Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009

Είσαι δάσκαλος, Έλληνας και χριστιανός; Απολύεσαι!


Συνέχεια από εδώ

Απολύθηκε χριστιανός δάσκαλος στην Αγγλία γιατί επέπληξε μουσουλμάνους μαθητές για ρατσιστικά σχόλια

Ο ρατσισμός και το μίσος των μουσουλμάνων

Όπως αποκάλυψε με δημοσίευμα της την περασμένη εβδομάδα η αγγλική εφημερίδα Daily Express, ο ελληνικής καταγωγής εκπαιδευτικός Νικόλαος Καφούρης απολύθηκε από το Δημοτικό σχολείο του Bigland Green στο Tower Hamlets του Ανατολικού Λονδίνο στο οποίο διδάσκει για περισσότερο από δέκα χρόνια.

Το συγκεκριμένο σχολείο μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα «πρότυπα» «πολυπολιτισμικά», καθώς σχεδόν το σύνολο των, μαθητών του είναι αλλοδαποί και μάλιστα η πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας δάσκαλος έχασε τη δουλεία του διότι δεν ανεχόταν τη συμπεριφορά των μουσουλμάνων μαθητών προς το πρόσωπο του. Είχε γίνει πολλές φορές θύμα λεκτικής ρατσιστικής επίθεσης (πολιτικά ορθή επιλογή λέξεων) από ισλαμιστές μαθητές, όπως το 2006, όπου δίνοντας ένα βιβλίο σε έναν μαθητή αυτός με μίσος του απάντησε «Μην με αγγίζεις, είσαι χριστιανός».

Αργότερα μέσα στην ίδια χρονιά, τα παιδιά ηλικίας οκτώ και εννέα ετών, άρχισαν να μιλούν με θαυμασμό για τους βομβιστές αυτοκτονίας της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ενώ τον Ιανουάριο του 2007 οι μουσουλμάνοι μαθητές δηλώσαν την ευχαρίστηση τους για τον θάνατο ενός παιδιού στο Λονδίνο, μόνο και μόνο διότι ήταν Άγγλος! Ο Νικόλαος Καφούρης μετά από όλα αυτά συμπλήρωσε το ειδικό έντυπο, «Αναφορά Ρατσιστικού Συμβάντος» και το κοινοποίησε στην διευθύντρια του σχολείου Jill Hankey, αλλά εκείνη το αγνόησε! Και όχι μόνον αυτό αλλά μετά από λίγο καιρό ενημερώθηκε ότι απολύεται!

Οι έμμισθοι θιασώτες της πολυπολιτισμικής Ευρώπης καθώς και οι επαγγελματίες αντιρατσιστές για άλλη μια φορά σιωπούν. Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης είναι κάτι δεδομένο πλέον, και ο μόνος ρατσισμός που υφίσταται είναι αυτός εναντίον των Λευκών Ευρωπαίων, οι οποίοι οφείλουν να αντισταθούν αν θέλουν να επιβιώσουν από τον πολυφυλετικό όλεθρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: