Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΕΝΩ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ

Σε μία πολύ κακή συγκυρία για την πατρίδα μας για μία ακόμα φορά δικαιωνόμαστε. (κλικ εδώ )

Την ώρα που οι πιλότοι πέφτουν η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία ασχολείται σύσσωμη για το πώς θα μεταθέσει τον σημαιοφόρο της αντίστασης Αθανάσιο Τσάκαλη.

Οι έγκυρες πηγές μας μας αποκαλύπτουν όλο το παρασκήνιο το οποίο ξεκίνησε από την αποτυχημένη επίσκεψη του υπαρχηγού ΓΕΝ Κρυονερίτη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, συνεχίστηκε με τον διωγμό του Αξιωματικού που ταπείνωσε τους προδότες (κλικ εδώ κι εδώ κι εδώ κι εδώ κι εδώ κι εδώ) και καταλήγει πριν από λίγες ώρες με την αιφνίδια μετάθεση του σημαιοφόρου Τσάκαλη σε μονάδα παροπλισμού.

Να επισημάνουμε ότι στην επίσκεψη του Υπαρχηγού ΓΕΝ εκτός από τον πλωτάρχη Ζ.Μ. σηκώθηκε και μίλησε για το γένος στις στρατιωτικές Σχολές και ο σημαιοφόρος Τσάκαλης, ενώ στην συνέχεια έδωσε μεγαλύτερη δημοσιότητα στο θέμα με την εμφάνισή του στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, το οποίο βγήκαν σε βίντεο (κλικ
εδώ κι εδώ για να τα δείτε) τα έριξαν άρον άρον (κλικ εδώ κι εδώ) κι εκεί ήμασταν σίγουροι ότι θα του έλθει και αυτού η μετάθεση η ημερομηνία μόνο μας ήταν άγνωστη.(τα βίντεο ξαναανέβηκαν και μπορείτε να τα δείτε στους παραπάνω συνδέσμους).

Οι πληροφορίες μας λένε ότι το κέντρο της βαρύτητας από τα επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων αντί να βρίσκεται στην Άμυνα της χώρας έχει μετατοπιστεί στα γραφεία των μεταθέσεων οι οποίες γίνονται υπό μορφή διωγμού και με τη διαδικασία του κατ επείγοντος.

Αυτό το οποίο συμβαίνει στο Ναυτικό συμβαίνει επίσης και στην Αεροπορία αλλά και στον Στρατό Ξηράς.

Στην αεροπορία παραδείγματος χάρη μετά από παρεμβάσεις και του ΑΓΕΕΘΑ και του ΑΓΕΑ μετατέθηκαν σε θέσεις παροπλισμού οι σκληροί αναχαιτιστές , έτσι ώστε οι τούρκοι να σουλατσάρουν ανενόχλητοι στο Αιγαίο.

Ταυτόχρονα, υπήρξε ολόκληρη κινητικότητα από ειδικό γραφείο που παρακολουθεί την κίνηση των μπλογκς στο υπουργείο εθνικής αμύνης, τα ονόματα των κομματόσκυλων που το στελεχώνουν είναι στην διάθεσή μας, έτσι ώστε να μετατεθούν δυσμενώς ανώτεροι και κατώτεροι ιπτάμενοι αξιωματικοί που έγραφαν σε μπλογκς, ειδικά μετά την «λευκή» απεργία.

Το καλύτερο όμως σας το έχουμε φυλάξει για το τέλος. Οι δεκάδες φίλοι μας ένστολοι και πολιτικό προσωπικό μας έχουν προμηθεύσει με ηχητικό ντοκουμέντο από την αποτυχημένη επίσκεψη του αποτυχημένου υπαρχηγού ΓΕΝ στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων όπου ακούγονται ξεκάθαρα όχι μόνο οι εύστοχες ερωτήσεις του πλωτάρχη και του σημαιοφόρου, όχι μόνο η βουή και το χειροκρότημα των υπόλοιπων αξιωματικών και υπαξιωματικών που πάει να πνίξει την δοτή κομματική ηγεσία του Π. Ν. αλλά και οι γελοίες απαντήσεις του υπαρχηγού.

Είμαστε στη διαδικασία επεξεργασίας του ηχητικού ντοκουμέντου και την κατάλληλη στιγμή θα σας το παρουσιάσουμε. Θα ακολουθήσουν και άλλα ηχητικά ντοκουμέντα τα οποία υποσχόμαστε ότι θα σπάσουνε κόκκαλα. Για την ιστορία σας ενημερώνουμε ότι ο πλωτάρχης εδώ και δύο μέρες βρίσκεται ήδη στην δυσμενή μετάθεση της τιμωρία του.

Έχουσι γνώσιν οι φύλακες και εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: