Τρίτη, 25 Αυγούστου 2009

222 συνολικά λαθρομετανάστες συνελήφθησαν στην Ήπειρο το ΣαββατοκύριακοΣυλλήψεις για μεταφορά λαθρομεταναστών στη Θεσπρωτία

Χωρίς σταματημό συνεχίστηκε και το περασμένο Σαββατοκύριακο η παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών από τη γειτονική Αλβανία προς το εσωτερικό της χώρας, ενώ ειδικότερα για την περιοχή της Θεσπρωτίας σε δύο μόνο περιστατικά είχαμε τη σύλληψη επτά ατόμων.


Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στην περιοχή Μαυροματίου Θεσπρωτίας, αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό επειδή μετέφερε προς το Ναύπλιο τη σύζυγό του, η οποία συνόδευε και το ανήλικο τέκνο τους και η οποία στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επίσης, χθες το βράδυ, στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας συνέλαβαν δύο άνδρες που επέβαιναν σε επιβατηγό Ι.Χ. αυτοκίνητο, επειδή μετέφεραν προς την Αθήνα τέσσερις λαθρομετανάστες.Και στις δύο περιπτώσεις, τόσο οι διακινητές, όσο και οι λαθρομετανάστες συνελήφθησαν, ενώ τα δύο οχήματα κατασχέθηκαν από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, που διενεργούν τις σχετικές προανακρίσεις.

Απελάθηκαν 222

Διακόσιοι είκοσι δύο συνολικά λαθρομετανάστες συνελήφθησαν το περασμένο σαββατοκύριακο από τις Αστυνομικές αρχές σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στη χώρα τους.

Πηγή:
epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια: