Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΛΟΓΩ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ!

Ενα νερό "κρύο νερό" κυρ Ευάγγελε..


κλικ στις εικόνες

armyalert

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ) ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΕ ΕΧΘΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ (ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ).

ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1991

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.

ΑΛΛΑ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Εύγε,άξιε Πλωτάρχα,γνήσιο τέκνο της Σ.Σ.Α.Σ.!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο κ.ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΜΕ...ΣΤΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ? ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Εχω γνωρίσει προσωπικά τον Κρυονερίτη... Αρχιπλοίαρχο στη ΓΕΠΝ ενώ εκανα τη θητεία μου. Πολύ ησυχος και με γνώσεις αξιωματικός, όμως παντού διατυμπανιζε οτι αν επανέρθει απο την αποστρατεία λόγω ΠΑΣΟΚ θα γίνει Αρχηγός ΓΕΝ. Κρατήστε το.... Ήδη το πρώτο βήμα έγινε..

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΗΣΥΧΑ ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ...ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΗΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ,ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΝΕ ??????/ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????ΟΥΣΤ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά πρπεπει κάθε φορά να βάζετε τη φωτογραφία αυτουνού του ....μαλάκιου του Ναυτικού. Συγγνώμη δεν θα σας υποδείξω τίποτα αλλά.....λυπηθείτε με!!Μου διεγειρει τα δολοφονικα μου ενστικτα!!!!!!