πυροσβεστικής έχει την υποχρέωση να γνωρίζει και να αντιδρά άμεσα και όχι να "κοιμάται". Άλλωστε το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι στη φωτιά της Πάρνηθας για την οποία τον θεωρώ και πάλι υπεύθυνο".

Μόλις έρθει στα χέρια μας η μηνυτήρια αναφορά, θα τη δημοσιοποιήσουμε για να έχετε και την πλήρη εικόνα όσον καταμαρτυρεί ο κύριος Βασίλης Ταουξής.
http://www.stifora.gr/

Πηγή:vendeta

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΑΟΥΞΗ

ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ Β'ΠΕΙΡΑΙΑ,

ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ''ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ'',

ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ,

ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΚΚΙ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΟΥΞΗΣ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: