Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΕΣΙ

Συνέχεια από εδώ:

κι εδώ:

Και μετά από αυτήν την γενναία στάση του γενναίου Ελληνόφρωνος αξιωματικού με Α κεφαλαίο, ο οποίος υπερέβη το φρόνημα πολλών μάχιμων,αφού ο ίδιος είναι Υγειονομικός, μην διερωτάσθε ποιό ήταν το αποτέλεσμα.

Αμεση μετάθεση του, σε ακριτικό νομό, προκειμένου να κάμψουν το ηθικό όχι του ιδίου, αφού η ηγεσία γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος είναι Ελληνας με υψηλό φρόνημα,δεν θα προσκυνήσει, αλλά τους γύρω του αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, που η φαύλη ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού, τρέμει μήπως και άλλοι αδικημένοι σηκώσουν κεφάλι, και ζητήσουν να εφαρμοσθεί Δικαιοσύνη,και αξιοκρατία.

Εχασε την ψυχραιμία της η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού, γιατί διεπίστωσε όπως εκφράσθηκε από τον συγκεκριμένο Στρατιωτικό Ιατρό, ότι οι υπηρετούντες στις Ενοπλες Δυνάμεις μας, δεν είναι Γιουσουφάκια,είναι Ελληνες.

Πρέπει επί του προκειμένου να σημειωθεί, ότι η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού, επικαλέσθηκε για το ανοσιούργημα της, τις δήθεν επιτακτικές υπηρεσιακές ανάγκες του Πολεμικού Ναυτικού, ισχυρισμός ο οποίος ενώ διαψεύσθηκε με έγγραφα, εν τούτοις ουδόλως ελήφθη υπ όψιν.

Ασπασία

(από σχόλιο εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: