Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2009

ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΣΤΗ... ΣΟΥΛΑ φέρνει το Βορειοηπειρωτικό!Σούλα Μερεντίτη: Μια Ελληνίδα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που, επαξίως, διεκδικεί τον τίτλο «Μούσα του Ενβέρ Χότζα»!..

Την έπιασε νευρική κρίση επειδή ο συνταγματάρχης ε.α. Β. Ζιώγας… τόλμησε να γράψει ένα βιβλίο για την πολύπαθη αυτή ΕΘΝΙΚΗ υπόθεση. Χαρακτηρίζει και τον συγγραφέα και όσους τον βοήθησαν στην έκδοση του βιβλίου του «σωβινιστές».

Πλέκει το εγκώμιο των Αλβανών μεταναστών (δηλαδή λαθρομεταναστών) τονίζοντας ότι… μας βοήθησαν στην ανάπτυξη και πρόοδο της χώρας και ότι η προσφορά τους στην Ελλάδα είναι τεράστια.

Ζητεί ευθύνες από Δημάρχους του Νομού Τρικάλων, επειδή οι …αθεόφοβοι βοήθησαν στην έκδοση του άκρως ενημερωτικού και πατριωτικού αυτού πονήματος

Ο ισοπεδωτισμός, η κατάπτωση κάθε ηθικής που έχει σχέση με τις έννοιες Πατρίδα και Θρησκεία και η παγκοσμιοποίηση μαζί με το νεοεποχίτικο πνεύμα ορισμένων, αν όχι όλων, των πολιτικών «μας» αρχόντων, ως γνωστόν, στις ημέρες μας κορυφώνεται!..

Σε συνδυασμό, βεβαίως, με μια επικίνδυνη επιθετική διάθεση εναντίον όσων αποτολμούν να κρατήσουν Θερμοπύλες έστω και γράφοντας μια πραγματεία, ένα ιστορικό βιβλίο.

Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα αυτό της βουλευτού (!) Σούλας Μερεντίτη (ΠΑΣΟΚ), η οποία εξανέστη μέχρι… αναγούλας, ακούστε ή μάλλον διαβάστε για τι:

Ο συνταγματάρχης ε.α. Β. Ζιώγας έγραψε και εξέδωσε με την βοήθεια δημάρχων του Νομού Τρικάλων, ένα εξαιρετικό, από πάσης απόψεως, βιβλίο με τίτλο «Βόρειος Ηπειρος – χθες, σήμερα, αύριο».

Στο πόνημα αυτό – που είναι εξαιρετικώς καλαίσθητο, με πληθώρα φωτογραφιών και ντοκουμέντων παρουσιάζεται το μέγα εθνικό ζήτημα της Βορείου Ηπείρου που, εκτός των άλλων, συνιστά ένα πολύ διαφωτιστικό βοήθημα για την κατανόηση του θέματος, το οποίο εν πολλοίς ελάχιστοι γνωρίζουν, σήμερα, αφού το κατεστημένο «μας» φροντίζει αρκούντως για την αποσιώπησή του.

Η εν θέματι βουλευτής (!) λοιπόν, μόλις πληροφορήθηκε την έκδοσή του εξεμάνη μέχρι μανίας καταδιώξεως εναντίον του συγγραφέα, αλλά και όσων βοήθησαν στην έκδοσή του.

Αιτιολογία;

Ο «σωβινισμός» και ο «εθνικισμός» του κ. Ζιώγα, αλλά και των παραγόντων που συνέδραμαν στην έκδοση του βιβλίου. Χαρακτηρίζει, μάλιστα, τους Αλβανούς μετανάστες (δηλαδή, λαθρομετανάστες)… αρωγούς στην πρόοδο και ανάπτυξη της Ελλάδας.

Τι να πούμε; Δοξάστε την!..

Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιαουρτια δεν εχουν ενει στα ΤΡΙΚΑΛΑ ? ε πλακωστε την τοτε την αλβανιδα αυτη και ασπριστε την για τα καλα... ΣΤΙΣ ΔΕ ΕΚΛΟΓΕΣ (πρωτοι οι πασοκτζηδες που λουζονται με τετοια φασιστομουτρα) ΜΑΥΡΙΣΤΕ την ανεραστη αυτη κοτα... ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο ανώνυμος που συμφωνεί με το προηγούμενο ανώνυμο !

Να φύγουνε να πάνε αλλού !

Την Βουλευτίνα να την κάψουμε και να την πετάξουμε στα σκυλιά !

Αμ' πως !

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ο ανωνυμος που συμφωνησε μαζι μου ο αλλος ανωνυμος, θα ηθελα να του συστησω να προσεχει τι ταιζει τα σκυλια γιατι και αυτα ειναι πλασματα του Θεου, δεν μπορει να τους πεταμε οποιαδηποτε χαλασμενη τροφη ...

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ο ανωνυμος που συμφωνησε μαζι μου ο αλλος ανωνυμος, θα ηθελα να του συστησω να προσεχει τι ταιζει τα σκυλια γιατι και αυτα ειναι πλασματα του Θεου, δεν μπορει να τους πεταμε οποιαδηποτε χαλασμενη τροφη ...

Ανώνυμος είπε...

Το τούρκικο επώνυμο της κ. Μερεντίτ δεν σας προξένησε καμία απορία;